Scudo Sports

Otobüsle trafik varken 45 dakikada geldiğim yolu...

s1nan_guv

Üye
Tepki
24
İsim
sinan
Bisiklet
Carraro
Bisikletle trafiksiz yolda 30 dakikada geldim. Parkur şu şekildedir:

Ayazağa> Maslak yokuşu> Zincirlikuyu metrobüse varmadan Mecidiyeköy'e dönüş yolundan giriş > veee işyerim. Gayrettepe türk telekomun civarı toplam 20 küsür km.

Uzun lafın kısası daha bu şehirde yaşanmaz.

Edit 1: gecen yazdan bu yana bisiklet surmedim
Edit 2: bisiklet carraro sportive 224 24 vites 14 kusur kg agirliginda
Edit 3: eger 10 kg civari bir bisikletim olsaydi kim bilir neler olurdu tahayyul bile edemiyorum
Edit 4: yolda kron 26 jant dag bisikletiyle genc bir cocuk beni solladi dusunun durumum ne kadar kotu...

Scudo
Benim ng650 vardı mekanik disk. 35 kilometrelik bir tur yapayım dedim içimi dışıma çıkardı bacaklarım yandı.

Şimdi 8.5-9 kiloluk bir yol bisikletim var. 70-80 km sürüyorum hiç yorulmuyorum diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: Mustafa555
bende bisiklet binmeye yeni başladım 2 hafta oldu otobüsle 50 55 dk rotam kağıthane eyüp halıcıoğlu ayvansaray edirnekapı topkapı cevizlibağ varış süremde 70 dk falan km olarak 21 =) çok yavaşmışım ya

triban 3

@EnesEfe
Bu bisiklet biraz leş sanki maslak yokusunda yoruyor insani

@0geday
Benim kadar yavas olamazsin benim avantajım maslak yokusundan sonra bisiklet kendi gidiyor ben fazla zorlamiyorum kendimi ama garip olan birisi otobus birisi bisiklet .....

Ben de normalde otobüsle 30-40 dakika süren yolculuğumu bisikletle 20-25 ile gidiyorum, hızlı sürersem 15 dakika :)

Belediye besiktas veya mecidikoy yolu boyunca bisiklet yolu yapsa yol boyunca da yolu koruyan bariyerler yeminle belediye seciminde kadir amcaya atarım oyumu

• Beğen
Tepkiler: Özcan Buber
Ben arabayla 40 dk süren yolu bisikletle de 40 dk'da alıyorum :) Maslak->Okmeydanı.
Aslında Maslak->Mecidiyeköy ulaşım amaçlı bisiklet yolu için son derece uygun, hem düz, hem toplu taşımaya entegre. Bir bisiklet yolu olsa ve insanlar kullansa trafik ciddi rahatlar, ama bu kafadaki yöneticilerle tabi bizim görmemiz zor. Belki petrol bitince hala yaşıyor olursak...

• Beğen
Tepkiler: s1nan_guv
Zaten bir sonraki seneye trafik patlar ya bizim ayazağaya metro getirecekler ya da boyle bir sey yapacaklar her gecen sene daha kotu oluyor trafik

@Safa Arslaner
Maslak yokusunu bitirdikten sonra bisiklet kendi gidiyor zaten oyle abartilacak bir sey yok

2 şerit bisiklet yolu yapılmıyor, 3 katlı tünel yapılacakmış. 6.5km tünel 3.5milyar Dolar. bisiklet yolu boya ve plastik bariyer...

Ortalama 40km/saat hız yapmışsınız. Ekmeğinizi bisiklet yarışlarından kazanabilirsiniz.

s1nan_guv Bisiklet leş değil. Benim bisiskletim bildiğin market bisiskleti, telmaşa cinsinden.
Hergün işe gidip geliyorum. İlk gidişim neredeyse 50 dk sürmüştü. Yolun yarısını yürüyerek gitmiştim.
Üsküdardan Kadıköye gidiyorum.
Şimdi biraz zorlayarak gidersem 20 -25 dk görüyorum.
Birde gittiğiniz yol Leventten itibaren yokuş aşağı. Nasıl geri geldiniz.

İmrendim doğrusu adam carraro sportive 224 24 vites 14 kusur kg bisiklet ile 20 km mesafede 40 km ortalama yapıyor. Ben 7 kg' lık yarış bisikletim ile 30 km ortalamalarda dolanıyorum. Tebrik ederim!

Aynakol ruble oranlarını da yazmayayım iyice rezil olacağım buralarda

@Onur Öztürk
Maslak tan sonra isyerime kadar yolda hafif egim var oralarda hafif pedala dokunmayla bile bisiklet ucuyor

Geri