NightRider Forum Demirbaşı Kayıt 21 Haziran 2015 Mesaj 402 Tepki 119 Şehir Manisa İsim Süleyman Özgün Bisiklet Lapierre 20 Kasım 2016 #1 Bisikletimin kitleme kapağı bozulduğu için birkaç ay kapaksız kullandım. Son günlerde çakıllı yol veya parke yol gibi yerlerde giderken çıtırtı sesleri geliyor. Alalı 7 ay oldu.
Bisikletimin kitleme kapağı bozulduğu için birkaç ay kapaksız kullandım. Son günlerde çakıllı yol veya parke yol gibi yerlerde giderken çıtırtı sesleri geliyor. Alalı 7 ay oldu.
N Neil deGrasse Tyson Daimi Üye Kayıt 24 Mayıs 2015 Mesaj 349 Tepki 374 Yaş 29 Şehir Ankara/Karabük/Lublin İsim Mehmet Ç. Bisiklet Canyon 20 Kasım 2016 #2 bilgiler çok yetersiz,maşanın modeli ne,garantisi varmı,ön freni sıkıp bisikleti elinizle ileri geri yapınca herhangi bir boşluk veya ses varmı Tepkiler: NomadCRY
bilgiler çok yetersiz,maşanın modeli ne,garantisi varmı,ön freni sıkıp bisikleti elinizle ileri geri yapınca herhangi bir boşluk veya ses varmı
NightRider Forum Demirbaşı Kayıt 21 Haziran 2015 Mesaj 402 Tepki 119 Şehir Manisa İsim Süleyman Özgün Bisiklet Lapierre 20 Kasım 2016 #3 @ommemo Zoom maşa 29 sertlik ayarlı ve kitlemeli.
Oguzhan KUNDAKCI Üye Kayıt 19 Aralık 2014 Mesaj 17 Tepki 2 Şehir Osmaniye Bisiklet Bianchi 25 Haziran 2017 #4 Zoom maşa bende de var.Vuruyor namussuz.Çok pişmanım desem yeridir.Umarım çözüme kavuşursunuz.Bende çözüm arıyorum yana yana
Zoom maşa bende de var.Vuruyor namussuz.Çok pişmanım desem yeridir.Umarım çözüme kavuşursunuz.Bende çözüm arıyorum yana yana
NightRider Forum Demirbaşı Kayıt 21 Haziran 2015 Mesaj 402 Tepki 119 Şehir Manisa İsim Süleyman Özgün Bisiklet Lapierre 28 Haziran 2017 #5 @Oguzhan KUNDAKCI Ses maşadan değil arka göbektenmiş. yağlatıp taktırdım sorun çözüldü
Mortevita Üye Kayıt 3 Ekim 2018 Mesaj 60 Tepki 28 Yaş 43 Şehir Eskişehir İsim Ozan E. Başlangıç 1988—89 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Yol bisikleti 20 Mart 2019 #6 Selamlar (link) Bu sesin nedeni ne olabilir sizce? Video da ön frene basılı iken gidona da üstten bastırıp sonra serbest bırakıyorum. Son düzenleme: 20 Mart 2019
Selamlar (link) Bu sesin nedeni ne olabilir sizce? Video da ön frene basılı iken gidona da üstten bastırıp sonra serbest bırakıyorum.