Scudo Sports

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

@Atilla Gobel sümerolog bir ablamız var da. bazı hassas konulardak sorularımın cevabını orada bulacağımı söylemişti. hassas derken çoğunlukla ortadoğu halkları davranışları ve din. o sebeple sordum. açıkçası fazla ders kitabı gibidir diye cesaret edememiştim almaya.

Scudo
@Alper Cokyuksel Tamamen bilgi kitabı. Yani okumanız 25 sayfayla kalırsa okuduğunuzu anlarsınız. Kendisi yazdığı makaleleri bir kitap altında toplamış. Yani okunabilir, eğer sorularınız var ise özelden cevap verebilirim.

Bu... Az önce bitti. Hala etkisindeyim. Sanırım bir süre kurtulamayacağım etkisinden.
Muhteşem.

20150731_003008.jpg

Tutunamayanları yeni bitirdim, iki ayda falan okudum galiba, ilk başlarda zor ilerliyor kitap ama 300 lerden sonra sarıyor. muhammetaksoyblog.wordpress.com

Burada da kitabı yorumlamaya çalıştım.

@Tolstoy bloguna baktım. yakın çizgide birşeyler söylüyoruz. en azından deniyoruz. arzu edersen bakabilirsin: (link)

• Beğen
Tepkiler: Tolstoy
son okudugum , beden dili / joe navarro

sherlock holmes seti hala devam etmekteyim :)

İlber Ortaylı'dan Osmanlı'yı Yeniden Keşfetmek bitti. İlber Ortaylı'yı seviyorum. bilgisi, kültürü, tarzı beni kendisine hayran bırakıyor.

Şu an Jeffrey Eugenides'den "Middlesex" ve Maria Konnikova'dan "Mastermind Sherlock Holmes Gibi Düşünmek" kitaplarını okuyorum. Middlesex bitmek üzere, bir hermafroditin hikayesini anlatıyor.

@ikitekerbirdünya Haruki Murakami candır, her kitabı ayrı heyecandır. Kesinlikle tavsiye ederim.

@yakubi tarzını beğendim. Böyle blogları görünce ben de yazmak istiyorum ama beceriksizim yazma konusunda sanırım.

şu an George Orwell'ın Paris ve Londra'da Beş Parasız kitabını okuyorum.

• Beğen
Tepkiler: yakubi
Elimde fazla olan 5 kitap var.

Haruki Murakami - İmkansızın Şarkısı
Hasan Ali Toptaş - Gölgesizler
Boris Vian - Bir Kara Kedi İçin Blues (Okuduğum en garip kitap, çok farklı bir tür sanırım çünkü ben hiçbir şey anlamadım :))
Sargun A. Tont - Nereden Geliyorsun? Kuzeyden
Stefano D'Anna - Tanrılar Okulu

İsteyene gönderebilirim veya Sarıyer'den elden teslim edebilirim.
Kimse çıkmazsa götürüp kütüphaneye vereceğim :)

@Edip Dinçer kütüphanelere vermeniz daha doğru olur. Ben geçen sefer muhtarlığa götürdüm çok güzel bir kitaplık kurmuşlar parası olmayanlar gelip oradan kitap alıp okuyabiliyor. Bazı kitapları da doğuda okuyan kardeşlerimizin okullarına gönderiyorlar. En azından hayatın bir yerlerine dokunmak gerek diye düşüyorum. Geçen sefer Van'a güneş toplayıp yolladığımız gibi.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Edip Dinçer ben alabilirim aslında, okuduktan sonra da size geri gönderebilir ya da sizin bilginiz dahilinde bir kütüpaneye verebilirim :)

@Schwarzeagle George Orwell şahane yazıyor, bayılıyorum tarzına, inceden giydirmelerine :)

@yakubi bşraz göz gezdirdim bloguna, müsait olduğumda yazılarını okumaya çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler: yakubi
1970 'lerde çok yoğun kitap okudum,astronomi ile ilgili kitaplar öncelikli idi ,ilgi alanım astronomi olmuştur,carl saganın kozmosu meşhurdur bilgisayara indirdim belgeseli,13 bölüm,internetten doğru bilgilere ulaşmaya çalışıyorum,cosmos kitabı benim anahtar kitabımdır ,
diğer ilgi alanlarım oldu,
spiritoloji,ufoloji,parapsikoloji,epey kitaplar aldım okudum 70.lerde tabi,diğer ilgi alanım felsefe oldu,yunan felsefecilerine merak saldım,yalnız doğanın bir parçası olan insanı kabul eden yunan düşünürleri dikkatimi çekti,insan doğanın bir parçasıdır insan tarafından doğaya verilecek zarar aynen kendisine verilen ceza olur,insan için değil doğa ,onu yok ederek kirleterek uygarlığımızı kurduk,kibirsel düşünce çevre kirliliğini beraber getirmiştir,bu gürültüden insan tabiatına,ruhuna aykırı olan bu şehirleşme edebiyatından daha akılcı şehirleşmeye inşallah döneriz,doğaya saygılı bir uygarlık anlayışına doğru yelken açmak diyelim buna,uzun oldu yazım ama kitap deyince kitaplara saygım var benim,diğer ilgi alanım ise türk tarihi oldu ve dünya tarihi, ve antropoloji hep dikkatimi çekti ,insanın atası ,kızılderililerin tarihine değinen kalbimi vatanıma gömün kitabı beni derinden etkiledi ve tanrı taşta uyur kitabı rudolf kaizerin kitabı ,hristiyanlık ile kızılderililerin tek tanrıcı şamanist anlayışı karşılaştıran çok önemli bir kitaptır,
felsefeci nice 'in ise şu sözü beni etkilemiştir,

başka benlikleri okumayın kendi benliğinizi okuyun benide okumayın yatsıyın beni

nice ,seni malesef okudum ve seni yatsıyorum ,ama beni kendi benliğime çağırdığın için ,sana teşekkürlerimi sunuyorum,
her bir insan kitaptır ,tüm yaşam boyu,
yeterki kendi ruhumuzun farkına varıp ,derinliklerimize inip kendimizi okuyabilelim ,
kitaplar okunur ,sonuçta hepimizin kendi dünya görüşümüzü ortaya çıkarmakta, bize düşen ayrı bir görev.

@yakubi BaşLığı HaraketLendirdik Ama Daha Kitap Siparişi aLamadık :p .. Forumda Ki Her Üyeye 2 Kitap Satsak, BisikLetimizin MasrafLarı Vs Herşeyi Çıkardı Hani :p ..

@Kobebryant bundan sonra kitap siparişlerini sana vereceğim de, senle tam kindle aldığım dönemde tanıştık ya, o sıkıntı :)

@leyla_p Yeni Çıkan KitapLarın Zaten e-KitapLarıda Çok FarkLı oLmuyor , Kitabın Kokusu Yeter TabLetin Neresini KokLayacaksın .. Hıh ! ..

Geri