Scudo Sports

Otomotiv muhabbetleri

Mclaren F1 sahibi olmamız imkansız. Ama yavrusu e36, e46 m3'ler alınabilir. Böyle bir otoban, bir de bu kondisyonda bir m3 istiyorum :) @halil ibrahim duran

@Alphavilla
Rolls Royce Phantom'a benziyor :)

@Emert20
V6 gürlüyor :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Scudo
@uguryilmaz144 Evet haklısın ''the car 1977'' yapımı korku sci-fi tarzı benim trt'de izlediğim sonrada arşive kattığım ilginç konusu ve dönemine göre sağlam ambiyansı ile benide fazla korkutmuşdu ordaki arabadır bu kendileri aslında şeytanın makina ve mekanik olmuş hali.

valla @uguryilmaz144 ben tesla model x istiyorum, bana yeter artar :D

onun da arka kapılar martı kanattır ama çok ilginçtir yandaki arabaya çok kısa mesafeden itibaren açılabilir, kapılar tam bir kanat gibi alt tarafı içe doğru bükülerek dar alanlarda açılabiliyor :O
bu mesafe o kadar dar ki aradan yan dönerek anca geçersiniz

birisi şu forumun donanımhaberleşmesine izin vermesin, bu salgını yerinde önleyelim ve konu kilitlensin. Bu nasıl bir konudur biz bisiklet elektrikli bile olmaz düsturundan hareket ederken ortalığı gaza boğanlar, zehirleyenler istila etti. Yollardaki çilemiz yetmedimiki birde burada konu oluyor.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@mehmetsunu

Kullandığınız, kullandığımız bisikletler ve tüm komponentler de çevreyi kirleten bir fabrika ürünü, son kullanıcıya kadar çevreyi kirleten (!) otomotiv sektörü ile taşınıyor. Hayatın bir parçası otomobil. Buraya yazan kimse de kötü niyetli değil. Başka yerlerde yasakçı zihniyet diye bağırıp burada benzerini yapıyorsunuz!

Serbest kürsü ise bu konu da gayet tabi açılabilir.

Yeni konu açmadan konu sahibinden özür dileyerek bir şey sormak istiyorum.

Yaklaşık 1000000$ bütçem var. Ferrari mi, McLaren mi alayım?
Ya da bütçeyi biraz arttır şunu al mı dersiniz?:booo:
@chnkrmz 'ın deyimiyle tamam tamam vurmayın gidiyorum.

@halil ibrahim duran

Ne yapalım dostum biz prensip sahibi insanız, ne kadar çabalasakda oportunist olamıyoruz. Püriten insanlarız, yani hem ahlakçılık taslayıp hemde çaktırmadan en süfli hayatları yaşayan insanlar değiliz. Neysek oyuz. Göründüğü gibi olur, olduğumuz gibi görünürüz. Bisikletli yaşam demişsek bisikletli yaşamı yaşarız. Hem ağlarım hem oynarım demeyiz. Prensip sahibi olmak zordur. Çünkü nefsine hakimiyet ister. Ha haklı olarak arabayı buldunmu gazın dibine vurursun diyebilirsin. En son arabam 2015 model. 20 yıldır arabalarım var ama çok ilginç bir şey söyleyimmi. Arabaları 1 km sürmüşlüğüm yoktur. Biz böyleyiz dostum.

• Beğen
@mehmetsunu
Mehmet Sunu gibi her şeye aykırı olan insanlar böyle konulara tek bir mesaj atıp bütün konunun tadını tuzu kaçırmayı başarabiliyorlar. Bundan zevk mi alıyorsunuz anlamıyorum ki?
Size kalsak forumda 7 gün 24 saat bisiklet önerisi, tayt önerisi, SPD önerisi konuları okuyacağız...
Konu niye kilitleniyormuş? Hangi konunun kilitlenip hanginin konunun kilitlenmeyeceği sana mı kaldı? Forum kurallarına aykırı bir şey göremiyorum ben. Çok rahatsızsan başka konulara geçebilirsin.

Konuyla ilgilenenlerden ricam arkadaşa cevap vermeyin ve iş uzamasın. Yorumu şikayet etmeniz yeterli.

@Berke

Bisiklet forumunda yemek tarifi mi konuşacağız, ben anlamadım.

Serbest Kürsü'ye karşı değilim, ancak algı olarak iki farklı şeyden bahsediyoruz. Galatasaray forumunda "hep Sabri'den, Podolski'den bahsediyoruz, haydi biraz da Fenerbahçe güzellemesi yapalım" demek kadar absürt bence.

@Berke bu arada kişisel algılama, bana da bir garip geliyor sadece bu durum. Yoksa arabam var, potur potur da Karbon izi bırakarak kullanıyorum hergün, konu o değil.

• Beğen
@Berke

berkecan yorumundaki tek anlamlı şey olan Atatürk imzasının yüzü suyu hürmetine sana cevap vermiyorum. Tıpkı turlarda önümüzü kesen canlılara yapmış olduğum gibi. Yokmuşsun gibi.

• Beğen
@Mert E.
Abi öncelikle hoş geldin uzun zamandır görünmüyordun.
Bu karşılaştırma bana pek doğru gelmiyor. Konu futbol olsa dediğin doğru, sonuna kadar katılıyorum Galatasaray forumunda Fenerbahçe ne alaka diye ben de sorarım ama bu forumda bisiklet dışında gerek fotoğraf, gerek futbol, gerekse motorlu araçlar vs. bir sürü hobisi ve ilgi alanı olan insanlar var. Yani bu forumu sadece bir futbol takımının taraftarları oluşturmuyor dolayısıyla bisiklet haricinde konuların olmasına neden bu kadar tepki gösteriliyor anlamış değilim. Ben de bisikleti çok seven biriyim, her hafta sonu hava güneşli çıksın diye dua ediyorum hatta, ama aynı zamanda arabalar ve motorlar da ilgi alanım/alanımız ve bu konu ilgimi/ilgimizi çekti. Doğru düzgün muhabbet ediyoruz biri çıkıp burayı donanımhabere çevirmeyin diyor sonra olan konuya doğru düzgün 3-5 mesaj atan insanlara oluyor.

Forumda konu dışı diye bir bölüm varsa değerlendirilmeli. Yöneticiler süs olsun diye oluşturmamışlardır bu konuyu.

k20 der geçerim. Turbo haramdır diyenlerede sözüm yok. :D

@mehmetsunu
@mehmetsunu

Hocam siz tam bir umutsuz vakasınız. Keşke zamanda yolculuk mümkün olsa da sizi dinazor çağına gönderseydik. Gerçi o zaman da dinazorların dışkılarının çevreyi kirlettiğini ve dışkıların karbon emisyonu oluşturduğunu söylerdiniz. Madem arabadan nefret ediyorsunuz, neden 20 yıldır arabanız var? Tamam demek ki lazımmış almışsın, aldığın arabayı neden 1 km kullanmıyorsun. İhtiyacın olmayan bir arabayı satın alarak, az önce çevre kirliliğinden dem vuran siz, şimdi karbon trafikteki araç sayını bir tane daha arttırdınız. Hem de kullanmadığınız halde ;) Hocam tam bir umutsuz vakasınız, lütfen beni engelleyin, konuyu şikayet edin. Bir daha da benim konum altına yorum yazmayın, çünkü sizin kadar gereksiz konulara takılan, insanlarla tartışmaya girmekten zevk alan birini görmemiştim.

İyi forumlar...

BURASI SERBEST KÜRSÜ. BEĞENMEDİĞİNİZ KONULARA GİRMEZSİNİZ OLUR BİTER!!!

"Prensip sahibi olmak zordur. Çünkü nefsine hakimiyet ister. Ha haklı olarak arabayı buldunmu gazın dibine vurursun diyebilirsin. En son arabam 2015 model. 20 yıldır arabalarım var ama çok ilginç bir şey söyleyimmi. Arabaları 1 km sürmüşlüğüm yoktur."

Bunlar sizin sözleriniz... @mehmetsunu

Prensip anlayışınıza bayıldım ;) Allah yakınlarınıza sabır versin :)

@enqinHLC
Genelde atmosferik BMW tutkunları, type-r'lardan tokat yedikten sonra "turbo haram beygirdir" deselerde bir BMW tutkunu olarak bu görüşe katılmıyorum. Turbo candır, BOV sesi candır, turbonun basınç yükselirken oluşturduğu tork artışı ve sürücüyü koltuğa yapıştırması candır. Ama bir huyu var turbonun ki hiç sevmem. Birincisi antilag sistemleri olmadığı sürece turbo lag diye lanet birşey var. İkincisi de hem egzoz sesini hem de emme sesini azaltması. Turbo araçların sesleri birkaç istisna haricinde kötü oluyor...

• Beğen
@uguryilmaz144

k20 throttle body turboyla akar gider abi göremezsin bile :)

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@enqinHLC
Yapma engin hocam gözünü seveyim. Turbo takmak ITB'ye hakarettir. ITB gürleyecek aga :)

• Beğen
Geri