@hakan çelik
HAkan shimano stx ve stx rc sistemi shimanonun eski ve kaliteli bir sistemi oluyor. Bu model artik üretilmiyor. (STX alt seviyesi oluyor ve stx rc üst seviyesi oluyor)
Abi bunu da yeni gördüm tutku böyle bir şey demek ki bisiklet bakanlığı kurulsa ilk oyum ilk adayım belli. Bir sorum olacak abi. Günlük hayatta hangisini kullanıyorsun daha çok
RC serisi yarışlar için daha aktif daha seri vites geçişi sağlaması amaclanarak tasarlandı. 8 li viteslerin olduğu tarihlere denk gelir ve en küçükten en büyük dişliye iki defada (ilk atış 6 adet) olmak üzere yapıldı. Stx ise 4 ve 5 adet dişli aktarımı yapıyor.
Tesekkürler Cagri, Retro ve klasik olanlari sadece güzel havalarda hafta sonlari 5-10 km kadar kullaniyorum. Günlük hayatda kullandigim bisikletleri profilimde actigim konularda görebilirsin.
@Murat Cömez abi mayıs haziran gibi oradayım bi tatilde deutschebahn la yanına gelip bi hostel ayarlayıp seninle bi tur yapmak istiyorum. İnşallah fotoğraflarını da buraya koyarız
@cagrigencol
Cagri sen gelde pansiyon kolay, ben seni agirlarim merak etme sen. Turlamak icinde bisiklet var takma kafani. Insallah gelirsin fotolar ceker ve yükleriz.
Evet arkadaslar sizlere Tüm donanimi Xtr yapacagim demistim ama bir klasigin hakki Campagnolo oldugu icin bende full Campagnolo set ile Faggini tamamladim.
Simdi Birde Jant setini buldummu tamamdir.
Son görüntüsü böyle oldu, umarim hosunuza gider....
Bence XTR olsa bu kadar dikkat çekici olmazdı abi. Şu anda bebek gibi olmuş. Bisiklet restore işinin hakkını veriyorsun abi. Başkasının eline düşse maymun ederdi aleti. Tebrik ederim.