Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ON * ONE Titanium Handcrafted by Van Nicholas

@Murat Cömez abi eline koluna sağlık ,harika bir çalışma olmuş. Bu başlığı sırf sırasıyla @MakRo ve @Süper Dede takibimde olduğu için baktım. Gördüm başlığı fakat adına uyuz oldum ,oralıda olmadm. Nedir ne değildir merak bile etmedim.
İçerik güzelmiş ,Murat aga döktürmüşsün yine. Çok uzaktasın ecimcik yakın olsan ,titanyum tecrübesini denemiş olurduk.
Dağ bisikleti deyince akan sular durmaz :) daha da çağlar akar.
Forumda boş boş muhabetler yapilinca bazilari " of yaa bu forum iyice civitti, adam gibi bisiklet konulari yok artik " falan diyorlar. Ama ne ilginc ki boyle bir ozel mtb toplaniyor 2-3 kisi merak edip , zahmet edip konuya yaziyor. Inanin anlamiyorum insanlari ben.
@Murat Cömez Abi bu arada bir çok insan titanyum kadrolarin kullanimini ve sürüş hissiyatini merak eder. Bununla en azindan bir 100 km gibi orman ve offroad turu atip , kadronun genel sürüş karakteristigini paylasirsan cok iyi olur :)
Başkan ne fırçalıyon bizi ,kuşburnu,domates,salça her türlü tarım işinden anca bir göz atabiliyorum foruma. Hem bilmiyormusun söz konusu @Murat Cömez ve bisiklet üzerine çalışma olunca çoğu ya fesatlıktan kedinin ciğere baktığı gibi bakar bir şey demeden uzayıp gider. Diğer bir çoğunluğu da bakar geçer sadece. Bu bisikleti çarpmayı çok isterdim.:koptum:
Uzatmayım tekrar hayırlı olsun . Allah tekerine taş değdirmesin.

Scudo
Sen alamanyada yaşayıpta sempati duyduğum üç beş kişiden yok yok hatta nadirattan birisin sayın çömez. Bak bunun kıymetini bil.

Harika olmuş usta. Eline sağlık. 👏👏👏👏👏
Türkiye'de çoğu yol bisikleti 9 kilonun altında değil. Hatta 9 kiloya karbon yol bisikletleri satılıyor. Titanyum ülkemizde pek bilinen bir kadro malzemesi türü değil.
Kişiye özel kadro yapan birkaç usta ve onların müşterileri dışında kullanan görmedim.
Sürüş hissi nedir, ben de merak ediyorum.

Türkiye'de çoğu yol bisikleti 9 kilonun altında değil. Hatta 9 kiloya karbon yol bisikletleri satılıyor. Titanyum ülkemizde pek bilinen bir kadro malzemesi türü değil.
Kişiye özel kadro yapan birkaç usta ve onların müşterileri dışında kullanan görmedim.
@Ali Kılıç 35.5 Abi soulrider diye bir marka var titanyum kadro yapan türkiyede oda baya pahalı gibi sadece boş kadro 6 bin lerden başlıyor. Yanlış hatırlamıyorsam.

@Murat Cömez yine nefis bir parçayla gözlerimize bayram ettirdiniz. Emeğinize sağlık.
90'lı yıllarda İstanbul'daki bir bisikletçinin vitrinini süsleyen GT titanium kadro geldi aklıma.

@Ali Kılıç 35.5 Abi soulrider diye bir marka var titanyum kadro yapan türkiyede oda baya pahalı gibi sadece boş kadro 6 bin lerden başlıyor. Yanlış hatırlamıyorsam.
Avrupa'da kişiye özel çelik ve titanyum seçenekler içinde en uygun fiyatlı üretimi yapıyor bu arada Soulrider. Yurt dışında çok acaip rakamlara çıkıyor bu işler.
Bu arada kadro şahane duruyor @Murat Cömez Ufak bir müdahale ile kablolar içeri alınsa hoş olurmuş. Özellikle arkaya giden beyaz kablo o güzelim arka çatalı baltalamış resmen.

murat bey kadro güzel olmuş elinize sağlık..

6000 TL titanıum kadro için de pahalı mı diyorsunuz :) o zaman size allez sprint verelim alü kadro.

(link)

6000 TL = 800$

yada merlinde yer alan 3 adet titanıum kadro fiyatını yollayayım.

(link)

titanıum is real :)

@srdrmrs Pahalı diyen benim hatta pahalı demedim. @BerkEvren Titanyum fiyatları hakkında bilgim olmadığı için pahalı gibi dedim. Markayı felan kötülemek için yazmadım bu arada ürünlerini takip ediyorum çok güzel bisikletler var.

Elinize, emeginize saglik, kesenize bereket :)
Cok guzel olmuş, sayenizde titanyum kadroya dokunmuş gibi hissetme şansı bulduk :)

Şiir gibi. Elinize sağlık 👏🏻👏🏻👏🏻

On numara beş yıldız, tekerinize taş değmesin, keyifle kazasız belasız binesiniz...

@Murat Cömez yine nefis bir parçayla gözlerimize bayram ettirdiniz. Emeğinize sağlık.
90'lı yıllarda İstanbul'daki bir bisikletçinin vitrinini süsleyen GT titanium kadro geldi aklıma.:harika::harika:

murat bey kadro güzel olmuş elinize sağlık..
titanıum is real :)

Elinize, emeginize saglik, kesenize bereket :)
Cok guzel olmuş, sayenizde titanyum kadroya dokunmuş gibi hissetme şansı bulduk :)

Arkadaslar güzel yorumlariniz icin hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. :) :harika:

Avrupa'da kişiye özel çelik ve titanyum seçenekler içinde en uygun fiyatlı üretimi yapıyor bu arada Soulrider. Yurt dışında çok acaip rakamlara çıkıyor bu işler.
Bu arada kadro şahane duruyor @Murat Cömez Ufak bir müdahale ile kablolar içeri alınsa hoş olurmuş. Özellikle arkaya giden beyaz kablo o güzelim arka çatalı baltalamış resmen.
Tesekkürler, kadroyu delme hakkinda ben biraz titizim orjinaligini bozmak istemem ama görüntüyü bozduguna dahil size kesinlikle katiliyorum ve cözümünü delmeden buldum. Nokonun inci tanelerini titaniyum renginde aldim ve ayrica stoper adaptörleri, böylelikle hem üst borunun hemde arka cataldan komple gecmeyecek.
Titanium satis fiyatlarinin avrupada asiri pahali oldugunu yine size katiliyorum, bu kadro 2016 senesinde 2499€ dan satilmis.

Güzel ve nazik yorumunuz icin tekrar tesekür ederim.

Biladerin mario kaldato icin. Sevgi için baris icin :D
Orhan babanin sözlerini buraya yazip duygu sömürgüsü yapma. :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

İnsanlık için? o_O
Böyle yazarsaniz tabiki düsünürüm.

@Murat Cömez abi eline koluna sağlık ,harika bir çalışma olmuş. Bu başlığı sırf sırasıyla @MakRo ve @Süper Dede takibimde olduğu için baktım. Gördüm başlığı fakat adına uyuz oldum ,oralıda olmadm. Nedir ne değildir merak bile etmedim.
İçerik güzelmiş ,Murat aga döktürmüşsün yine. Çok uzaktasın ecimcik yakın olsan ,titanyum tecrübesini denemiş olurduk.
Dağ bisikleti deyince akan sular durmaz :) daha da çağlar akar.

Başkan ne fırçalıyon bizi ,kuşburnu,domates,salça her türlü tarım işinden anca bir göz atabiliyorum foruma. Hem bilmiyormusun söz konusu @Murat Cömez ve bisiklet üzerine çalışma olunca çoğu ya fesatlıktan kedinin ciğere baktığı gibi bakar bir şey demeden uzayıp gider. Diğer bir çoğunluğu da bakar geçer sadece. Bu bisikleti çarpmayı çok isterdim.:koptum:
Uzatmayım tekrar hayırlı olsun . Allah tekerine taş değdirmesin.
Öncelikle güzel yorumun icin tesekkürler necmeddin. Basligin neyi hosuna gitmedi, bir tuaflik varsa degistirelim. Insan hic merak etmese sirf Titaniyum yazisini merak eder yine bakar.:komik::komik:
@mariokaldato baskan fircalamiyor sadece ivir zivir iceren konular rabet görürken forumda okadar bisiklet hakkindaki konular rabet görmüyor ona sinirleniyor.

Sen alamanyada yaşayıpta sempati duyduğum üç beş kişiden yok yok hatta nadirattan birisin sayın çömez. Bak bunun kıymetini bil.
Samimi söyleyerek tek kelime ile "bilmukabele"

@Murat Cömez abi başlıklar biraz Türkçe olmayınca dikkatimi çekmiyor. İlk etapta ilgisiz kalıyorum. Bir kaç tur dönüp dolaşırsa bir bakayım diyorum.

Arkadaslar güzel yorumlariniz icin hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. :) :harika:

Tesekkürler, kadroyu delme hakkinda ben biraz titizim orjinaligini bozmak istemem ama görüntüyü bozduguna dahil size kesinlikle katiliyorum ve cözümünü delmeden buldum. Nokonun inci tanelerini titaniyum renginde aldim ve ayrica stoper adaptörleri, böylelikle hem üst borunun hemde arka cataldan komple gecmeyecek.
Titanium satis fiyatlarinin avrupada asiri pahali oldugunu yine size katiliyorum, bu kadro 2016 senesinde 2499€ dan satilmis.

Güzel ve nazik yorumunuz icin tekrar tesekür ederim.

Orhan babanin sözlerini buraya yazip duygu sömürgüsü yapma. :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Böyle yazarsaniz tabiki düsünürüm.

Öncelikle güzel yorumun icin tesekkürler necmeddin. Basligin neyi hosuna gitmedi, bir tuaflik varsa degistirelim. Insan hic merak etmese sirf Titaniyum yazisini merak eder yine bakar.:komik::komik:
@mariokaldato baskan fircalamiyor sadece ivir zivir iceren konular rabet görürken forumda okadar bisiklet hakkindaki konular rabet görmüyor ona sinirleniyor.

Samimi söyleyerek tek kelime ile "bilmukabele"
Ilk firsatta test bekliyorum abi. Belki köylerden geze geze turumuzuda inşallah bununla yapalım 💖💖💖

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
@Murat Cömez abi başlıklar biraz Türkçe olmayınca dikkatimi çekmiyor. İlk etapta ilgisiz kalıyorum. Bir kaç tur dönüp dolaşırsa bir bakayım diyorum.
Eger gercekten bisiklet hobisine gönül verdiysen yabanci isimli bisikletle ilgili basliklarada bakmani tavsiye ederim. Sonucta burasi bisiklet forumu, sadece Kron, sedano salcano vs. türkiye markalari icin acilmis bir forum degil. :)

Ilk firsatta test bekliyorum abi. Belki köylerden geze geze turumuzuda inşallah bununla yapalım 💖💖💖
Bakalim Cumhur, bisiklet bi tam anlamiyla bitsinde ondan sonra. Degisecek cok sey var yani kendi yilina ait olan parcalar takilacak.

@Murat Cömez abi çok güzel olmuş. Eline emeğine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Tek kelimeyle harika olmuş 👍 İnsan arazideki halini de görmek istiyor tabi 😊

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Murat Cömez güle güle kullanın. Kazasız belasız. Çok güzel görünüyor. Siz de hakkını vererek toplamışsınız.

"Titanyumun tadı başka" deyip gizemi devam ettireyim. :)

Selamlar

five

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Son durum ne abi test edebildik mi ?

Geri