Scudo Sports

olağanüstü güzel bir reklam!!!

Scudo
ingilizce bilmeyenler için açıklamaları şöyle yapalım;

(gözlüklü sürücü) sakın unutma, bisiklet sürerken seni görmemi sağla çünkü seni duyma imkanım yok.

(bisikletli kız) sakın unutma, beni geçerken sanki bir arabayı geçiyormuş gibi mesafe bırak.

(kadın sürücü) sakın unutma, dönerken veya şerit değiştirirken yolu kontrol etmen benim için önemli.

(bir sürücünün sesi) sakın unutma, kaldırım ile araç arasından bisikletinle geçmek tehlikelidir, otobüs yada kamyon olsam seni görme imkanım hiç yok.

(bisikletli çocuk) sakın unutma, yerler ıslakken daha kaygan oluyor, düşme ihtimalim daha çok.

(bisikletli kadın) sakın unutma, kavşaklarda bana dikkat et.

(kadın sürücü) sakın unutma, bisikletinle yola çıkarken daha dikkat etmeni istiyorum.
(küçük kız) ben de aynısını senden bekliyorum.

(ve son olarak her iki taraf söylüyor) sakın unutma, ben de insanım.

Gercekten cok güzel örnek video. Biran duygulandim. :in:

muhteşem üstü. kamu spotu olarak yakışır. ama malum kamu spotu çıktı mı kanal değiştirmek kumandanın tuşu kadar kolay.

ama SİNEMA SALONLARINDA 2 AY YAYINLANSA FİLM ÖNCESİ TAM SÜPER OLUR

:(

facede alt yazılısını gördüm.

altyazılısı zaten varsa sorun yok, ne kadar çok insan izlerse o kadar iyi :)

böyle videolara bizden başkası pek dikkat etmiyor. :)

@chn krmz

bence olumsuz düşünmeyin. videoyu izleyen bir bisikletseverin yanındaki birkaç sıradan insan bile izlese az çok faydası olur.

Dikkatsiz sürücü her memlekette var arkadaşlar sadece Türkiye'mize has değil. Ben en azından kendi yaşadığım şehirdeki sürücülerin hemen hepsinden saygı görüyorum. Haklarını teslim etmek lazım.

Çok güzel bir video.
Aslında benzer bir video hazırlanması ve kamu spotu olarak yayınlanması için çalışmalar yapılabilir.

• Beğen
Tepkiler: aycan turan
Türkiye de bunların olması imkansız. Bir kere şehirler zaten kalabalık, sürücüler tam maganda. İkincisi böyle güzel yollar, kenar mahalleler yok Türkiye de . Ben Sürmene gibi 19 bin nüfuslu bir yerde yaşıyorum artık bıktım sürücüsünden ,trafiğinden. Hatta evim küçük bir belde de olduğu halde sürücüler nasıl olsa kimse çıkmaz diye öküz gibi sürmeye devam ediyoru. Fırsatım olsa kaçıp gidicem ,bırakıcam şu ülkeyi.

Çok güzel... Paylaşım için teşekkürler... :in:

Geri