M Mustafa Güldal Aktif Üye Kayıt 15 Eylül 2013 Mesaj 147 Tepki 44 Şehir İstanbul 19 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar yeni mi olmaya başladı anlayamadım ama kafama takıldı bu sorun. Ön freni(disc fren) sıkınca teker düz durmuyor da hafif göbekten oynayıp sola yatıyor. Normal bir durum mu ?
Arkadaşlar yeni mi olmaya başladı anlayamadım ama kafama takıldı bu sorun. Ön freni(disc fren) sıkınca teker düz durmuyor da hafif göbekten oynayıp sola yatıyor. Normal bir durum mu ?
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 19 Mayıs 2014 #2 göbek milinde boşluk olabilir. mil vidaları gevişemiş olabilir. quick release kullanıyor iseniz o gevşemiş olabilir. tek tek bakmak lazım.
göbek milinde boşluk olabilir. mil vidaları gevişemiş olabilir. quick release kullanıyor iseniz o gevşemiş olabilir. tek tek bakmak lazım.
M Mustafa Güldal Aktif Üye Kayıt 15 Eylül 2013 Mesaj 147 Tepki 44 Şehir İstanbul 19 Mayıs 2014 #3 hocam quick release gevşemiş :in: geçen gün takla atmıştım orada gevşedi sanırım. İnşallah gevşekken janta zarar vermemişimdir.
hocam quick release gevşemiş :in: geçen gün takla atmıştım orada gevşedi sanırım. İnşallah gevşekken janta zarar vermemişimdir.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 19 Mayıs 2014 #4 jantta çok bişey olmamıştırda disk yamulmuş olabilir. onlarıda bi kontrol edin
M Mustafa Güldal Aktif Üye Kayıt 15 Eylül 2013 Mesaj 147 Tepki 44 Şehir İstanbul 19 Mayıs 2014 #5 şimdi kontrol ettim Allah'tan yamukluk falan yok teşekkür ederim yardımlarınız için.