Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Orjinallik mi ? Görünüş mü ?

Orjinal mi kalsın, yoksa yenilensin mi ?

• Orjinal kalsın.

• Yenilensin.

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.

KBmotors

KBmotors bisiklet garajı..
Tepki
228
İsim
Barış YAVAŞ
Bisiklet
Pinarello
Arkadaşlar aşağıdaki siyah raleigh marka bisikleti karbon kaplama ve bir iki aksesuar ile yeni bir görünüşe kavuşturdum sonra isteyen birine satmıştım. Şuan elimde yine aynı tarz bir bisikletim var fakat orjinal boyası ve çıkartmaları duruyor hala bende kararsız kaldım acaba bu haliyle kalmalı mı yoksa farklı bir tasarım ile yeni bir görünüşü olsa daha mı iyi olur ? sizlere sormak istedim yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

11713940_10206066688138129_8818940482718739942_o.jpg CYMERA_20150710_201343.jpg CYMERA_20150710_201705.jpg P_20150903_194500.jpg P_20150903_194710.jpg P_20150903_194731.jpg

Dosyalar

• 11713940_10206066688138129_8818940482718739942_o.jpg
    11713940_10206066688138129_8818940482718739942_o.jpg
    214,7 KB · Okunma: 30
  • CYMERA_20150710_201343.jpg
    CYMERA_20150710_201343.jpg
    362,3 KB · Okunma: 27
  • CYMERA_20150710_201705.jpg
    CYMERA_20150710_201705.jpg
    420,8 KB · Okunma: 27
  • Beğen
Tepkiler: Yunus M.
Scudo
Bence temiz gözüküyor boyası iyi iyice temizle öyle kalsın
Ama o tip Frenler benim bisiklette de vardı bendeki hiç tutmuyor du ben de V fren pivot u aldım kadroya kaynattırdim. Boyam biraz zarar gördü ama değdi şu anki fren performansım iyi

• Beğen
Tepkiler: KBmotors
@dr_mrh

Fren konusunda çok memnunum hocam bu benim 8. bisikletim 4. yol bisikletim mekanik diskten v frene hidrolik frene kadar hepsini kullandım ama bunun gibisini görmedim pabuclar kaliteli sanırım istemsiz stopie ye geldim kaç kez :)

Yorumunuz için teşekkür ederim kararsızım henüz.

daha once yenıledıgın bısıklet cok guzel gorunuyor acıkcası

• Beğen
Bence yenilenmeli. Nasıl bir şey olacağı konusunda fikriniz yok ise; Mat renkleri denemelisiniz.

• Beğen
Gönlünüz nasıl istiyorsa öyle yapın çok da düşünmeyin. Ben bu tarz bisikletleri hep orjinal, doğal haliyle kalmalarını temenni ederim. Sizin düşünceniz ne bilemiyorum, belki yenileseniz çok daha güzel bir görüntüye kavuşacak ama orjinal halini canlandırsanız yeni görünümü solda sıfır bırakır, bu benim şahsi düşüncem.

• Beğen
Kesinlikle yenile derim.
1.si yukarıdaki bisiklette çok iyi bir iş çıkartmışsın, yine yaparsın.
2.si düzgün ve temiz bakılmadıktan sonra bisikletin orjinal olmasının bence çokta manası yok.
Şimdiden iyi çalışmalar :)

• Beğen
Kesinlikle yenile derim çok güzel renk örnekleri var beğenine göre süper bir tarz yakalayabilirsin.

• Beğen
Bence de yenilenmeli. Önceki hakikatten şık olmuş, 2. sinde kendini geliştirerek daha iyi bir iş çıkarırsın :). Hem yorucu olsa da bir o kadar da zevkli oluyor bisiklet yenilemek.

• Beğen
Yenilerseniz eger 1. Bisiklete bakacak olursam cok guzel olacak yine.

• Beğen
Yenilensin ama orjinal bir bisiklet gibi yenilensin. Diğer bisikletin işciliği güzel fakat ben karbon temayı yakıştıramadım zevk meselesi o ayrı tabi. Tavsiyem flat bar ile 3 cm derin alü jant kullanman. Renk olarak da yeni clio kırmızısı önerebilirim. Yeni boya kardırmaktanda hazır numarası belli olan boya kullanmanız daha iyi olur. Mevcut boyayı sökmeden zımpara ile geçtiğiniz de astar boya görevi görür ve üzerine yeni boyayı atabilirsiniz. Lastik olarak ta 700*23 yada 25 kullanılırsa hoş olur ve akıcılığı artar.

Benim nacizane tavsiyem üzerindeki çikartmaları bilgisayar ortamina bir şekilde
-fotoğrafını çekerek ya da internetten bularak-
aktarıp herhangi bir reklamcı da çıkarttiktan sonra orijinal rengindeki karbonla kaplayip sticerlarıni da yapıştirdiktan sonra hem bir nevi orijinalligi bozulmamış olur hem de yenilenmiş olur.

@KBmotors Barış bende orjinal kalmasından yanayım ama bazen değiştirmek gerekiyor.. tabi değişikliğe değecek bir kadroysa..

• Beğen
Eski bisikletin gibi yapabilirsin. Bisiklette kalite ve konfor önce gelir tabi, ama bana göre görünüş de önemlidir. Bisiklete şöyle bir bakınca beğenirsin, iştahın açılır, binmek istersin, insanların ilgisi de hoşuna gider. Bu sadece bisiklet değil, her şey için geçerli değil midir sizce?

• Beğen
Karbon film kaplamak yerine, şöyle güzel bir restorasyon ile daha orijinal olur. Sonra da sticker yaptırırsınız bence yakışır.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Volg

Mat renkleri düşünüyorum ama ilçede yaşadığım için buralarda bulmam çok zor oluyor.

@Osman Tuğrul

orjinal görünümü canlandırma konusunda sprey cila düşünüyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum.

@umutcanv

Yorumunuz için teşekkür ederim oylama çoğunluğuna göre karar vereceğim artık bende sizin gibi düşünüyorum :)

@Lykiafogu

Teşekkür ederim, evet o konuda haklısınız uğraşmak zevkli oluyor, fakat boya sökmede zımpara mı boya sökücü sprey mi daha iyi olur bilmiyorum.

@kadir karakaya

Teşekkür ederim :)

@D.Mustafa

Evet hocam zevk meselesi, dediğiniz jantın bir örneğini gösterebilir misiniz ? bende derin jant seviyorum ama fiyatlar çok uçuk oluyor. az zımpara iş görür mü peki ?

@Yunus M.

Çok iyi bir işçiliğe değecek bir kadro mu bilemem ama küçük bir bütçe ayırmak zorundayım yenileme içinde.

@Muhammed Tutuş

Evet hakılısınız bende herşeyden önce görünüşe önem veren biriyim fakat sonunda satacağım yani alıcının fikri daha önemli oluyor doğal olarak.

@SerkanH

orjinal boyayı nasıl yenileyebilirim bilmiyorum, birde stickerlarını bulmak zor gibi ama :)

@Osman Tuğrul

Bu bisikleti biliyorum ben daha öncede forumdaydım takip ediyordum fakat bu arkadaşın maaliyeti 1000 TL bile geçtiğini düşünüyorum benim o kadar bütçem olmadığı için daha az işçilik düşünüyorum.

Geri