Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ÖSS Yerleştirme Sonuçları

Önder Tarım

Forum Bağımlısı
Tepki
1.790
Bisiklet
Specialized
Saat kaç oldu hâla bununla ilgili konu açan yok.Ben de dayanamadım ve önayak olayım dedim açtım konuyu.Ben geçen sene ilk senemde yerleştim.Bu sene giren arkadaşlar ne yaptı bakalım? İnşallah gönlünüze göre olmuştur.Hadi bakalım..

Scudo
Öyle denk gelmiş birisinden devam etmek lazım. :) Çok güzel bölüm kazanmışsın,meslektaş olacağız desene.

@Abdullah Hakkı

naptın hakkı sen girdin mi ???

teşekkürler hasan abi. evet hakim abi bende girdim bu sene. gaziantep elektrik-elektronik kazandım. çok sevinçliyim. aslında biraz imkansız gibi geliyodu ama çok şükür kazandım. istediğim yerdi.

ee, nereleri kazandınız onlarıda yazsanıza :)

ÖSYM neticeleri inşallah dilediğiniz gibi olur. Üniversiteli demek insanın bir basamak daha yükselmesi demektir. Bunun bir üstü de doktora çalışmalarındadır. En önemli olay ise hedefinizi saptırmamanızdır. Zira, rotası belli olmayan bisiletçiye hiç bir Shimano-Sram-Trek-Scott yardım edemez. Kazandığınız üniversite size sadece ortam sağlar gerisi de size kalır. Yoksa Boğaziçi Üniversitesi bitiren direkt olarak iş bulacak diye bir şey yok.

Mücadele, azim ve inanç devamlı sizinle olsun. Güzel bir gelecek için çalışın, ter dökün ve hak ettiğiniz yere gelin.
Herkese selamlar.

@Abdullah Hakkı

gözün aydın. amma hızlı ilerliyor bu konu :D kazan herkesin gözü aydın,kazanamayanlar enseyi karartmayın hemen. daha hem ek kontenjanlar var, hemde sonraki sınavlar.
kazananlara tavsiye, ilk sene genelde o kadar çalıştık şimdi biraz yatalım anlayışı vardır çiçeği burnunda üniversitelilerde aman diyim kendinizi fazla koy vermeyin...

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Hakkı
@Tarık Kalkan

şanslısın, eskişehire öğrenci olarak geliyosun :D

@zafer sidal

vay zaferrr, tebrikler. Benim amcaoğlunun okuduğu yeri kazanmışsın. Sana numarasını falan vereyim de yardımcı olur. Tekrar tebrik ediyorum, bu arada cuma Bursa'ya gezi varmış, sanırım biz katılacağız. Duyurular bölümüne bi baksana

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
@Umut Palabıyık
saolasın valla çok iyi olur:) bnde foruma konu açacaktım şimdi yardım edebilecek varmı diye. Geziye bakıyım bi belki gelebilirim;)

Geri