Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Outdoor - Burn to run önerir misiniz?

A

Anonim

Silinmiş hesap
http://www.praktiker.gr/myPraktiker.Images/Products/8991/gallery/2/1517/8991_1_L.jpg

Bisiklet Dağ Bisikleti Shimano 26 ", gümüş rengi

Alüminyum alaşımlı olduğu söylendi, bu çok iyi bir şey mi yoksa başka modellere mi bakmalıyım?
21 vites
Çift amartisör
Disk frenler ön / arka
Ağırlık: 18 Kg
Fiyat: 440 TL
Ürünü 212 AVM'de gördüm, çok met ettiler sizce almalı mıyım?, üründe gördüğünüz negatif ve pozitif özellikleri söylerseniz memnun olurum, bu fiyatta aynı özelliklerde başka bir bisiklet alabilir miyim? Teşekkür ederim.

Scudo
bisikleti ne amaçla kullanacaksınız? şehir içi veya şehirlerarası, asfalt yada toprak düz yolda gezi amacı ile ise; özellikle arka amortisör yaylanarak pedala aktaracağınız gücü oldukça emecek ve sizi çok yoracaktır, ayrıca bisikletin ağırlığı da çok fazla, bütçenizi biraz aşarak, Salcano veya Kron modellerini inceleyebilir, ikinci el de bakabilirsiniz.

Bisiklet biraz ağır ve arka amortisör sizi çok yoracaktır. Bütçenizi biraz daha artırıp pişman olmayacağınız bir bisiklet almanızı öneririm.

@ASinanB

@BerkerK

Aynı cevabı vereceğim...

Carraro veya Salcano bakın, 2.el düşünün.

Arka amortisörsüz alın...

Gerekli cevap verilmiş.

@ASinanB

Şehir içinde süreceğim, yollarım hep asfalt olacak, amartisörü olmayan bir bisiklet ile ilgili detaylı bilgi alabilir miyim? mesela sadece ön amartisöre sahip çift disk frenli bir kron marka bisiklet alırsam çukurlarda, eğimlerde beni rahatsız edecek mi? seleden kalkma ihtiyacı duyacak mıyım çukurlarda... Bunu merak ediyorum çünkü haliyle kullandığım düz bir bisiklet en son halk arasında "Kırmızı bianchi" diye tabir ettiğimiz klasik bianchi idi.

@Tuğrul T.

Arka amartisörsüzün rahatsızlıkları bu modellerde var mı kullanan insanlar olarak ilk size sormam en doğrusu sanırım:)

@gokhan.gursel

gördüğünüz eksikleri açık bir şekilde yazarsanız sevinirim Gökhan Bey :) Teşekkür ederim

ben de bu bisikleti almayı düşünüyorum. Kadro dizaynı çok hoşuma gitti. fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederim.

(link)

Bisiklet çok ağır ve arka amortisör çok yorar sadece ön amortisörde size rahatsızlık vermez benim onerim 500 tl civarına 2. el düşünün. (ben şahsen carraro 712 kullanıyorm ön amortisörlü ve hiçbir rahatsızlık vermiyor.

daha önce salcano excel kullandım, şimdi ümit g force çift amortisörlüsünü.
çift amortisörden şikayetim yok. ümiti satıp salcano efes 26v almak üzereyim

(link)

Geri