Scudo Sports

Ooo Yolların Fatihi Sedona 761 !

Scudo
Bende eski resimlere bakıyodum ve sana tam aynakolu ve maşayıda değiş diyecektim son resime bakınca aynakol tamamlanmış bidahaki resimede maşanı değişmiş olursun inş :) gülegüle kullan

@Abdülsamed AKBULUT

Sağol kardeş Oda aklımda zaten 2.600 gramlık maşa onuda değiştirdimmi bisiklet kuş gibi olacak sanırım..:)

(link)

Ve sonunda göbekleri değiştirdim SLX ile yola devam..:)

@Hasan C

Valla öyle diye diye 3.000 tl yi geçti bisiklete yaptığım masraf 1.5 senede :D

Hacım çok güzel olmus.Bende lastik alıcam race king 2.2 bu ayı bekledim sende herhalde sire Vittoria 1.50 var fiyatı nedir?Cevap verirken alıntı yaparsan sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan kocatepe
@Çağatay Y.

lastikler sanırım Sire Vittoria Randonneur 26x1.5 , kısa süre önce Decathlon internet sitesinde vardı tanesi 44,90 TL idi.

• Beğen
@Çağatay Y.

45 lira civarı lastiklerin tekin fiyatı ama ben toplam da iki lastiğe 70 lira gibi bir ücret ödemiştim :)

@Çağatay Y.

Yanlız race king dağ lastiği vittoria ise yol olduğu için aralarında karşılaştırma yapmak pek mantlıklı değil ama önümüz kış race kingler daha uygun olacaktır .:)

Teşekkür ederim eskiden cst nin lastikleri vardı buna benzer halen var teki 10 liraydı dağ lastiği alınca yanında onlarıda alırdım asfaltta kullanırıdım :) Gerçi race kingide asfaltta kullanıyorum.

• Beğen
@Çağatay Y.

Biraz hız artışı istiyorsan vittoria iyidir .:)

Geri