Mehmetg.
Aktif Üye
- Tepki
- 301
- İsim
- Mehmet G.
- Bisiklet
- Sedona
Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta elimdeki klasik bisikleti yenilemeye karar verdim. Boyasını sökme aşamasındayım daha camtozu püskürtmeyi ve sanayide boyatmayı düşünüyorum ancak çok büyük bir sorunum var, orta göbek bulamıyorum. Amerikan göbek deniliyormuş sanırım bunuda yeni öğrendim bu göbeği normal rulmanlı bir göbek ile değiştiremez miyiz? Kamalı aynakolu karemile çevirmeye çalışıyorum. hatta bir sitede karemilli amerikan göbek buldum ancak ya büyük geliyor ya küçük geliyor. 30 liraya kadar para harcadım hala bulamadım uygun göbeğimi bilgisi olan arkadaşlarımdan abilerimden yardım bekliyorum.
Birde hangi bisikletçiye gidip sorsam ne uğraşıyosun kardeşim bununla diyor. Uğraşmak zevk veriyor kendi bisikletimi kendim toplayıp binmek istiyorum diyorum paranı çöpe atıyosun deniliyor sıkıldım artık orta göbeğimin sorununu nasıl çözeriz. Bisikletle uğraşmayı çok seven biriyim.
Birde hangi bisikletçiye gidip sorsam ne uğraşıyosun kardeşim bununla diyor. Uğraşmak zevk veriyor kendi bisikletimi kendim toplayıp binmek istiyorum diyorum paranı çöpe atıyosun deniliyor sıkıldım artık orta göbeğimin sorununu nasıl çözeriz. Bisikletle uğraşmayı çok seven biriyim.