Scudo Sports

öneri

Tepki
7
öncelikle herkese merhaba.arkadaşlar yaklaşık 20 yıldır sigara kullanıyorum maalesef.bu ay sigarayı bırakma kararı aldım.bu hayatımda aldığım en önemli karar.önümüzdeki yaza kadar kondisyonumu tamamlayıp.istanbul'dan bodrum'a bir seyahat planlıyorum.eğer bir aksilik olmaz ise çok kararlıyım.sizden ricam;böyle bir yolculuk için,bisiklet önerisi.gerekli teçhisat konusuna hakimim.sadece bisiklet önerisine ihtiyacım var.ayrıca kondisyonum için elinizde hazır bir program varsa gönderin lütfen ve bana şans dileyin.teşekkür ediyorum

Scudo
Dostum, öncelikle kararın mükemmel, tebrik ederim.

Bisiklete gelince bu planına uyacak bisiklet için tavsiye edecek kadar bilgim yok, ama ille de pahalı ve çok yüksek bir model olması gerekmez kanımca.
Sadece yolda çıkabilecek bazı aksaklıklar için birkaç yedek malzeme ve el becerisi gerekir sanırım.

• Beğen
Tepkiler: hamza tukur
aynı zamanda bir mekanik bakımcı olduğum için el becerisi sorunum olmaz diye düşünüyorum.en uygun bisikleti de bulduğum taktirde tek sorunun önümüzdeki yaza kadar kondisyon tutmak olacaktır.yanıtın için teşekkür ederim.

Karariniz icin tebrikler. Ekn kisa zamanda sigarasiz, kondisyonlu hayata alismaniz dilegiyle. Tur icin techizat, yolda gerekecek tamir ve bakimlar icin teknik bilgi, alet-edavat ve planlama konusunda sıkıntınız yoksa butcenize gore uygun, bir sure kisa turlarda test edip yeterli olduguna kanaat getireceginiz bir bisiklet uygun olacaktir. Butce sorununuz yoksa Alacaginiz bisiklet marka vb. cok oneri ve elestiri gelir. Sizde karar verirsiniz. Ancak isin ozu icin eski çelik bir kadro bile yeterli olur. Birkac kisiye daha once de onerdigim Can Onur isimli arkadasin turuna ait bu linke goz atarsaniz sanirim daha anlasilir olur...
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=123539

Simdiden keyifli pedallar :)

• Beğen
Merhaba, öncelikle sigarayı bırakma konusunda muhteşem bir karar vermişsiniz, zararın neresinden dönsek kar demiş atalarımız. Ben kondisyon konusunda yardımcı olmaya çalışacağım, öncelikle imkanınız varsa her gün sürün ve yokuş antrenmanları yapın, ve şu egzersizleri yaparsanız çok daha faydalı olur: (link)

• Beğen
Sigarayı bırakıp bisiklete başlayarak hayatında bir devrim yapıyorsun zaten. Başarılar şimdiden. İstanbul'dan Bodrum'a gitmek istediğini ve bisiklete binme tarzının bu çerçevede şekilleneceğini varsayarak sana şehir-tur bisikleti öneririm. Bir MTB asfalt yollarda tur bisikleti kadar akıcı olmayacaktır. Dolayısıyla birkaç marka ve model söylemem gerekirse;

Specialized - Sirrus Serisi,
Merida - Speeder Serisi
Trek - FX Serisi bisikletleri incelemeni öneririm. Hayırlı olsun şimdiden.

• Beğen
teşekkür ederim ertuğrul kardeşim.hergün sürüyorum zaten egzersiz önerilerin çok faydalı.tekrar teşekkür ederim

önerilerin için teşekkür ederim erman.bana önermiş olduğun modellerin fiyatları hakkında bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.zira bisiklet için ayırabileceğim bütçe maksimum 1500 tl.tekrar teşekkür ediyorum.

@hamza tukur

Bir şey değil. Yanlız ilk başta ağırlıklar abartmayın kolaydan başlayın, gün içinde pek far edemezsiniz ama sabah uyandığınızda ki ağrı 1 - 2 gün sürer :) Ben ilk başta biraz abartıp üstüne 20 km bisiklet sürdüm, önceden kondüsyon olmasaydı 2 - 3 gün bacaklar kıpırdamazdı :D 1 gün zor yürüdüm (ayak incinmiş gibi) ertesi gün geçti :)

• Beğen
dikkate alıcam bu uyarını.geçen hafta biraz abartıp şu an kullandığım bianchi şehir bisikleti ile yaklaşık 100 km yol giderek bir hata yaptım zaten.:( bundan sonra daha dikkatli davranıyorum.teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
@hamza tukur

Hocam 1.500 TL ile Specialized Sirrus Elite AF alabilirsin. 2013 modeli %20 indirimde 1.500 TL şu an. Kullananlar bu bisikletten gayet memnun. Ayrıca Trek FX 7.0 - 7.1 - 7.2 de bütçen dahilinde. Trek FX 7.2 amcamda var. Asfaltta benim bisikletten çok farklı. Asfalt yollar için biçilmiş kaftan bunlar. Ben MTB kullanıyorum şu an. Genelde araziye gidiyorum. Ancak şehir içinde kullanmak için ben de sana önerdiğim modellerden birini alacağım.

çok teşekkür ederim.bir amatör ancak bu kadar bilgilendirilebilirdi,muhtemelen trek alırım o zaman.tekrar çok teşekkür ederim.umarım zahmet vermemişimdir.

Geri