S salcano Aktif Üye Kayıt 29 Şubat 2008 Mesaj 128 Tepki 24 Şehir Çanakkale Bisiklet Salcano 1 Mart 2008 #1 ya benim bisiklette ön tekerlek yalpa yapıyor ön göbeği değiştirsem düzelirmiki frenlere fln da deyiyor yalpa yapınca Napayım?
ya benim bisiklette ön tekerlek yalpa yapıyor ön göbeği değiştirsem düzelirmiki frenlere fln da deyiyor yalpa yapınca Napayım?
H HaliliOzturk Forum Bağımlısı Kayıt 3 Temmuz 2005 Mesaj 7.156 Tepki 6 1 Mart 2008 #2 Afrika'da yapabilecek bisikletçi bulabilir misin bilmiyorum, fakat önce bir akord ayarına baktır madem frenlere sürtme var. Göbekle bir bağlantısı olmayabilir, boşu boşuna değiştirme.
Afrika'da yapabilecek bisikletçi bulabilir misin bilmiyorum, fakat önce bir akord ayarına baktır madem frenlere sürtme var. Göbekle bir bağlantısı olmayabilir, boşu boşuna değiştirme.
S salcano Aktif Üye Kayıt 29 Şubat 2008 Mesaj 128 Tepki 24 Şehir Çanakkale Bisiklet Salcano 1 Mart 2008 #3 ya ben dalga geçiorum afrika diye ahahhahahahhahahah
S salcano Aktif Üye Kayıt 29 Şubat 2008 Mesaj 128 Tepki 24 Şehir Çanakkale Bisiklet Salcano 1 Mart 2008 #4 akortlar bozuktu yaptırdım hala sürtüryor