Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Olmazsa olmaz Aksesuar (Gözlük)

Lafı geçmişken ben de ekliyim, 20 km/h hızla giderken gözlük takmamıştım ve gözüme sivrisinek girmişti. Hayatımda bunla kıyaslayabileceğim en fazla 5 6 fiziksel acı vardır öyle söyleyeyim. Sivrisinek giren gozumu zaten acamiyordum,sivrisinek girmeyen gozumse gozyasindan dolayi hicbir sey goremiyordu. Yuruyerek donmek zorunda kalmistim.

Scudo
@Arkockutay geçmiş olsun, ucuz atlatmissiniz.

İşte bu tip aksesuarlar kısa vadede işe yaramiyormus gibi görünüyor ama işte öyle bir an geliyor ki sizin yaşadığınız olay gibi durumlar başımıza gelebiliyor. Kask da ayni şekilde. Belki 1 kere bir kaza yaşayacagiz ama işte o an bizim hayatımızi kurtaracak. Belli olmuyor ki neyi ne zaman yaşayacağımız.

Aksesuar ve giyside ucuza kaçmamak en akıllıca yol oluyor genelde. Fazla para harcamayayım diye aldığım gözlüklerden hiç hayır görmedim. Gözlüğü deneyerek almak da önemli çünkü yüz şekline göre yakışmayabiliyor.

Herkese merhabalar,

Çoğu bisikletçinin Oakley kullandığını görüyorum. Bisiklet sürüşleri için ben de Oakley düşünmeye başladım. Ama bir iki model arasında kaldım açıkçası.

Flight Jacket mı Jawbreaker mı? Bir de yeni model çıkarmış bu marka SUTRO isminde.

Yorumlarınız nedir acaba?

@Metehanr oakley çok güzel bir markadır ama ülkemizdeki döviz kuru yüzünden bağzı gözlükleri bir orta seviye bisiklet parasına geliyor ama gözlükleri kötümü kesinlikle hayır ama bu ülke şartlarına göre çok pahalı bence internette biraz daha araştırın derim 450- 500 TL civarında güzel sporcu gözlükleri var yada bir gözlük mağzasına gidip oradaki gözlüklerde bakabilirsiniz ben zamanınd bir arkadaşımın gözlük dükkanı vardı onu ziyarete gitmiştim ve orada polonun bir gözlüğünü görmüştüm çok hoşuma gitti ve sağolsun bana o gözlüğü hediye etmişti ben gözlükten çok bir performans beklemiyordum ama sandığımın kat kat üstünde bir performansı oldu yaklasık 1 sene kullandım ve halada kullanıyorum belki sizinde şansınıza güzel bir şey bulursunuz ama ben bunların hiçbirinle uğraşmak istemiyorum derseniz oakley in hangi modeli hoşunuza giderse onu alabilirsiniz sonuçta kendini kanıtlamış bir marka çok kötü olan bir gözlüğü yoktur diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Merhaba,

Siroko marka gözlük kullanıyorum ve çok memnunum. Bence f/p ürün. Sitesinden bakmanızı öneririm.

Merhabalar, ben de bir kaç aydır Siroko kullanıyorum. Başka markalara para vermeye gerek yok. Öneririm.

aa.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve meren12
@Metehanr

Merhaba. Uzun zamandır jawbreaker kullanıyorum. kaliteli iyi bir gözlük olduğu kesin fakat:
Tek lens ile geliyor ve orjinal lensi oldukça pahalı. 1 yıldır kullanıyorum ve camında toz çizikleri gibi kılcal çizikler oluştu.
Resimde görünen tutucu parçanın boyası kısa sürede kalktı.

Şuanki aklım olsa daha uygun fiyatlı alternatiflere yönelirdim. Mesela gece lensi ve farklı renk lensler ile birliktebile jawbreakerdan daha uyguna fiyata gelen sirokkoya.

Oakley Flight Jacket
204656
Tavsiye ederim, photoromic, biraz pahalı ama hem gece gem gündüz değiştirme derdi olmadan kullanabildiğim için , çift gözlük almış gibi oldum.

Gece sürüşleri için sarı lensin yeri bambaşka. Tavsiye ederim.

@volkan ismail

@volkan ismail siroko ürünlere Türkiye'de nasıl ulaşabilirim peki?

@Metehanr
Kendi sitesi üzerinden sipariş verebilirsiniz.
Forumda detaylı bilgi içeren bir konusu mevcuttu.

Bende Siroko alp d'uez modelini kullanıyorum. Oldukça memnunum. Fiyat - performans olarak başarılı. Tavsiye ederim.

4 yıldır Oakley Jawbreaker kullanıyorum. Aşağıdaki konu eski kapattığım üyeliğim ile açtığım konudur.
İnceleme - Oakley Jawbreaker Bisiklet Gözlüğü

Şu an TR fiyatı gereksiz pahalı, 850-1000tl aralığında değişiyor. Lensleri 290tl, yurt dışından alsanız 40 euro civarı. Çerçevesini aliexpress'den alıp, lensleri orijnal kullananlar var. Komple aliexpress'den alarak kullananlarda epey mevcut.
(link)

Sürüş esnasında performans olarak çok memnunum, göz altı ve çevresini çok iyi kapatıyor.

4 yıllık orijinal lenslerin durumu aşağıdaki gibi, kullanıma bir etkisi yok o yüzden kırılana kadar kullanmayı planlıyorum. Kıssadan hisse, fiyatı sebebiyle orijinal Oakley Jawbreaker tavsiye etmiyorum!

thumbnail_image1 (1).jpgthumbnail_image2.jpg

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Amaç gözümü korumak ve bizlere ihtiyacimiz olan görüş açısını saglamaksa ben "Merida" markasının gözlüklerini tercih ediyorum. Fiyat olarak mantıklı ve kalite olarak tatmin edici.

• Beğen
Tepkiler: emeritus
shimano nasıl ?

Hangi siroko modellerini kullanıyorsunuz?

Geri