Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön aktarici kelepçe kadro çapı ölçme

Tepki
25
Merhaba 20 kadro 27.5 jant Salcano ng650 mekanik disk dağ bisikletim var , 3 senedir kullanıyorum ön aktaricim bozuldu , üzerinde Shimano tz30 bulunuyor tekrar bu ayarda bı aktarıcı alacağım ama kadro çapini ölçmeyi bilmiyorum seleborusunda 27.2 yazıyor bana yardımcı olursanız sevinirim ?

Scudo
27,2mm sele borusu olan kadrolarda ön aktarıcı genellikle 31,8mm oluyor. Yine de elinizdekini söküp ölçmeniz net sonuç verir.

• Beğen
Tepkiler: sercancetin
31.8 yazıyor hocam kelepçe içinde .. çok teşekkür ederim mesajınız beni mutlu etti ... Bana link verme şansınız varmı vites teli yukardan aşağı doğru iniyor hocam bulamadım ben internette @Özhan Akgöğ

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Herhangi bir boru çapını ölçmek için bir kurbağacık ve metre kullanıyorum. Kaliper yerine geçiyor denebilir. Öncelikle kurbağacıkla boruyu kavrayın sonra da açıklığını değiştirmeden çıkararak metre ile ölçün. Bazı kurbağacıklarda uzunluk da var hatta. Kolay gelsin.

• Beğen
Açıkca yol bisikleti donanımı hakkında bilgi sahibi olsam da MTB parçalarına pek hakim değilim daha düzgün bilen birisinin yönlendirmesi uygun olur.

Bu arada aktarıcının fotoğrafını 2-3 açıdan buraya atarsanız daha kolay cevap verilebilinir.

• Beğen
Geri