Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Osman Gazi köprüsünü bisikletle geçebiliyor muyuz?

Doğan_Öztürk

Forum Demirbaşı
Tepki
619
İsim
doğan
Bisiklet
Canyon
Merhaba arkadaşlar Osman gazi köprüsünden geçip yalovaya gitmek istiyorum acaba köprüyü bisiklet ile geçmeye izin varmı? bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Herkese iyi pedallamalar...

Scudo
Sanmam çünkü o köprüye girmek için önce otoyola giriyorsunuz. Otoyola da bisiklet giremeyeceğini göre zor...

@Ozan k. bende öyle düşünmüştüm galiba emniyet şeridide yok köprünün üzerinde bikaç resimden gördüm :(

@hashus1099
Pedallamak varken neden feribot kullanır bir bisikletçi :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Koç
Güvenli değil ki , kontrolü kaybederseniz o rüzgarda araba altı ya da deniz gezisi gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz :D

@zubeyr gun

Nasıl geçtiğinizi ve müdahale olup olmadığını, veya geçebilmemizi dayandırabileceğimiz bir yazılı belge olup olmadığı gibi soru işaretlerimizi aydınlatsanız....

Otobüsle geçerken bakmıştım da, geçmek zor gibi görünüyo. Geçilse bile yol ayrımı fln yok(en azından ben görmedim). Yeni yapılan otobandan anasının nikahına kadar gitmek zorundasın.

Emniyet şeridinin de neredeyse hiç olmadığını ekleyeyim. Çok ufak bir emniyet şeridi yapmışlar, varla yok arasında bir şey. Geçmek güvenli olmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Konuya adapte olmayı denedim ama başaramadım. Köprüye İstanbul tarafından gidiyorsanız Eskihisar feribotu bu köprüden yaklaşık 10 km önce geliyor. Ondan da bir 20 km öncesinde Pendik feribotu var. Soru işaretleri ????

@Emre.K ona harcayacağın vakit yoksa motorla 5 dk'da karşıya geçersin.
misal yarın bursa'ya yapacağım turda pendik'ten yalova'ya geçmezsem, 22:30 mudanya feribotunu yakalayamıyorum.

@hashus1099
Doğrudur şansını fazla zorlamamak lazım bazen İstanbul zor bir şehir gözünü seveyim Antalya'nın

Bende Osmangazi köprüsünden araç ile geçerken şöyle bir suzdum bisikletle gidilirmi diye ama en sağ şerit yol bariyer demirlerine sıfır hiç pay yok sağ şeritten giden araç bizi silip süpürür tabi rüzgarda olacağından sakıncalı olacaktirki sanırım yasalara gorede motorsuz aracın geçişine izin verilmez.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Geri