Scudo Sports

ön maşa boyatma....

bcn17

Aktif Üye
Tepki
24
Bisiklet
Sedona
sedona 721 deki ön maşa siyah. ben onu kadronun rengi beyaza boyaya bilirmiyim? nasıl yaptırayım? kaça yaparlar? neye dikkat edeyim..

Scudo
İzininizle topiği kullanıyorum.

Sorum şu : XCM V3 maşalarda AXLE 9 mu 15 mi ?

Hiç boyatan yokmu yahu?

ben boyatmadım bilgim yok ama yakınında bi sanayii bölgesi varsa boyacıya git fiyat al derim. alacağın malzemelerle neredeyse aynı fiyata geleceğini düşünüyorum. önceki bisikletimi sedefli inci beyazına kendim boyadım özel yaptırdım boyayı verniği zımparası v.s. 90 liraya mal oldu. oto boyacısına gittim fiyat soriyim die 70 liraya boyarım dedi dumur olmuştum. özel renk olmasına rağmen ;)

Bence reklamcıya gidip beyaz folyoda kaplatabilirsiniz.Fiyat konusunda bilgim yok ama daha az zahmeti olur 10dk bitirirler herhalde.

kaynak kısımları eklem yerleri köşeler sırıtır o zaman ;) benim fikrim....

doğru onu düşünmemiştim.Ama iyi bir işçilik yapabilir iseler o kadar sırıtmaz yakından bakınca belli olur.Herhalde
@Naci ATAY

Ben yakında boyayacağım oto boya işi yapıyoruz sonuçtan haberdar ederim

ben komple araç kaplamış biri olarak !! fön makinesiyle ısıtılarak şekil verilen yerler zamanla kabarır kalkar... işçilikle alakası yok en kral usta da yapsa kaplamayla olucak iş diğil. ama bisikletin sahibi beni rahatsız etmez derse benide rahatsız etmez. herşeyin oluru var daha güzel olması için...

işibilen geldi en güzel samet yardımcı olucak sanırım :)

bir yıl kadar önce siyah olan rst gila maşamı beyaza boyamıştım ama ne kadar boyansa da eskisinin yerini tutmuyor sprey ile boyayınca bir yere sürtünmede boya kalkıyor.

Geri