Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Öldükten sonra yaşamak ister misiniz?

Öldükten sonra yaşamak ister misiniz..?

• Evet Organlarımı Bağışlayarak

• Hayır Organlarımı Bağışlamam

• Toplam katılım
    74
Evet arkadaşlar konuya dini açıdan bakarsanız @ozgur908 arkadaşımızın verdiği videodaki gibi şeylerle karşılaşabiliriz. :D

İşte mesela benim kastettiğim bu. Ben şahsen şu videodaki çirkin adamın kafasındakilere organlarımı bağışlamam. İşte organlarımızı bağışlayacağımız kişileri seçme hakkımız olmalı bu yüzden.
Ben tamamıyla karşı değilim, sadece herkese vermeyi reddediyorum.

@Atilla Gobel
bence dinci ve dindar arasındaki ayrımı doğru yapmıyorsunuz.

Scudo
@emancipation Dinci ve dindar arasındaki farkları anlatarak ve tanımlamayı yaparak konuşun o zaman.

@Atilla Gobel
işte dinci bu filmdeki karakterdir. :D
samimi değildir, namussuzun önde gidenidir.

bu konu çok su götürür. ben bağışlamam. saygılar.

bağışlayın kardeşler toprak altında çürümesin bedenleriniz. insanlar organ bekliyor, bulunamazsa ölüyorlar. hekimler kadavra sıkıntısı yüzünden kadavra üzerinde kazanmaları gereken tecrübeleri doğrudan hasta üzerinde uygulayarak deneyim kazanmak zorunda kalıyorlar.

@M.Bedir sen bağışlama,ama sana lazım olduğu zamanda Allaha yalvarma.

@unaldemirel Burada kimseye incitici veya kırıcı laf atmamıştım zannedersem hani ortaya bi söz söylemedim sadece düşüncemi söyledim ki buna saygı duymak zorunda herkes sende dahil. Eğer bi laf attığım varsa ben göremediysem söyleyin bana yazdığınız yazıya anlam vereyim !

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
Hayatimda kan bile bagislamayan arkadasim esi kanser hastaligina yakalandiginda kimsenin trombosit bagisi yapmamasindan yakiniyordu. Esi vefat etti arkadasim artik duzenli trombosit bagisi yapiyor.
Unutmayin siz veya cok sevdiginiz biri bir gun organ bagisina ihtiyac duyacak. Hep boyle saglikli kalmayacagiz. Toprak altina curumek uzere giren organlariniz size birsey katmayacak.

• Beğen
Tepkiler: BetitoXXY
Başlık çok kötü olmuş. Sadece başlığa bakarak: Ne boş bir konu demiştim. Konunun içine girince mükemmel bir konu olduğu anlaşılıyor.

Detaylı araştırmadım ancak organ bağışı dinen caiz sanırım , eğer öyleyse benim için hiç bir soru işareti kalmıyor kesin ölümüm gerçekleştikten sonra bağışlarım.(Beyin ölümüyle organları başkasına verildi haberleri okuyorum beyin ölümü ruhun çıktığı yani kesin ölümün gerçekleştiği manasına gelmiyor sanırım o yüzden kesin ölüm yazdım)

@ozgur908

1.20den itibaren dinlemedim.
bir erkeğin kız kardeşinin vajinası, karısına nakledilirse nolurmuş,
bir erkeğin penisi, babasına yada kardeşine nakledilirse nolurmuş.

gerçekten mükemmel. diyecek söz bulamıyorum. düşünmeye burdan başlaması çok harika hakkaten ayakta alkışlanacak bir islam alimi

Başlığa bakarak konuşursak;

nasıl ya? bize girişte daha iyi yaşayacağımızı söylediler. Huriler falan.. metrekareye çok düşüyor denildi??

İçeriğe bakarak konuşursak;

Bazı arkadaşların da dediği gibi yaşamasının yararlı olmadığını düşündüğüm insanlardan ise bu dinle kafayı bulmuş birisi olabilir, Atatürk düşmanı olabilir, terörist olabilir... Böyle insanlara gitmesindense toprakta çürüsün doğaya gitsin daha iyi.

Bağış yapabileceğim kişi bilimle insanlara yararlı olabilecek, dogmatik olmayan, sorgulayan bir insansa evet seve seve.

Ek olarak;

Garantici olalım diyorsanız da çare:

s0jjy.jpg

Teşekkürler Vedat...

Bu haber başığındaki kişi rahmetli ablam.Tam 11 yıl önce göçüp gitti aramızdan.Bir haftalık çocuğu kucağındaydı,yağmurlu bir kadir gecesi gününde defnettik.Yarab acıları taşıyamayacak kadar ağırlarından vermesin.Organ bağışı hayat kurtarır,bir gün bekleme sırası bize de gelebilir... :(

(link)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@erendiz çetiner başınız saolsun Allah rahmet eylesin inşallah. 5 can kurtarmış. mükafatını görür inşallah.

Organ bağışı için kilit nokta ailenizle konusmanızdır , siz olmeden once ne kadar izin versenizde aileniz izin vermedikçe kimse organlarınıza dokunamıyor.
(2015 yılında bu bilgi bu sekildeydi , sonrasinda bir degisiklik olmuş olabilir)

Geri