Scudo Sports

Ön ve arka ışık sistemi

@antecurs ben önde sigma quad x modeli kullanıyorum gayet memnunum pilleri değiştirmeniz belki yardımcı olabilir tavsiyem gp yada duracell, ilk alındığında içindeki piller durmaktan zayıflamış olabiliyor

Scudo
(link)

Ben bunu aldım. Aydınlatması arabamdan daha iyi, bisiklet için fazla bile diyebilirim.

@Kahveci Haklısınız. İlk defa bu akşam kullandım. Yarın pillerini değiştirip denerim. Teşekkür ederim.

ön ışık olarak (link)
arka olarak (link)
sipariş ettim arka ışık yeterli gelir ön ışığı sadece AA pil olduğu için aldım.
(link)
buda güzele benziyor ama hiç birinde full güçte bataryanın yaklaşık kullanım süresini vermiyor 18650 şarjlı veya 3 adet AAA pil takılabiliyor böyle birşeyde tercih edilebilir.

@Kahveci aldığınız lambayı kaçlık batarya ile kullanıyorsunuz ve ölçü iseniz yaklaşık kullanım süresi ne kadardır.

Süre olarak bilmiyorum çünkü sipariş verdiğim batarya pakedi henüz gelmedi. Aydınlatmasını başka bir kaynağa bağlayarak denedim gece vakti.

@tanchu

@Kahveci

Merhaba. ebay den hiç alışverişim olmadı. Kayıtlı postaylamı geliyor acaba. Birde kaç günde geldi bilgi verirseniz sevinirim.

@Levent Cavras

Levent Bey, selamlar. Ürünü 27 Mart'ta aldım, 29 Mart'ta postalandı, 18 Nisanda elime geçti, yani ortalama 20 gün. Kayıtlı gönderiydi.

@Yiğit Kirazpınara ama buradan 1 alıncaya kadar ebay vb sitelerden 3 tane alrsn ama nasıl alışveriş yapacağımı yada hangi markalara güvenebileceğimi pek bilmiyorum ?

Merhabalar, görüntülerden de anlaşılacağı üzere gidon çantasının aileye katılması ile ışıklar takmak için yeni yerler bulmam gerekti. Ancak bu şekilde de elime takılıyorlar ve pek sağlam durmadılar açıkçası. Ne yapabilirim, maşanin orta noktasına bir aparat takip üzerine ışık takanları da görmüştüm, fakat o aparatı bulamadım. Fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum sevgili forumdaşlar :) 20230407_232159.jpg20230407_232203.jpg20230407_232206.jpg20230407_232214.jpg

(link), (link), (link), (link), (link), (link)
AliExpress'te çeşitler var. HepsiBurada'da da vardı, ön QR'a bağlananı da vardı ama Türkçe adını ve dolayısıyla modelleri bulamadım.

Topeak BarXtender gibi iç piyasada bulunabilen esnek kullanımlı bir ürünle de gidon ya da maşanın uygun yerlerinden uzatılarak kullanılabilir:
(link)

Son düzenleme:
Ben katlanıra bundan taktım, çok işimi gördü hocam. Direk maşadaki çamurluk başlantı yerine vidalayıp geçiyorsunuz.

(link)

Farklı varyasyonları da var. Biraz karıştırmak gerekebilir ön ışık braketi, adaptörü gibi genel aramalarla farklı modeller mevcut. Belki uygun bir şey bulabilirsiniz.

Geri