Scudo Sports

Ön far

mersault

Daimi Üye
Tepki
282
İsim
İlhan G.
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar merhaba. 25 TL piyasası olan, standart bir ön far kullanıyorum ( daha kötülerinide epey gördüm ) fakat yeterli olmuyor sanırım.

Gözlerimde ileri miyop var bu sebepten geceleri görüş açım iyice düşüyor mesela dün yoldaki turuncu dubalara çarpıp düştüm. :)

acaba nasıl/hangi farı almalıyım gece yolumu epey aydınlatması için ?

şimdiden teşekkürler.

Scudo
@chnkrmz araştırıyorum.

başka öneri varsa onlarada bakarım.

(link)
burada 60 lira aliexpressten alırsan 40 lira (15$) ben yerinde olsam başka far bakmazdım.
daha pahalısı zaten akülü olanlar

@mersault ben sigma buster 200 kullanıyorum. bütçen nedir bilmiyorum ama 200 lümen ışık veriyor.inanılmaz ışık veriyor çokta kaba değil görüntüsü.usb şarjla 4 saate kadar gidiyor.kullanıma bağlı 6 saatte olabiliyor.tavsiye ederim.

@Emir Batmaz selam bu gerçekten çok güzel görünüyor. bilgi için teşekkürler.

Black watton wt-255

• Beğen
Tepkiler: mersault
Hocam bunlar resmen araba farı gibi ..! Ben decathlondan (link) bu ürünü kullanıyorum.. Tek sorunu aydınlatma açısnın dar olması.. Daha çok görünürlük için.. (link) bunun da fena olmayacağını düşünüyorum.. Dört ledli olması ve usb şarjlı olması iyi oluyor..

• Beğen
(link) ben bundan birtane aldım gerçekten tek kalem pille harika aydınlatıyor bundan iki tane alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: pilot ve mersault
@Soner U. Bende bundan almayi dusunuyorum cakar modu varmi

@chnkrmz hocam peki bunu bisiklete tutturacak aparatı da içinden çıkıyor mu?

@Emre Asilar benim aldığım malesef tek modlu arkadaşıma aldığım 3 modlu ve çakarlıydı hatta 1-2 cent daha ucuzdu onun linkini verecektim fakat satcının faaliyetleri durmuş o yüzden kendi kullandığımı tavsiye ettim

TRELOCK LS950 ION kullanıyorum. Bu farın üzerine tanımam, şiddetle tavsiye ederim.

@chnkrmz ben benzer ürün metem teknolojiden almıştım. çok memnun değilim. çabuk pil tüketiyor. 10tl lik arkadaşımın feneri daha iyi aydınlatıyor diyebilirim.

@Soner U. iyi demişsin benim aldığım metem tek. ürün bunun aynısı 100tl ye almıştım. yanında bisiklet aparatıyla beraber.

Aliexpressten bu farı aldım(37 dolar) Fiyatı 40 dolar ile 50 dolar arasında değişiyor. 7-8-9 ledli versiyonları var. Ben 8 ledlisini kullanıyorum. 3 modu var parlak mod normal mod ve flaşör modu. 18650 pillerden 6 tanesinin bir araya getirildiği bir pil grubu var. Parlak modunda karşımdan gelenler gözlerini kısıyor hatta eliyle güneş gözünü almış gibi gözünü kapatan bile oluyor. Tr de 100-200 liraya satılan bütün ön lambalardan daha parlak ve uzun süre yanıyor. hatta normal parlaklık modunda bile o lambalardan daha iyi aydınlatıyor. projektör gibi meret :)
fgres.jpg

• Beğen
Geri