Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ordunun xc4000i

Güzel bisiklet hayırlı olsun,şimdi bunun ağırlığı yazılır ama..

Scudo
@stratus

bisiklette lastiklerden dolayi eski lastiklerime gore 400 gr kadar bi fazlalik var.suan 10.5

:eek: Hafifletmeye çalışırken 400 gr lık bi fazlalık nedir çok merak ettim doğrusu en iyisi sen eski lastikleri tak :)

@stratus

gecici olarak taktigim bi lastik zaten.parcalari aldigim firmada kalan tek tubeless lastikti.baska yerden alma gibi bi sansimda yoktu...zaten sadece o var dediler bende yollayin dedim.agirligindan haberimde yoktu.:)

• Beğen
Tepkiler: kitapkurdu
@stratus

yanlış anlaşılmasın sadece lastik değiştirerek kazanılan bi ağırlık değil :)

eskisinde V-brake vardı Şimdi XTR hidrolik disk var bu da artı ağırlık

Guzel bi toplama hayirli olsun ama agirligi nekadar acaba ?

• Beğen
Tepkiler: aykut52
Kadronun pivotlatı sökerken maşanınkileri de sökmeyi unutma:) pivotlardan 40-45 gr arası bir hafiflik yakalarsın.
bisiklet çok hoş olmuş ama sanki ön taraf çok yüksek geldi bana.birde gidon boğazının üstündeki fazla spacer'lerden de kurtulabilirsin(şaft borusunu keserek tabi)oradanda toplamda 30 gr civarında bir ağırlık gider ve daha güzel durur.
güle güle kullan kazasız belasız sürüşler dilerim

• Beğen
@İdris ACA

saol idris abi.pivotlari soktum tartigimda 50gr.cıktı.aslinda on taraf o kadar yuksek degil.kadronun 15 inc olmasi ve fotograf acilari oyle gosteriyo.

Aykut bisikletin iyice havalanma moduma girmiş :) Güzel bir kondisyonla bu bisiklet ne rampa dinler, ne uzun yol Jantlarda artık daha sağlam duruyor (hissen) ama crossroc'larında ayrı bir karizması varmış hani :) Lastiklerde ise inanıyorumki yol tutuşu müthiş artmıştır.Şöyle yağmur sonrası Boztepe-Kumbaşı iniş parkurunda bi test et derim ;)

Son olarak sanki koltuğun burnu hafifçe yukarı bakıyor sanki.(Bu kanıya nerden vardın diye soracak olursan arkaplandaki duvara çakılmış olan ahşap levhayı baz alarak söyledim ;) )

Bu bisiklet yarış görmek ister diyorum kazasız belasız sürüşler diliyorum

• Beğen
lastikleri bugun kurul kayaliklarindan inerken test ettim.muhtesem yol tutusu var.yol islakti ve tasliydi.virajlari donerken banamisin demiyo.onceki seraclarla korkarak donuyodum.

hayırlı olsun aykut
güzel bisiklet toplamışsın kardeşim güle güle pedalla Allah kaza bela vermesin

• Beğen
Pek muhterem kardeşim madem nettesin neden msn'in açık değil :eek: O lastikler hakkında doğruşuğu tartışılır bir yorum duymuştum.Yumuşak hamurlu olduğu için biraz çabuk eridiği.Zaten önümüz kış tam yerinde lastikler :)

Adana yarışında parkurun tozunu attırmak dileğiyle

güle güle kullan karde$im, yak1nda insallah bende hardtrail tarz1 bi pislet almay1 dü$ünüyorum. dag tepe demeden hoplay1p z1plamak istiyorum k1saca art1k yollarda daha özgür olmak istiyorum...:)

Yol gösteren biri kar$1ma ç1karsa al1cag1m. :( insallah yenisi seninkine benzer:)
bana yard1mc1 olmak isteyen veya msn den irtibat saglamak isteyen özel mesaj atabilir mi? ;)
live_for_realpeace@hotmail.com

• Beğen
Aykut kardeşim.Çok güzel olmuş.Kazasız belasız kullan. Aralıkta gelicem oraya ugrarım.Bide canlı canlı görelim dimi...

• Beğen
Kron XC4000 çok iyi bir seçim ayrıca üzerindeki parçalar da özenle seçilmiş.Bundan önce ben de XC4000 kullanıyordum.Gerçekten çok başarılı bir kadro,iyi günlerde kullanın...

• Beğen
Geri