Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far alacaĞim tavsİye lÜtfen

@Atahan E

O ışıkla seni yolda görmeyen kalmıyor ama, yolda sürün için ideal!.. Şuan abim tura çıktığım için kendi far'ımla çıkıyorum ve kendimi hiç güvende hissetmiyorum.

Scudo
Geçen hafta bisikletçim'den Kama Marka bir ışık aldım 6000 Lumen.Kutusunda şarj aleti,Şarjlı pili, birde 3 adet ince pille çalışan yedek aparat vardı 40 Tl fiyatı.Bir hafta boyunca test ettim sağanak yağmurda gece karanlığında bir haftada şarjı halen çevremi net şekilde görecek kadar aydınlatıyor,suya dayanıklı.Kutu malzeme aynı benimkiyle ama marka değişik birde lumeni benimkinin aydınlatması daha iyi (link)

3 adet ince pil ile çalışan yerine 2 adet kalem pil ile çalışanların daha iyi aydınlattığını söyleyebilirim

Merhaba, bende sizler gibi fenerler konusunda epey bir uğraş veriyorum. hatta en sonunda randıman alamadığım için kendim fener yaptım. maliyeti çok ucuza gelmedi ama değişik ve kendim yaptığım için ayrı bir zevk verdi. resimlerini koyabilirsem sizlerede sunacağım. onun haricinde ise ebay üzerinden denemek için bir fener aldım ve inanınki piyasadaki bir çok fenerden ciddi oranda ışık gücüne sahip. hatta benim yaptığım fener zaten bir çok fenerden çok daha fazla aydınlatmasına rağmen bu fenerin yanında benimki mum ışığı gibi kalıyor. fiyatıda ciddi uygun ve bana göre avantajlı her yönden.

(link)

bu feneri şiddetle tavsiye ederim. ben bu şahıstan aldım ve gelmesi biraz uzun sürdü aşşa yukarı 3-4 hafta sonra geldi. şu an 3 adet daha sipariş verdim. 1-2 haftaya kalmaz elime ulaşır diye tahmin ediyorum. bu fenerin artı özelliği aşırı minik ve kendi üzerinden rahatlıkla şarj edebilmenizdir. 5 modu var. parlak orta kısık hızlı flaş ve sos modu var. araba farı gibi dikkat çekecek kadar parlak yanıyor. belki beğenirsiniz. Şahsen alırsanız hiçbir şekilde pişman olacağınızı düşünmüyorum.

18650 laptop pili ile çalışıyor. bu yüzden güçlü ve uzun süre yanabiliyor.

http://ebaypa.com/albums/20120005/sku082948-14.jpg

Merhaba ben metek tekolojiden heider 300m lik fener aldım. Bisiklet aparatı da var. Deneyimlerimi daha sonra paylaşırım.

iyi pedallamalar

Tabiki Bontrager :)

İşte şunlar; (link)

bontrager verilecek parayla aliexpress ebay harici bataryalı canavar gibi farlar var.

Bu videodaki fener çok güzel. 3000lumen diyor.

(link)

Yalnız fenerin açısı biraz aşağıya doğru sanki biraz daha yukarıya doğru yaparsanız daha güzel sonuç alınabilir sanırım. Bu tür ürünler dx de mevcut.

Arkadaşlar merhaba
Troleck 950 almayı düşünüyorum,kullanan veya kullanmış olan var mı?
(link)

Geri