Scudo Sports

Okula bisikletle gidenler

@Arda Bozlak bende düşünüyorum ama okulda bağlıyacak yer yok seneye gideceğim yerde araba parkı var oaraya vermeyi düşünüyorum ama okulda nereye bağlar ki ?

Scudo
Bizkm mubarek universitede o kadar cok kamera varki kilitlemeyi hic dusunmedim... Ayakligini actigim yerde parki oluyor...

@said415

Kampüslerde genelde bu konuda pek sıkıntı yaşanmıyor, bizim Akdeniz'de de heryerde bisiklet parkları var ama istediğin yere bırakıp gidebiliyorsun :) Ama ben kilitliyorum ne olur ne olmaz :):harika:

bende varım burda :D ev okul arası 2.5 km ama hep rampa olduğundan güzel antrenman oluyor hem dersten sonra yürümeye üşendiğimden iki dakkada eve geliyorum :D

hiç denemedim, memurken atıp tutuyordum. yok işi bırakınca gideceğim vs. diye. hava iyileşiyor, artık yapacağım. kalabalık olmasa, dükkanların açılma saatinden evvel gidebilsem, süleymaniye'ye tırmanacağım mercan yokuşundan ama. hiç de dersim denk gelmiyor ki o kadar erken saate. mecburen tramvay yolundan ya da cağaloğlu'ndan tırmanacağım.

çok terlememek gerekiyor sanırım. bir de yedek giysi. spd kullanıyorsanız da ayakkabı. benim heybem var rahatım. ama bisikleti heybe ile okulun içinde kitleyip bıraksam nasıl olur diye düşünmeden kendimi alamıyorum. bu konuyu ne yapacağım, bilmiyorum.

okul derken, istanbul üniversitesi. varsa gidecek haftaya, haberleşelim.

Ben üniversiteye hazırlanıyorum ikinci kez giricem sınava kazanırsam :D il dışında bir yer yazıcagım bende giderim herhalde :D bu arada bazı arkadaşlar konunun basında arkadaslarının tepkisini millet ne der acaba diye konusmuslar :) insanların tepkisine göre mi bisiklete biniyorlar anlamadım

Çantayı yol bisikletiyle nasıl taşıyosunuz ? Ben yanımda kıyafet götürmenin yöntemini bulsam gidecem ama malesef

@Ozan Cansel

Benim kampüsle ev arası 7-8 km, açıkcası yol bisikletine biniyorum diye tayt giyip gitmiyorum, kot pantolonla bile bindiğim oldu pek sıkıntı yaratmadı bana çünkü okula giderken öyle performans veya antrenman yapıyormuş gibi sürmüyor 15-20 km hızla kendimi yormadan, terlemenden sürüyorum, kıyafet değiştirmek bence çok şefakkatli, çok uzun bir mesafe yoksa terleyeceğini sanmıyorum. Çanta konusuna gelirsek; normal spor çantalarının yan takılanları var onu sırtına doğru yan taktığım zaman bir sorun olmuyor, tabi almak isterseniz normal bisiklet çantaları sanırım daha rahat oluyordur :)

@taner07

Tavsiyeniz için sağolun ama benim işimi görmez, okul 20km uzaklıkta ve giderken terleticek tırmanışlar var. Sırtıma bir kere çanta takarak yola çıktım onu bi daha asla yapmam :)) Biraz araştırdım kadroya bağlanan ya da seleye bağlanan büyük çantalar işimi görür, içinde sadece kıyafet olucak zaten

Ben yol bisikleti kullanıyorum ve minibüsle 45dkda gittiğim yolu bisikletle hemen hemen 15dakikada gidiyorum minibüs yolu trafiğini çekmiyorum fakat bir çok minibüsün saçma hareketlerine maaruz kalıyorum. Onun dışında bir sıkıntı yok.

Evet itü de bisiklet yolu bitti bitecek ve bisiklet evi yapılıyor! Bakım onarım ve kiralama olacakmış :)

@mehmet ulaş güvenlik klübesi varsa yanına bırakabilirsiniz bence olmazsa araba parkında varsa bir direğe kilitleyebilirsiniz sorun olacağını sanmıyorum. Geç cevap verdim kusura bakmayın :)

Bugun yasadigim ve beni sinir krizlerine sokan bir olaydan bahsetmek istiyorum.
Oncelikle ben de okula bisikletle gidiyorum elbet goz onunde bir yere kilitliyorum. Bugun bisikleti kilitledigim yerden almaya gittim. Kaskimi falan taktim kilidi de actim her sey hazir. Bastim pedala, cakur cukur sesler geliyor zincirime bir seyler oluyor, viteslere baktim. 1x6da... Nasil sinir oldum...
Ne bela okudum...
Valla buradan yazmak istemiyorum fakat bayagi gecirdim o insanlara. Ne saygisiz millet ya..

ben de okula bisikletle gidiyorum. trek fx 7.3 ile rahat rahat. Bisikleti müdür yardımcısının odaya koyuyorum. kıyafetler orada askıda beni bekliyor. üstümü değiştirip sınıfa gidiyorum. (Öğretmen olmanın avantajları :) )

Okul Yürüme Giderim Hem Bisikleri Koyacak Yer Yok Hemde Yürütürler :D

okul değilde 4,8 km mesafedeki iş yerime bisikletle gidip geliyorum. yeterki yağmur olmasın.

Bisiklet göbek dislisinde okul pantolonun paçasını yırttıran var mı :)

Eğer bizim okulda kameralara açık görünsün diye led taktıracak parayı kameraları açık tutmaya harcasalardı bisikleti bağlardım.

Yaz, kış yağmur çamur demeden gidiyorum fakülteye.:) Kışın karda kıyamette sürerken millet kim bu manyak diye baksa da kullanması çok zevkli.:D Bisiklet olmadığında fakülteye gitmeyi hiç canım istemiyor. Bu aralar fakültenin önündeki parka bisiklet çekecek yer olmuyor:hhhhhh:. Ağaçlar ve direkler de dolmaya başladı artık. Bisikletle gelenlerin sayısı çok arttı son yıllarda:). Bugün yarın fotoğraf koyarım fakültenin önünden:).

@onurdemir Lise yıllarımda başıma gelmişliği var:) Sonradan öğrendik tabi paça bandı olayını;).

Dershaneye gidiyordum, bisikleti bırakacak yerde buldum. Eşyalarımı değiştiriyordum, çünkü biraz yokuş tırmandığım için haliyle terliyordum.
Linkteki çanta işimi görüyordu, yalnız tam sığıyordu, boşluk yok. Ona göre hesaplarsınız artık.
(link)

Geri