Selam
Oğlum yaşındasın ne güzel.Bisiklet merakının da olması ayrıca sevindirici en azından benim yaşlara geldiğinde (39 )keşke daha önce başlasaydım demiyeceksin.
Aslında fizik durumunu bilmiyoruz boyun nasıl? omurga sorunun veya başka sağlık sorunun var mı?Boyun çok mu uzun olacak? sonuçta bunları soruyorum çünkü merakın ve şartların tutarsa senin yaşlarında bu işe meraklı kardeşlerimizin profesyonel anlamda yetişmesine destek olmak lazım çünkü profesyonelliğe aslında bu yaşlardan sonra alıştırmak lazım.
Senin yerinde olsaydım (keşkeeeeeeee
maddi durumum da olsaydı hepsini denerdim ve kitaplar okuyarak kendimi daha iyi tanımaya çalışarak bazı takımlarla haşır neşir olarak sevdiğim tarafa yönlenirdim.Benim gönlümden geçen eğer şartların tutuyorsa iyi bir yol bisikletçisi olmaya doğru seni yönlendirmekten geçer ama Türkiye şartlarını tam olarak bilmediğim için bu konuda daha bilgili dostlar varken ahkam kesmek istemem sonuçta ben senin yaşında olma özlemi içinde kendi hayallerimi daha ön planda tutuyorum.
Bu arada kendi oğlum için de benzer şeyi düşünüyorum ama omurgasında hafif eğriliği nedeni ile yol yarışa çok uygun olamayacağını düşünüyorum ama eğrilikle ilgili sorun ortadan kalkarsa kesinlikle benimle beraber turlamasını çok arzu ederim hatta bir takımda olması beni çok mutlu eder
umarım ilgin hep devam eder sizlere dayatılan sınav sistemleri içinde hayallerinizden amaçlarınızdan geri kalmazsınız en verimli çağlarında,spora en yatkın dönemlerinde çocukların ve gençlerin masa başlarında dersanelerde geçirdikleri gereğinden çok fazla zaman için çok üzülüyorum çocuklarımızın 12-19 yaşları resmen ipotek altında