Scudo Sports

Olmo Competition Team 85

@Murat Cömez baskan eline saglik. Resimlere baktim baktim ve en son hangi gidon bogazinda karar kildin anlamadim :D
Hangisi son hali abi ? :D

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
@Murat Cömez
Tamamdir , yakisir ama bana kaba geldi gidonla ikisi (kendi fikrim tabi son karar senin reis hehe )
Bu arada agirligi ne abi bisikletin ?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Murat Cömez
Abi zevk meselesi tabi taktiginda guzel duruyor .Ben şunu daha cok begendim
Screenshot_2018-12-06-23-13-06.png

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@mariokaldato
Güzel bogaz ama bu kadroya hiy uymadi, öncelikle cok kalin ve yüksek duruyor. Fotograflarda iyi görüne bilir ama gercekte pek hos görüntüsü yok. MTB icin bire bir o bogaz yada tur bisikletler icin.

Sonunda Olmomuzun altin sarisi Edition modeli olan Campagnolo Shamal Ultra Jant setini de buldum ve Celik kadroyu 8,2kg ye düsürdüm.

Neo Vintage Olmo Team 85

IMG_E3783.JPG
IMG_E3784.JPG
IMG_E3785.JPG
IMG_E3787.JPG
IMG_E3792.JPG
IMG_E3793.JPG

Dosyalar

• IMG_E3783.JPG
    IMG_E3783.JPG
    223,2 KB · Okunma: 4
  • IMG_E3784.JPG
    IMG_E3784.JPG
    229,9 KB · Okunma: 5
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Sonunda Olmomuzun altin sarisi olan Campagnolo Shamal Ultra Jant setini de buldum ve Celik kadroyu 8,2kg ye düsürdüm.

Neo Vintage Olmo Team 85

295951 dosyayı görüntüle
295952 dosyayı görüntüle
295953 dosyayı görüntüle
295954 dosyayı görüntüle
295955 dosyayı görüntüle
295956 dosyayı görüntüle
Sarı jantlar muazzam hareket getirmiş, ellerinize sağlık.
@Umtdgny
Cok güzel yazmissin ama malesef forum bisiklet forumu oldugundan bisikletle alakasi olmayan konu acarsan böyle ilgi görmez. :)

@muhiddin
Sagol Muhiddin, dana iyisi insallah sana nasip olur.

Yakinda bu kadronun toplanisi hakkinda bir konu acacaktim ama artik gercekten düsünmeye basladim ben bu konulari neden ve kim icin aciyorum diye. :-(

181592 dosyayı görüntüle
181645 dosyayı görüntüle
181593 dosyayı görüntüle
181594 dosyayı görüntüle
181595 dosyayı görüntüle
181596 dosyayı görüntüle
181597 dosyayı görüntüle
181598 dosyayı görüntüle
181599 dosyayı görüntüle
Boya işçiliği muazzam görünüyor. Bu fabrika çıkışı boyası mı Murat Bey yoksa custom bir iş mi yapıldı acaba bir atölyede?

Müthiş, tebrikler..

As duvara izle,emeğinize sağlık abi.
Duvara da degil ama rafda duruyor. Cok tesekkür ederim seko kardes.

Sarı jantlar muazzam hareket getirmiş, ellerinize sağlık.

Boya işçiliği muazzam görünüyor. Bu fabrika çıkışı boyası mı Murat Bey yoksa custom bir iş mi yapıldı acaba bir atölyede?
Tesekkürler. Keske konu aciklamasini okusaydiniz. Orada kadro hakkinda yaziyor.
Neyse ben size tekrar anlatayim, sorun degil. :)
Bu kadroyu ben yasli bir adamdan aldim ve adam bunu 1985 senesinde yeni almis ve kartonundan dahi hic cikarmamis. Ben ilk orjinal kartonundan cikrartan ve toplayan oldum. Anlayacaginiz kadro daha yeni ve orjinal fabrika boyasi duruyor üzerinde.

Müthiş, tebrikler..
Tesekkürler.

Duvara da degil ama rafda duruyor. Cok tesekkür ederim seko kardes.

Tesekkürler. Keske konu aciklamasini okusaydiniz. Orada kadro hakkinda yaziyor.
Neyse ben size tekrar anlatayim, sorun degil. :)
Bu kadroyu ben yasli bir adamdan aldim ve adam bunu 1985 senesinde yeni almis ve kartonundan dahi hic cikarmamis. Ben ilk orjinal kartonundan cikrartan ve toplayan oldum. Anlayacaginiz kadro daha yeni ve orjinal fabrika boyasi duruyor üzerinde.

Tesekkürler.
Keşke siz de iğnelemek yerine yazdığımı dikkatli okusaydınız, zira tüm başlığı okudum. Neyse size tekrar yazayım, sorun değil :) : Boya konusundaki mesajım Olmo’ya değil son paylaştığınız Colnago’ya istinadendi.

Keşke siz de iğnelemek yerine yazdığımı dikkatli okusaydınız, zira tüm başlığı okudum. Neyse size tekrar yazayım, sorun değil :) : Boya konusundaki mesajım Olmo’ya değil son paylaştığınız Colnago’ya istinadendi.
1. Benim yazdigimda Ignemelemek gibi bir sey okken siz bunu nasil anladiniz anlamiyorum.
2. Ben sizin yazdiginizi ilk önce de anlamistim ve siz söyledikten sonra yine tekrar tekrar okudum ve Colnago diye bir kelime yine göremedim. Konuda Olmo olunca ben Olmoyu anladim ve boyasi hakkinda size blgi verdim.
Bu yazdiklarimda nasil art niyet okudunuz, anladiniz yada gördünüz hayret dogrusu.

Colnago hakkinda da bilgi verebilrim sorun yok.
Onun boyasida fabrika cickisi orjinal ve Colnagonun Art Decor denilen boyama sekli.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Geri