Scudo Sports

Ön arka göbek seçimi

Göbek dağıtmış olabilirsin. Çok atlayıp zıplamamanı öneririm. Ben de 3 4 yıl önce corelli sürerken çok atlayıp zıplardım her yere indiğimde bi parça arıza verirdi. göbeklerine baktırabilirsin.
Ya hocam ben gordugum her merdivenden iniyorum, yükseklikten zıplıyorum dayanamaması cok normal corellinin. Ama işte bu da böyle gitmez sorunu bulabilirsem yaptırayım tekrar bozulsun tekrar yaptırayım. 2 bisikletçiye goturdum corellide kronik dediler bisi yapılmaz dediler yolladılar.

Scudo
Ya hocam ben gordugum her merdivenden iniyorum, yükseklikten zıplıyorum dayanamaması cok normal corellinin. Ama işte bu da böyle gitmez sorunu bulabilirsem yaptırayım tekrar bozulsun tekrar yaptırayım. 2 bisikletçiye goturdum corellide kronik dediler bisi yapılmaz dediler yolladılar.
Göbekte problem varsa daha iyi bi göbek alınır değişir, en fazla jant seti değişir. Bunlar her bisiklette az ya da çok belli bi kullanım ömrüne sahip parçalar.

Senin göbek bilyeli gibi görünüyor. Bilyeli göbek de atlayıp zıplamak çok yanlış, bilye yuvaları zarar görür. Bu işlerle uğraşmak istiyorsan rulmanlı bir göbeğe geç.

bisikletimi alalı 1yıl oldu galiba ve evet sert kullanıyorum. En son çıktığımda lastiğim patlamış o yüzden fotoğrafta ön lastik inik. Nasıl çekeceğimi tarif ederseniz daha detaylı çekebilirim. Akort yaptırdığım usta da olduğum şehirdeki en tavsiye edilen bisikletçi. (model snoop 5.3 tekerlerde değişen parça olmadı)
308609 dosyayı görüntüle308610 dosyayı görüntüle308611 dosyayı görüntüle308612 dosyayı görüntüle308613 dosyayı görüntüle308614 dosyayı görüntüle
Göbekler dağılmış olabilir. Onun dışında teker yapıyorsanız biraz daha ince tekere geçebilirsiniz, rahatlatır.

• Beğen
Tepkiler: iep_edits
Senin göbek bilyeli gibi görünüyor. Bilyeli göbek de atlayıp zıplamak çok yanlış, bilye yuvaları zarar görür. Bu işlerle uğraşmak istiyorsan rulmanlı bir göbeğe geç.
hocam ekonomik iki adet rulmanlı göbek bana ne kadara mal olur?
Göbekler dağılmış olabilir. Onun dışında teker yapıyorsanız biraz daha ince tekere geçebilirsiniz, rahatlatır.
ince tekeri de atlayıp zıplamada sorun yaşatacağı için tercih etmiyorum
Göbekte problem varsa daha iyi bi göbek alınır değişir, en fazla jant seti değişir. Bunlar her bisiklette az ya da çok belli bi kullanım ömrüne sahip parçalar.
bilginiz varsa normal bir jant seti fiyatı nedir?

• Beğen
Tepkiler: Jawerbone
Geri