Arka değilde ön tarafı memlekete gidince bulabilirsem direk cnc makine ile deneyeceğim olmazsa el yordamı ile bir kere çamura girdim saolsun gözümün önünden çamur parçası uçtu orada anladım ne kadar gerekli
Paylaşımın üstünden çook uzun zaman geçti, çok sular aktı bir arkadaş scott alacak paran var ama çamurluk alacak paran yok gibisinden bir şeyler demiş. o da bir bakış açısı elbette. o dönem harçlıkları gıdım gıdım biriktirerek almıştım bisikleti (2012'de). sonra sefilleri oynadık uzunca bir süre tabi. Ancak çamurluk alacak param olsaydı da yine de böyle bir şey denerdim. Bisiklete dair bir şeyler yapmak, kötü de olsa uğraşmak oldukça keyifli. Şimdi çamurluk vb alacak durumum var çok şükür de aynı şekilde keyifli olur mu bilemiyorum
Ben yol bisikletime uyarladım ve gayet güzel oldu ama sadece ön çamurluk yaptım ama yinede iş görüyor biraz çirkin durdu ama güzellik çamur sıçramasını önleniyor maalesef
selamlar hocam arka tarafın ölçülerini vermişsiniz ön tarafında ölçülerini verirmisiniz resmi acıp taslak çiziyoruz ama herkesin monitörü aynı inç olmadıgı için şekil farklı boyutlarda çıkıyo