Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyeleri (Moon330s nasıldır ?)

Bu ön far gibi aydınlatan pilli bir şey var mı bildiğiniz? Şarjlı olmasına güvenemedim pek.Ben de ön far alacağım.

Scudo
@ahmtayd
High mode denildiği gibi iki buçuk üç saat gidiyor

@saviourmole
Diğer mod larda bitmek bilmiyor

@ahmtayd Hocam arka olarak ben decathlondaki vioo Clip 300 kullanıyorum fiyatına göre iyi bir ürün :)

(link)

3-4gündür kullanıyorum xenon far gibi aydınlatıyor :D ben memnunun. Alacaksan doların düşmesi bekle zira dolar 2,94 oldu

Ben aldım ve gayet memnunum tavsiye edilir :harika:

31 Temmuz'da sipariş verdiğim Knog Blinder Road 3 ışığım geldi. İnanılmaz bir visibilite oranı var ayrıca gayette yeterli bir aydınlatması var,mükkemmel. 170 liraya almıştım ama şimdi uçmuştur.

trelock ls750 ön far ve ls710 arka ışık aldım 119 e doğa bisikletten çok memnunum, zifiri karanlıkta denedim tek farlı araba gibiyim, normal ve eco mod ayarı var ve olması çok iyi bir avantaj, 3 pille çalışıyor isterseniz şarjlı pil takıp usb ile şarj etme kısmı da mevcut,

Delta nın sitesinde link veriyorsunuz da bütün linkleri ana sayfaya atıyor mobilde, hiç başka işim yok menü de ürün arayıp bulucam direk geri tıklıyorum hiç uğraşamam.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@mustafa genç tamam da sorun var açılmıyor diye söylemek yerine neden böyle cins cins konuşuyorsun? Uğraşmazsan uğraşma o zaman ne diye gelip çatıyorsun?

Öyle siteye böyle konuşma. sponsorunuzu savunmaya devam ediniz

@mustafa genç (link) aracılığı ile aynı ürünü başka sitelerden temin edebilirsiniz. Bir şikayetiniz var ise şikayet et butonunu kullanabilirsiniz . Saygılar ...

Bir de bunun sponsoru savunmakla alakasını da anlamadım. Bir internet sitesinde hata varsa rapor edilir, yetkililer de sorunu çözer olur biter. Tıpkı forumda da hata olunca bildirildiği ve çözüldüğü gibi. Neyse, zamanımı daha iyi şeylere harcamayı yeğlerim.

Bu önerdiğiniz ürün kaç lümen ? Ve fiyatı ne kadar kardeşim ?

Geri