Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

old style new school

bu bisikletler genelde hipster bisikleti olarak bilinir :) gerçekten çok şık, güle güle kullan. Ve genellikle frensiz kullanılıyor.
arka tekere ayağını dayayan var, handle bara iyice yaklaşıp göğüs hızasında yokuş çıkar gibi pedala ters kuvvet yapan da var. son olarak bu bisikletin raconu ayak yere değmeyecek, trafikte de olsan, ışıklarda da :)
 
Scudo
Mansur hayırlı olsun bisikleti ayağa kaldirman iyi olmuş ilerleyen zamanlarda biraz degişiklikle daha güzel olabilir mesala aynakolun çok güzel fakat jant çemberlerinden daha yüksek profıl :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Mansur KHASSANOV
@Halil EROĞLU
zincir takıldı, birazcik pazar yerinde deneme amaçlı sürdüm. Sokaktaki bisikletli çoçuklar yanımda idi, herkes freni soruyordu =) Sonra da arkadaş çağırdı, gel bişey olmaz dedi. Çıktım yola (keçiörenden aşaya doğru). Frenlemek hızlanmadan daha zor =) Ama hayran kaldım bisiklete, çok deli hızlanıyor, virajlarda da baya sağlam geçiyor. 710mm lik street mtb gidondan sonra 42 cm lik bullhorn oyuncak gibi ama 50 cm açik yer varsa ben oradan geçerim (kızılay araba trafiği)
@gökhangenel
Aynen öyle, #hipster. Trackstand öğrenecem, daha 1 defa bindim bisiklete. Ondan sonra evin önünde spd takılır, varacağım yerde çıkartırım ayakları pedaldan.
@ramenes
Toplayın, fiyat/ağırlık olarak çok iyi bisikletler bunlar.
@berkan1994
Teşekkür ederim Berkan. Jant konusunda yüksek profili daha sevmedim ben, ama alacak olsam karbon olacak, çünkü alu çok ağır. Ama şu an bu halde olacak, para basan yazıcım bozuldu =)
Konuyu takip eden, yorum yazan herkese teşekkür ediyorum. Herkese keyifli pedallar!
 
Kazasız belası pedallamalar diliyorum. Bende yeni başladım umarım bir sorun çıkmadan öğrenebiliriz iyi bir şekilde kullanmayı. Bu fren yokmu olayı en çok sorulan soru hatta gösterdiğim bisikletçi tanıdıklar halen şuraya bir fren ayarlayalım diyorlar gerçi haklılar ama fixed leri güzel yapanda bu tehlikesi değil mi:) Sonuç olarak sabit bir anlayış olduğundan sende bilirsin anlatması zor bir iş anlatsanda anlamak istememeleri ise bambaşka bir durum:) Tekrardan tebrik ediyorum çok güzel olmuş güle güle kullanman dilekleriyle...
 
  • Beğen
Tepkiler: Mansur KHASSANOV
Geri