Merhabalar,
Dayanıklı, lümeni yüksek güzel bir ön far tavsiye edebilir misiniz? Bütçem 500-600 lira arası. Bisikletim yol/yarış.
Teşekkür ederim.
Şu konu güncel, sürekli farklı öneriler akıyor: Ön far tavsiyesi
600 liraya kadar bence Moon Meteor Vortex 1000, az daha üstüne de Vortex 1300.
Teşekkür ederim hocam. Aramadan direkt aratıyorum ve kapalı olmayan konuya yazayım diyorum. Epic marka 1000 lümen birisi aşağıdakini tavsiye ediyor. Fiyat 300 lira, sizce nasıl? Düşünceleriniz benim için önemli.
291323 dosyayı görüntüle
Bu modeli kullanmadım. Kullananlar varsa görüş almak lazım. Epic'in bu modelinde 2 tane Cree XPG led, toplam 4000 mAh güçte 2 tane 16850 pil varmış. Pil dayanım süresi iyidir diye tahmin ediyorum. Bende tek Cree ledli farlar var, Moon Meteor'ların 100 lümenlik modu kadar, belki çok az daha fazla bir aydınlatma sağlıyor.
Üretici ya da satıcıların yazdıkları lümen değerlerini çok ciddiye almıyorum. 1000, 1100, 2000, 2400, 15000 (!) lümen olarak satılan çeşit çeşit ışık dolapta yatıyor. Ben aldığımda 15000 lümen diye satılan, satıcısının sonradan 800 lümene düşürdüğü far Meteor 1300'ün yarısından biraz fazla ışık veriyor, 1000 lümen diye satılan Havana ışık onun da yarısı kadar anca veriyor.
Şu ürün far satıcılarının ne kadar üfürebildiğinin ideal örneği:
O yüzden video bulmak ya da kullananlardan görüş almak şart.
Yüksek lümenli farların çocu en üst kademede zaten 1.5-2 saatte bitiyor hocam. Ya yanınızda powerbank taşıyacaksınız akşamları uzun sürüş yapacaksanız yada bütçeyi biraz daha arttıracaksınız. Yani TR'de 1500'e benim bildiğim isteklerinizi karşılayacak yok.Merhaba değerli forum üyeleri,
Ön far başlıklarında güncel bilgi bulamadığım için yazıyorum. Hava karardıktan sonra bisiklet kullanmak için ön far arayışım vardır, şarjlı 200-300TL civarına aldığım farlar önümü aydınlatmıyor, 1,5-2 saatten sonra şarjı bitiyor.
Birkaç sorum olacak,
Daha uzun süre aydınlatma sağlayacak ve önümü aydınlatacak, far ne önerirsiniz? 1500TL civarında bir bütçem var.
Moon meteor ve Moon rigel arasında ne fark vardır?
Birkaç videoda Eastpower markasının aynı lümen diğer markalara oranla daha fazla aydınlattığını izledim, doğru mudur? kullanıcı yorumları nelerdir?
şimdiden teşekkürler,
sağlıklı günler dilerim,
Merhaba değerli forum üyeleri,
Ön far başlıklarında güncel bilgi bulamadığım için yazıyorum. Hava karardıktan sonra bisiklet kullanmak için ön far arayışım vardır, şarjlı 200-300TL civarına aldığım farlar önümü aydınlatmıyor, 1,5-2 saatten sonra şarjı bitiyor.
Birkaç sorum olacak,
Daha uzun süre aydınlatma sağlayacak ve önümü aydınlatacak, far ne önerirsiniz? 1500TL civarında bir bütçem var.
Moon meteor ve Moon rigel arasında ne fark vardır?
Birkaç videoda Eastpower markasının aynı lümen diğer markalara oranla daha fazla aydınlattığını izledim, doğru mudur? kullanıcı yorumları nelerdir?
şimdiden teşekkürler,
sağlıklı günler dilerim,