Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Orta göbek mili ve aynakol krank kol uyumu

@gunerokn Kadronuzun orta yatağı pressfit. 24mm aynakol için olan her pressfit hollowtech göbek olur. Zaten göbeğin yanında spacer geliyor, aynakol yatak içinde sağa sola kaymasın diye o spacerlarla boşluk olursa dolduruyorsunuz. Spacer göbek kafasının altına konuyor.

Scudo
@Spartiat Tekrar rahatsız ediyorum.
Bu ölçümler sizce doğru alınmış diyebilir miyiz?

297799 dosyayı görüntüle297800 dosyayı görüntüle297801 dosyayı görüntüle

Bu bisikletin yatağı threaded değil, o (link) ya da başka bir threaded göbek bu yatağa takılamaz. Bu bisiklet için 86 mm (belki de 89.5 ya da 92 mm, ölçüyü tam göremiyorum, yol olduğu için 86 mm diyorum) press fit göbeklerden kullanmak lazım: (link) ((link))
(link) ((link))
86 değil de 89.5 ya da 92 mm ise:
(link)
(link) ((link))
(link) ((link))

• Beğen
Tepkiler: gunerokn
Bu bisikletin yatağı threaded değil, o (link) ya da başka bir threaded göbek bu yatağa takılamaz. Bu bisiklet için 86 mm (belki de 89.5 ya da 92 mm, ölçüyü tam göremiyorum, yol olduğu için 86 mm diyorum) press fit göbeklerden kullanmak lazım: (link) ((link))
(link) ((link))
86 değil de 89.5 ya da 92 mm ise:
(link)
(link) ((link))
(link) ((link))
Şimdi çok daha iyi anladım neye bakmam gerektiğini.
Ölçüyü tek elle alıp foto çekmeye çalıştığım için biraz dengesiz ölçüm almış olabilirm.
Fakat 86,5 cm doğru ölçü olacaktır.

BB-RS500 ile BB92-41B pressfit’leri arasındaki fark da sanırım 500’ün alüminyum materyal, 41B’nin plastik materyalden üretilmiş olması olarak gördüm.

@can_celik çok teşekkür ederim. Kafama takılan bir konuydu ve şimdi her şey oturmuş oldu.

Geri