Scudo Sports

Otobüs Firmaları Bisikleti Bagaja kabul etmiyor :(

degıl otobuse,capadan bayrampasa otogara kadar bıde servıs mınubusunede soktum 58 kadro yarıs bısıkletını.dedıgınız gıbı travego ve O403 ler in bagajı tam bısıkletlık.orta dırege serum lastıgıyle bır bagladım trabzona kadar bı cızık bıle olmadı. gelırkende bısıkleti gene servıse koyup geldım.no problem;)

Scudo
Ben de edindiğim tecrübemi yazayım :)
Kamil Koç firması sorun çıkarmadan alıyor bisikleti.
Ön tekeri çıkarıp bisikletin yanına bağlayıp boylamasına koyunca çok az yer kaplıyor.
Muavin tabiki bisiklet yerine valiz koymayı tercih edeceğinden of pof yapacaktır.Böyle durumlarda muavinin suyuna gidilmeli :)
Eskişehir-Antalya ve Alanya-Eskişehir seferlerinde sorunsuz bir şekilde götürüp getirdim bisikletimi.
Antalya-Mersin şeklinde planlamıştım turumu ancak Alanyada apartman boşluğunda kitliyken bisikletin bazı parçalarının çalınması,çalınamayan parçaların da kesilip-kırılması sebebiyle turumu sonlandırmak zorunda kaldım :(

Ceyhun bey sizinki yağmur dolu hesabı olmuş.Demekki bi bildikleri varmış götürmemek için. Geçmiş olsun...

İzmir yarışına giderken KAmil Koç firmasıyla gittim , gayet memnun kaldım servis araçları da müsait aynı zamanda arka bagaja rahatça konuyor.
Dönerken de Güzel izmir firmasıyla geldim onlardan da çok memnun kaldım, fiyatları uygun servis seviyeli.

Ayrıca yeri gelmişken Metro firmasıyla hep sorun yaşadım ve bir çok insan yaşadı, bisiklet almamak konusunda değil alıyorlar ama çok kötü davranıyorlar, bisikleti alıp fırlatyorlar muavinler çok lakayıt davranıyor tartışıyor vs.

Bisiklet konusunda bilet almadan firmaya sormakta fayda var kimisi direk almıyoruz diye kesip atıyor, kimisi de ek ücret alırlar diyor otobüste bunları sorup temize havale etmekte fayda var zira son anda sorun yaşarsanız bilet ofisinde sorunsuz alınıcağını söylendiği için bir dayanak noktanız var...

bisikleti bir bisiklet çantası alıp ona koymak hem daha güvenli hemde çanta valiz yerine geçtiği için muavinlerle sorun çıkmaz diye düşünüyorum...

Ankaradan Kayseri'ye 2 kere götürüp getirdim bisikletimi toplamda 4 kere..
İkisinde Kent turizm ikisinde Süha turizmin otobüsleri ile gittim ikiside travegoydu ve hiç bir parçayı sökmeden hatta seleyi bile indirmeden çok çok rahat sığdı bisikletim;) ... Olay sadece biraz erken gidip bagaj boşken en sol tarafa bisikleti normalce yerleştirip mümkünse bağlamanız.. Ben birinde aceleden bağlayamadım ama indiğimde hala dimdik ayaktaydı bisikletim...

Sadece en son seferde bi sorun çıktı biraz geç gittim terminale bagaj doluydu biraz,muavin bisikleti alamayız demedi ama bisiklete çok kötü davrandı tutup attı kadro direğe geldi biraz çizildi bende dayanamadım bağırdım orda muavine sonra kibarlaştı. Baştan insan gibi davransa incileri dökülür ya illa bağırılması gerekiyo...:rolleyes:

Geri