Amet abi elbette kıskandırmak değil sadece bu güzellikleri paylaşmak. Nice güzel yerler var ama durup resim çekmekten bisiklete binmeye zaman kalmıyor İnsan sarhoş oluyor sanki. Teşekkür ederim.
Sabri bey benim sıkıntım takıp sökmek ile değil. Taşıyıcı hep arabanın bagajında duruyor bağlantı vidalarından biri gevşemiş çıkmış ve kaybolmuş sabah o saatte yerine birşey bulamadım en sonunda bağlayarak hallettim. Şimdiye kadar 150-160km ve üzerinde hızlarda uzun yola çok gittim geldim ve sorun olmadı. Teşekkür ederim.
Ömer Faruk, orman, yaprak, sis, oksijen velhasılı doğa ile iç içe bisiklet sürmek ve o keyfi yaşamak çok güzel Bisiklet sporu ile keşke 30 yıl evvel tanışsa ve yaşasaymışım diyorum her gün. Ve DOĞA anayada ne kadar geç kavuştuğumun farkına varmakla içim acıyor, diğer yandanda geç olsada bu buluşmanın keyfini sonuna kadar çıkarıyorum. Fotoğraflar az ama öz, her şeyi anlatıyor. Paylaşımın için teşekkür ediyorum.
sevgi ve muhabbetimle
Kamil abi geç de olsa tanışma fırsatını yakalamak güzel değil mi? ya bu firsat çıkmasaydı ? Ayrıca bu sayede sizlerle tanışma şerefine nail olmak bizler için bir ayrıcalık. Sağlıcakla kalın
ne kadar güzel bir parkur o öyle...
kimbilir ne keyif almışsınızdır yaprak hışırtılarını duyarak sürmekten...
lütfen bu parkurdan daha çok resim gönderin de zihnimize kötü olarak işlenen ''Belgrad Ormanları'' imajından iyice kurtulalım...
harika kareler için teşekkürler...
Gerçekten çok güzeldi, sanki bir rüya ya da sonbahar manzaralı bir kartpostala bakarken, kendini o güzel resmin içinde bulmak, huzur ve yaşama sevinci içinde kaybolmak gibiydi.İnşallah daha nice Belgrad turlarına