Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Otobüste taşınan bisikleti paketleme

Hakan Boz

Daimi Üye
Tepki
127
Bisiklet
Corratec
Malum okullar kapandı ve biz öğrenciler bisikletleri yaşadığımız şehirlere götürmek durumundayız. Karabük-İstanbul arası Kamil Koç ile bisikleti götürmeyi düşünüyorum, getirirken ufakta olsa bi tartışma yaşamamıza rağmen sıkıntı olmamıştı. Benim sizlerden almak istediğim tavsiye, bisikletin korunaklı bir şekilde ambalajlanması. Öncelikle karton koli olayına girme taraftarı değilim en son çare olarak bakıyorum. Benim aklıma çizilmemesi için streç film ile sarmak geliyor. Sizlerin bu konuda ki önerilerini alabilir miyim?

Scudo
Bu baloncuklu naylonlardan temin edilebiliyorsa darbelere karşı da korur

aynen @Emre Tekinarslan ın dediği plastikten almanda fayda olur gurbetçi bir arkadaşım tekerleri söküp tüm gövdeyi onunla kaplamıştı. 0 çizilme hasar vb. duruma uğramadan samsun'a gitmişti.

@PaPerOX Arka teker sökülürse komple vites sisteminide sökmenizde fayda var zira arka attırıcının ters cevirilmemesi durumunda zarar görmeme olasılığı yok. Ayrıca arka teker söküldüğünde, zincirde kadroya sürtünme yaparak hasar verebilir.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Boz
@Emre Tekinarslan dediğini anladım biskleti parçalayarak arca koymuştuk zaten tümüyle parçalanmış bir bisiklet ve sadece gövdeyi o plastikle kapladık. kalan kısımlar gazetelenip bezlerin arasında kutuya koyulmuştu neyse :D

@PaPerOX Ben otobüsle taşıyacak olan arkadaşa yazmıştım onu en mantıklı taşıma yöntemi sizin yaptığınız bence de ama komple parçalamaya gerek olmuyor bazen :)

Arka tekeri sökmeyi düşünmüyorum. Baloncuklu poşet çok mantıklı ama nerden temin edilir bir fikrim yok.:D

@Hakan Boz Ambalaj malzemeleri satılan yerlerden bulabilirsin.
@PaPerOX Önümüzdeki Cuma bende Samsun'dayım bi aksilik olmazsa :)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Boz
Kargo ile izmirden istanbula gönderdiğim bisiklet. Malzemenin tam adını bilmiyorum ama sanırım tesisat borularının izolasyonu için kullanıyor yani ben öyle düşünüyorum. Baya işe yaradı çiziksiz ulaştı istanbula tavsiye ederim. 20150216_111913.jpg

IMG-20200220-WA0005.jpeg
Gran Fondo Antalya için yaptığım paketleme, eşya sarmak için kullanılan streç film ve maşa için de tesisat boru izolasyonunda kullanılan strafor ile paketleme yaptım çok sağlam oldu bisikletini otobüsle taşıyacaklar için belki fikir verici olabilir diye paylaşıyorum

Geri