Scudo Sports

Orijinal Italyan Colnago Master Olympic

@Murat Cömez
Oooo, kimler çıkmış yeniden piyasaya :))) Diğer forumundan sıkıldın galiba :) Özlettin kendini almancı dostumm , seviyoruz seni. Kaybolma ortadan :)

Scudo
Rengi beni benden aldı kromlardan bahsetmiyorum bile , güle güle kullanın .Şimdiki bisikletlerde renge bu kadar önem vermiyorlar .

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ustalığa saygı.. ellerinize sağlık. pırıl pırıl olmuş

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Murat reise Master of bikes diyebiliriz ehehe

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@alper 76
Teşekkürler

@mariokaldato
Abartmayalım cumhur, okadarda değil. :)

@MAERKEK
Tesekkürler mehmet bey, Colnago aslinda simdiki bisikletlerinde de boyada ayni özeni gösteriyor. :harika:

eline sağlık gurbetçi dostum. emeğine sağlık. ellerin ve klavyen dert görmesin. paylaşımların hep devam etsin. fotoğrafçın kimse hayranlık duyuyorum onu da belirteyim. o da kesin sensindir, 10 parmakta 10 marifet dediğimiz adamlardansın kesin. bayılıyorum.

Abi mükemmel görünüyor.. Eline koluna sağlık.. Hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun, elinize kolunuza sağlık. Mükemmel bir görüntüye sahip kadro. Kadro orjinal demişsiniz, bunu biraz daha acıklaya bilirmisiniz? Bunların cakmasıda oluyormu?

@Adı Bende Saklı
Evet efendim oluyor daha dogrusu cakma demiyelimde uzakdogu üretimi diyelim.
Master olympic orjinal italyan olani Columbus gilco dizayn borulardan üretilirken, aynisini uzakdoguda ucuz üretim olarak yine gilco dizayn seklinde tange borulardan üretiyorlar. Bu ucuz üretimi master serisinde columbus üretimi pahali oldugu icin tek Olympic modelinde var.

Umarim verdigim bilgiler aciklayici olmustur.

@Murat Cömez
Bilginize hayran kaldım diye bilirim, teşekkürler.

>>> Bilginin olduğu yerde bu kadar az katılım olması gercekten tuaf <<<

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Maaşallah:harika: Her iki bisiklette harika görünüyor.Yurt dışında bu kadar temiz ikinci el bisiklet ve ekipman bulmak,sahip olmak güzel bir duygu olsa gerek.
Bir de bizim ülkemizde ki ikinci el bisiklet olsun,elektronik chz.olsun,otomobil olsun vs vs onların durumuna bakın.

İyi günlerde kullanmanızı tememni ederim.

@kudretozbay
Kudret sonunda seninle kavga edecegiz :koptum:, bu ne güzellik ya masallah:harika:. Bunlar yeni model oldugu icin mastere olmaz ama inan bir C59 a yada C60 a mükemmel olur ki aklima da sokmadin degilsin yani. Benim gibi deliye bunlari gösterip de aklima sokma lutfen.:D:D:D

Bu arada Masterin furj takimi da geldi ve takildi.
DSC_0065.JPG
DSC_0069.JPG

Geri