Scudo Sports

Online Bisiklet Satış

hajimba

Üye
Tepki
0
Merhaba ,
İnternetten uygun fiyatlı ve taksitle bisiklet alabileceğimiz site var mı?

Erdoğanbisiklet ve Delta dışında böyle bir seçenek yok , bunlarda da ya istediğimiz model yok ya da uygun ödeme seçeneği yok.

Başka tavsiye edeceğiniz bir alış-veriş yöntemi var mı? Ya da alışveriş sitesi?

Teşekkürler..

Scudo
ben oldum olası online satışa güvenmem ama yinede sen bilirsin bi bilgim yok..

ben aldığım her 10 parça ürünün 7 sini internetten alırım ve sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Eğer karşılıklı güven olursa alınır , ama alacak yer yok...

Hajimbaya aynen katılıyorum, bisiklet için değil farklı konularda bugüne kadar yerli yabancı 100 den fazla alışveriş yapmışımdır. Toplam 2-3 ufak pürüzler yaşamışımdır, onları da hallediyorsun. Önemli olan ne yaptığını bilmek, nereden alacağını bilmek.

İnternet kafe gibi ortamlardan alışveriş yapmayacaksınız, bilgisayarınızın temiz(virüs ve spyware'siz) olduğundan emin olacaksınız, doğru alışveriş sitesini seçeceksiniz(gerekirse almadan önce ekşisozluk, sikayetvar gibi sitelerden hakkında yazılanları okuyup karar vereceksiniz, adı sanı duyulmamış yerlerden uzak duracaksınız), ucuz şeyler için düşük limitli kart, imkan varsa sanal kart yaratıp kullanacaksınız. Haklarınızı iyi bileceksiniz, siparişi verip işi bırakmayacaksınız, online olarak kontrolünü yapacaksınız, ufak bir kasaklık oluştu gibiyse aldığınız yer ile mail aracılığıyla irtibata geçeceksiniz.

Bunlara dikkat edildiği müddetce internetten alışverişte sorun yaşamanın ihtimali yok gibi birşey. Mutlaka görüp almanız gerekmeyen şeyleri(ki ben onları bile netten alıyorum, giyim, kuşam,vs) internetten almanız size büyük kolaylk sağlar. Bu devirde kolaylığına rağmen interneti kullanmamak mantıksız olur, güven meselesiyle alakalı bir durum yok artık.

Ha oturup internet kafeden, adı sanı duyulmamış bir sitede bir sipariş verirseniz, o zaman işlerin %50 sakata gitme durumu doğal olarak vardır, bunda da suç internette değil sizde olur.

• Beğen
Tepkiler: erhan.d
bugüne kadar 10larca kez internetten alışveriş yaptım.. tabi önüme gelen her siteden değil.. bellli bir güvenliği ve saygınlığı olan, kendini kabul ettirmiş sitelerden..

yaşadığım en büyük sorun ise paketin elime ulaşması gereken günden 2-3 gün sonra gelmesi oldu :)

Evet, arkadaşlara katılıyorum.
Buradan hareketle bisiklette online alınmalı,parçalarıda,şu an internetten satış yapan bir kaç firma var ama her şeyi sitelerine koymuyorlar,geç güncelleniyor v.s bu işi fazla önemsemiyorlar.
Bir web işçisi oalrak E-ticaret danışmanlığı yaptığımız bir çok firmayı bu sıkıntıdan kurtarmaya çalışıyoruz..
Ben bu bisiklet konusunda yeniyim ama mesela Aslı bisiklet büyük bi firma sanırım ama bi e-ticaret servisleri yok!
Bu iş için büyük bütçelerde ayırmak gerekmiyor,eğer öyleyse gittigidiyor gibi pazaryerlerinden bile satabilirler.

Bunlara rağmen yapamıyorlarsa sipariş üzerine kargolama işini yapsınlar bir bisiklet e-ticaret portalı ben yapacağım!

Geri