Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Orijinal faggin klasiği

Scudo
Abi, Shimano STX ne ilk defa duydum açıkçası.

@hakan çelik
HAkan shimano stx ve stx rc sistemi shimanonun eski ve kaliteli bir sistemi oluyor. Bu model artik üretilmiyor. (STX alt seviyesi oluyor ve stx rc üst seviyesi oluyor)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Abi bunu da yeni gördüm :) tutku böyle bir şey demek ki :) bisiklet bakanlığı kurulsa ilk oyum ilk adayım belli. Bir sorum olacak abi. Günlük hayatta hangisini kullanıyorsun daha çok

RC serisi yarışlar için daha aktif daha seri vites geçişi sağlaması amaclanarak tasarlandı. 8 li viteslerin olduğu tarihlere denk gelir ve en küçükten en büyük dişliye iki defada (ilk atış 6 adet) olmak üzere yapıldı. Stx ise 4 ve 5 adet dişli aktarımı yapıyor.

@cagrigencol

Tesekkürler Cagri, Retro ve klasik olanlari sadece güzel havalarda hafta sonlari 5-10 km kadar kullaniyorum. Günlük hayatda kullandigim bisikletleri profilimde actigim konularda görebilirsin.:)

@Murat Cömez abi mayıs haziran gibi oradayım bi tatilde deutschebahn la yanına gelip bi hostel ayarlayıp seninle bi tur yapmak istiyorum. İnşallah fotoğraflarını da buraya koyarız :)

@cagrigencol
Cagri sen gelde pansiyon kolay, ben seni agirlarim merak etme sen. Turlamak icinde bisiklet var takma kafani. Insallah gelirsin fotolar ceker ve yükleriz.

Evet arkadaslar sizlere Tüm donanimi Xtr yapacagim demistim ama bir klasigin hakki Campagnolo oldugu icin bende full Campagnolo set ile Faggini tamamladim.
Simdi Birde Jant setini buldummu tamamdir.

Son görüntüsü böyle oldu, umarim hosunuza gider....

10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
15.JPG
16.JPG

Murat, çok hoş görünüyor. Eline sağlık

@Sokrates
Krom??? cron??? inanin ne demek istediginizi anlamadim.:(

@ilker
Tesekkürler ilker, begendigine sevindim.:)

• Beğen
Bence XTR olsa bu kadar dikkat çekici olmazdı abi. Şu anda bebek gibi olmuş. Bisiklet restore işinin hakkını veriyorsun abi. Başkasının eline düşse maymun ederdi aleti. Tebrik ederim.

@dincer_colak
Tesekkürler dincer, dedigin gibi durumu ayni sifir alinmis gibi duruyor. Eski sahibi nerdeyse hic kullanmamis.

• Beğen
@Murat Cömez

murat bey siz yurtdısında yasıyorsunuz galıba bu bısıkletler hep yurtdusunda buluyorsunuz ?

@dincer_colak
Evet ben yurtdisinda almanyada yasiyorum, bildiginizi saniyordum. Aslinda nerdeyse tüm forum biliyor.:)

• Beğen
Geri