Scudo Sports

Orbea avant m30 ön inceleme

@Ahmet Bilge Kaan AKIN hocam o zaman adresi atiyorum özelden :D:D

@mehmetsunu sağolun mehmet sunu bey sizlerin doğrultusunda böyle bir ürün aldik .
Asil ben sizlerin verdigi bilgilerden dolayi teşekkür ederim . :)

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Scudo
@ysnakblt
Hayırlı oldun kardeşim Alkah kaza bela vermesin inşallah
Bu arada profil resmin dahil tüm attığın resimler yatay:)

• Beğen
Tepkiler: ysnakblt
@Deniz A teşekkür ederim resim olayini daha çözemedim ama ters dönüyo istemsizce :D

Merhaba bisikleti güle güle kullanın fiyatı neye geldi bilgi verebilirmisin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Hayırlı olsun. Orbea iyi bir marka. Ne kadara mal oldu? Ben siteden fiyatlara baktığımda çok tuzlu olduğunu görüyorum :(

• Beğen
hayırlı olsun yalnız orbeada fiyatlar uçmuş (link)
tourney setli bisiklete bu fiyatı çekmişler o fiyatın daha altına claris setli specialized allez e5 alınır

merhaba aynakolu çözemedim powermetreli bir aynakol mu

@mavi silgi Neresini çözemediniz anlamadım FSA nın aynakolu. Standart bildiğim kadarıyla.

bilmediğim için sordum. bilmiyorum çünkü

Uzun zamandır kullandığınıza göre braz bizimle geçmiş yılların deneyimini paylaşır mısınız? Ben de bir süredir Avant serisi ile ilgili araştırıyorum. 1 yıldır Carraro Gravel G2 kullanıyorum. Kısmetse önümüzdeki aylard adeğiştirmek istiyorum ve endurance kadro alternatifleri araştırıyorum.

• Beğen
Uzun zamandır kullandığınıza göre braz bizimle geçmiş yılların deneyimini paylaşır mısınız? Ben de bir süredir Avant serisi ile ilgili araştırıyorum. 1 yıldır Carraro Gravel G2 kullanıyorum. Kısmetse önümüzdeki aylard adeğiştirmek istiyorum ve endurance kadro alternatifleri araştırıyorum.
merhaba ortalama geçirdiğimiz 3 yıl içerisinde ilk 1.5 yıl çok güzeldi birkaç aksilik oldu , ben kilolu bir insanım arka jant göbeği dağılmış göbek bekledik 2 ayda anca geldi değiştirdik yola devam ettik bir zaman sonra bike fit yaptırdım ortaköy trek de çünkü bel ağrılarım oluyordu , ve hiçbir şekilde uygun kıyafetlerle binmiyordum şort tişört kask eldiven vs formam yoktu ayarları yaptırdık gidon boğazı aldık sele o zaman söylediler değiştir kilolusun dediler ama maddiyat sıkıntı dedik bahaneden , spd al dediler ihtiyacım yok dedim geçiştirdim , 2 sene ortalarında bi 7 ay kadar binemedim magaza degisikligi için , şunu söyleyebilirim eğer ayarlar yapılmış ise bikefit özellikle çok rahat ortamala günlük 30 40 km geziyordum işe git gel hiç yormuyordu arada sprinte çıktığım zaman hariç ( en uzun gittigim km ise 86 flan ) , 3. seneye girdik halen bir sorunumuz yok ön aktarıcıda bir problem var atmıyor oda vites ayarları ile alakalı bu süre zarfında bisikletimi hep kendim baktım ettim bakımlarınıda çoğu zaman orbea türkiyede yaptırdım , araba gibi düşünün bakımlar ciddi anlamda etkiliyor , kilolu olmamla birlikte çok çukura girdim ani veya ani olmayan içimden geçiriyordum bu kadro kırılır taşıma aha jant gitti diye ama inanırmısınız hiçbirşey olmadı olmuyorda zamanla da bağlandım kaldım şimdi yakın zamanda yeni bir sele ve birde bike fit yaptırıp devam edicem suan için aralıksız binemiyorum anca hafta içi izin günleri ama bel ağrılarım oluyor ve sele ayarlarım bozuldu yani sıkıntılar yine boy göstermeye başladı tavsiye edermiyim şiddetle ( 102 kg olan ben geçmediğim yol çamur balçık çukur logar delikleri kalmadı ortalama 7 - 8 bin km yaptım ) bana mısın demedi ama bakımlar önemli , diyiceklerim bu kadar soracağınız bir şey var ise çekinmeden sorabilirsiniz şimdiden hayırlı geceler iyi forumlar

Bugün facebook ilanlarında Orbea Avant M30, ultegre ve 105 karışık setli satış ilanını 1200 Euroya gördüm. Normal mi ?

• Beğen
Bugün facebook ilanlarında Orbea Avant M30, ultegre ve 105 karışık setli satış ilanını 1200 Euroya gördüm. Normal mi ?
Merhaba m30 1699 euro satis fiyatina sahipti ben alirken ve uzerinde tiagra set vardi ben 105 set istedim ve jantlarida bir ust seviye yaptik ortalama 1000tl ye yakin para vermistim dogru olabilir :)

Merhaba m30 1699 euro satis fiyatina sahipti ben alirken ve uzerinde tiagra set vardi ben 105 set istedim ve jantlarida bir ust seviye yaptik ortalama 1000tl ye yakin para vermistim dogru olabilir :)
Fiyat normal o zaman, teşekkürler.

• Beğen
Geri