necmeddin
Acemi Balıkçı
- Tepki
- 12.441
- İsim
- necmeddin
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@Murat Cömez abi eline koluna sağlık ,harika bir çalışma olmuş. Bu başlığı sırf sırasıyla @MakRo ve @Süper Dede takibimde olduğu için baktım. Gördüm başlığı fakat adına uyuz oldum ,oralıda olmadm. Nedir ne değildir merak bile etmedim.
İçerik güzelmiş ,Murat aga döktürmüşsün yine. Çok uzaktasın ecimcik yakın olsan ,titanyum tecrübesini denemiş olurduk.
Dağ bisikleti deyince akan sular durmaz daha da çağlar akar.
Uzatmayım tekrar hayırlı olsun . Allah tekerine taş değdirmesin.
İçerik güzelmiş ,Murat aga döktürmüşsün yine. Çok uzaktasın ecimcik yakın olsan ,titanyum tecrübesini denemiş olurduk.
Dağ bisikleti deyince akan sular durmaz daha da çağlar akar.
Başkan ne fırçalıyon bizi ,kuşburnu,domates,salça her türlü tarım işinden anca bir göz atabiliyorum foruma. Hem bilmiyormusun söz konusu @Murat Cömez ve bisiklet üzerine çalışma olunca çoğu ya fesatlıktan kedinin ciğere baktığı gibi bakar bir şey demeden uzayıp gider. Diğer bir çoğunluğu da bakar geçer sadece. Bu bisikleti çarpmayı çok isterdim.Forumda boş boş muhabetler yapilinca bazilari " of yaa bu forum iyice civitti, adam gibi bisiklet konulari yok artik " falan diyorlar. Ama ne ilginc ki boyle bir ozel mtb toplaniyor 2-3 kisi merak edip , zahmet edip konuya yaziyor. Inanin anlamiyorum insanlari ben.
@Murat Cömez Abi bu arada bir çok insan titanyum kadrolarin kullanimini ve sürüş hissiyatini merak eder. Bununla en azindan bir 100 km gibi orman ve offroad turu atip , kadronun genel sürüş karakteristigini paylasirsan cok iyi olur
Uzatmayım tekrar hayırlı olsun . Allah tekerine taş değdirmesin.