Scudo Sports

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

@Kobebryant
bana bu kitabı okutan Salinger'ın yaşamı, karakteri, sanat edebiyat ve magazin dünyasına yaklaşımı oldu. çok yakın ve dürüstçe bulduğum için okudum kitaplarını. okurken Holden'a (bu romanın kahramanı) tahammül etmek zordu. : )

burası da türkiyenin bir tür yansıması denebilir sanırım. çok okuyan olduğunu sanmıyorum. arabasını incitmekten korkarken evde eşiyle savaş yaşayan erkekler gibiyiz galiba bisiklet konusunda. bisiklet kültür diyoruz falan ama gerçekte kültürel boyutundan çok sanırım bencilliğimizle ilgiliyiz.

yeniden konuya dönersek bugünlerde elimde olan kitabı söyleyim bari. bi süredir george bataille'ın İç Deney adlı kitabına takıldım.
teşekkürler, selamlar: )

Scudo
Olasılıksız-Adam Fawer

yeni başladım sürükleyici. :Aynı yazarın empati kitabınıda okumuştum tavsiye ederim

Selman Kayabaşı - Tüm kitaplarını geçtiğimiz 2 ayda sırasıyla okudum.
Dostoyevski - Budala , bitmek üzere, kalın olduğundan sadece evde okuyorum
Tolkien - Yüzüklerin Efendisi Serisi, yeni başladım, okulda-metroda denk geldikçe okuyorum

@yakubi Benzetmeyi Beğendim :) .. MaLesef Egomuz,Nefsimiz ( Kendimden Bahsediyorum ) BunLarı Yenmeyi Beceremiyoruz .. Çokta DerinLere İnmek İstemiyorum :) ..
@gmfaruk Benim Yerim Okmeydanında ..

@Kobebryant
eğer forumdaki arkadaşlar tarafından istila edileceği korkun yoksa yerini daha ayrıntılı yazabilirsin, diyorum. : )
istanbula geldiğimde uğramak ve tanışmak isterim.
kitaplardan ve bisikletten - turlardan konuşmak güzel olur.

@yakubi Kapımız Herkese Açık :) .. Benim Dükkanım Biraz MahaLLe Arasında KaLıyor Herkes BiLmez , Açık Adres VerebiLirim Ama :) Fetihtepe Mh. Tepeüstü Sk. No:3/B Hasköy BeyoğLu :) .. Ayrıca Perpa Ticaret Merkezinin Önünde de Tezgah Açıyorum :) ..

• Beğen
Tepkiler: yakubi
@gmfaruk N Zaman İstersen, BekLeriz :) ..

Tutunamayanlar'ı okuyorum 380. sayfaya geldim ama pek kitap okumayan birisi olarak ağır geldi bayağı. Ama neyseki bu kitabı bitirirsem arkası gelecek. Genelde bir süre okuyup kenara atıyorum kitapları. Kitap almayı seviyorum ama kenarda duruyor öyle :)
Ağır bir kitabı bitirdikten sonra diğerlerini de bir çırpıda okurum sanırım.

@Emrah Özşahin Senin iş yürümeyi bilmeyen birinin koşmaya çalışmasına benzemiş :) .. Önce biraz daha hafif ilgini çekecek kitaplar okusaydın daha iyiydi ..

Uzun süre önce almış olmama rağmen yeni başlaya bildim.Herkese tavsiye ederim:harika:
Fransa Turu Tarihi
Jean François Mignot
Çeviri:Şule Ünsaldı(link)
(link)

and içtim, niyet ettim haruki murakami külliyatını bitirdim. sürreal edebiyat sevenlere tavsiye ederim.

bu aralar hitler'in kemanı diye bir roman okuyorum. klasik müzik, nazi dönemi gibi şeylerle ilgilenenlere kolay okumalık bir kitap.

• Beğen
Tepkiler: ikitekerbirdünya
@ikitekerbirdünya abi çok değişik. başlıyorsun ortasına gelince "eeh yeter" diyorsun ama bırakamıyorsun. bitince de çok afedersin "mal gibi ortada kalmış" tarzı bir şey hissediyorsun. sonra küfür edip sıradaki kitaba başlıyorsun.
ben uzun yıllar japonlarla çalıştığım için biraz abartılı tarif etmiş olabilirim :D

• Beğen
Tepkiler: ikitekerbirdünya
Geri