Scudo Sports

Orjinal Bianchi Nasıl Anlaşılır?

Baki Berk Kayalar

Forum Bağımlısı
Tepki
1.151
Bende bir Aspid var ama orjinal mi değil mi emin olamadım. Biraz yaşlı olduğu kesin. Bianchi' nin orjinal olup olmadığı kadro seri numarasından anlaşılabilir mi? Veya nasıl ayırd edilir?

Scudo
en garantılı yontem kadro seri nosunu garantı belgesindeki seri nosuyla kıyaslayın

bencede mineral en güzeli bu arada nasıl durumun sağlığına tamamen kavuşyun inşallah foruma giremedim bir süre

@bmxemir

Bisikleti bana bir akrabam devretti. En azından 5 yıllık bir parça olduğuna göre garanti belgesi kimbilir hangi bucaktadır.. :)

@baymineral

Bende de Aspid var. Orijinalden kastın İtalyan yapımı olup olmadığı ise Aspid ler İtalyan yapımı değil.

• Beğen
Tepkiler: felis911
@Semih Temiz

tum aspıd serisi mi yoksa bnu alt boruları kalınlastırılmıs olan modeller mi bildiğim kadarıyla bu alt borusu kalın olan aspıdler 2000 veya daha sonra uretildi

Seri numarası veya garanti belgesine gerek yok.
Takribi 10 yıl öncesine kadar olan tüm Bianchi'ler Manisa üretimidir.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
aynı model dıger bısıkletlerle agırlıgı felan karsılastır ozamanda anlasılır ...

bende aspid var italyan % 100 eminim üzerinde orijinal çıkartma var bi komsumun hediyesiydi biraz eskidi..
birde aspid bisikletler çok hafif çook rahat.

Eğer 10 yada 12 yaşından eski değil ise bisikletiniz orjinal Bianchi değildir... Üstünde ne yazdığı çok önemli değil bende kendi bisikletime kolayca bunu yaptırabilirim orjinal gibi... Amacım kötülemek yada hadi canım ordan demek değil sadece doğru bilgi paylaşmak...

Ama gerçek bianchiler mazide kaldırlar baya ve birisize öyle bir bisiklet hediye etmişse saklayın...

Ben de 1990 senesinden kalma bir bianchi aspid var. Herhalde orjinaldir... Türkiye'ye ilk gelen aspid serisinden. Yorumları okuyunca sevindim. Bakım yaptırayım bari gerçi temiz. Sadece vites ayarları ve gidon sorunu var. :D Hemen yarın baktırayım....

bende de bi aspid var 94 model kesinlikle italyan belli ediyor çünkü

Benimde aspid var 93 veya 94 tam emin değilim, sünnet hediyem :D

Çocukken çok hor kullandım, şimdi acıyorum bisikleti ne hale getirmişim diye.

Geri