Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön vites grubundan gelen ses

Evet, en az 15 yıl geçti bisikletsiz. Umarım problem çözülür, gerçi eşimin bisikletiyle yokuş çıkarken vites küçükttüm bir problem olmadı ama bende oluyor niyeyse. Aynı marka/model kullanıyoruz. Biraz daha test edeceğim, problem devam ederse mecburen servise gideceğim.

Scudo
Ben sorunu bu şekilde düşünmemiştim,eğer başka bi bisiklette bunu yapabiliyorsanız ayarlarda mutlaka bi sorun var, bence direk gidin servise.

Merhabalar on aktaricidan pedali geri cevirirken hub sesi aliyorum (cırrrr gibi bi ses) bu sesteyken vites 2×(tüm dişliler) de. Acaba neden bu ses geliyor bi sorun var mi ? Cok arastirdim ama boyle bir konu bulamadim.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@ersin gürel merhaba zincir ön aktariciya değiyor olabilir bi kontrol edin isterseniz

Zincir ön aktarıcıya değdiği için oluyordur. Arkadaşın dediği gibi kontrol etmek lazım. Hazır yazmışken bende sorayım. Ön aktarıcıyı sürtünmesiz ayarladıktan bir iki gün sonra tekra sürtünme oluyor bende tel gerginliğini arttırarak sorunu gideriyorum. Alternatif bir çözümü olan var mıdır?

@Fırat İler
Vites teli değiştirirsiniz sorun kısmen gider veyahutta aktarıcının teli tutan civatasıda gevşek olabilir kontrol edin isterseniz.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Hayir hocam zincir sesi degil bu göbeğin icinden geliyo zincir surtmuyo ayarini yaptim ama gobek mi dagilacak korkum o

Geri