Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Outdoor mont önerisi

Muad dib

Daimi Üye
Tepki
188
Bisiklet
Orbea
Sizce maksimum kaç para verilmeli? Atıyorum norh face için 650÷750 lira versem cidden hak eden bir ürün müdür?
Sizin tavsiyeniz ne olur?

Scudo
(link)
Bu ürünü satın aldım ve kullanıyorum. İlk olarak yağmur geçirmiyor söylendiği gibi. -25 dereceye kadar soğuktan koruyor diye yazıyor ama o sıcaklıkları göreceğimi sanmıyorum. Geçen hafta Beşiktaş sahilde akşam ayazında denedim fermuarı tamamen çekip kapşonu kapatınca soğuk hissedilmiyor gerçekten.
Biraz şişik duruyor kolları falan ama ben kışın üşüyorum ve kat kat giyinmek istemiyorum derseniz bu montu şiddetle tavsiye ederim.
Normalde 2xl ve 3xl kıyafetler giymeme rağmen XL bedeni bol bir şekilde oldu bana.

(link)

Doğuda bu ceketi kullanıyorum oldukça memnunum.

Jack wolfskin,Salewa markalarının bir çok ürününü kullanıyorum.
The North Face daha kullanmak nasip olmadı.Bu tarz markaların ürünleri fiyatlarının karşılığını verdiğini düşünenlerdenim.
Şu an kullanığım Salewa Puez Clastic

1025901-001_pic1.jpg

Jack Jones tech ürünlerini öneririm fiyatına göre çok kaliteli montlarını alabilirsiniz 100_150 lira bandında.ancak TECH olmasına dikkat edin düz Jack Jones lar o kadar iyi değil.(link) (link) bu linkler deki montlarını 100 liraya almıştım geçen kış tek kelime ile harika yalnız gündelik olarak çok sıcak olur daha ince ve hafif modelleri de mevcut ben kışın balıkta ve avda kullanıyorum yağmur rüzgar banamısın demiyor.tabi maddi durumunuz iyi ise the nort face,millet gibi ürünlere bakılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
@ekren gökhan j.wolfskin'i kalıbı büyük diyorlar. bazı güzel ürünlerini yakalıyorum ama almaktan tırsıyorum acıkcası:) iade ve bekleme olayları ise canımı sıkan seyler oldugu ıcın pek girişmek istemiyorum.
n.face'in bir ürününü denedim. polar+ruzgarlık= mont. bu tarz bir ürüne bu kadar para verilir mi açıkçası bu tedirgin ediyor. denemedim mont 695 civarıydı cunku. gidip colinsten maviden tırt mont alacağıma 200 lira daha koyar iyi bir mont alırım kafasındayım ama, bu kadar para verdiğim ürünün de içime sinmesinden yanayım:)

@omur_ms

Ben deneyeyerek almışdım M giyiyorum tam oluyor üzerime. Karar sizin ben ucuzdan pahalısı yoktur mantığındayım.

JACK WOLFSKIN aldığım ceket 90 € ya almışdım. Sonuna kadar parasını hakediyor.

(link)

@omur_ms

The North Facebook her türlü parasını çıkarır. Özellikle çok soğukta kullanacaksanız Summit Series bir kaz tüyü mont alın. Hem üzerinizde hissetmezsiniz bile, en ağırı 400 gram civarında, hem de soğukta çok rahat edersiniz. 2 senedir Kars/Sarıkamış'ta TNF Quince Pro mont ile çok rahat ediyorum.

• Beğen
2008 yilinda The North Face triclimate 3in1 mont aldim, yilda 7-8 ay kullaniyorum, hala eskimis degil, ödedigim 279 €'ya degdi.

Bunu eskitince Patagonia'nin uygun bir montuna bakacagim.

Outdoor giyimde aklıma ilk gelen markalardan Millet'i tavsiye edebilirim, ha montları oldukça pahalı çünkü sahiden outdoor ürünleri yapıyorlar adrenalinoutdoor'da Track ceket ve Track hoodie ceket'e bakabilirsin son kuruşuna kadar değen ürünler...

North Face polar kullanıyorum. İki farklı tam fermuarlı polarını kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Dağ Evi'nden indirimde uygun fiyatlara aldım ikisinide. Önümüzdeki kış için montlarından ve botlarından da almayı planlıyorum. North Face için gözü kapalı alınabileceğini ve her kuruşu hak ettiğini söyleyebilirim. Columbia bot kullanıyorum onlarında çeşitli seçenekleri mevcut. Bot için tavsiye edebilirim fakat diğer ürünleri hakkında yorumda bulunamam kullanmadığım için. Fakat tasarımlarını çok beğeniyorum Cokumbianın da.

Dana derisi alınacak paraya naylonlara tasarım ekleyip satıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Aloha
Hayvanların bedenlerinden yolunarak üretilen bir mont almayın lütfen. Tavsiye edildiğini gördüm ve yazmak istedim.

@alcest aynı hassasiyete ben de sahibim aslında. Ama büyük firmaların bu ürünleri oyle ilkel şekilde yapmadığına dair yorumlar da okudum. Fakat net bilgi olmadığı için ben de bu tip ürünlere para vermem :)

@omur_ms
Hiç acı çektirmeden yapsa bile önemi yok. Sana ait olmayan, kendisini koruması için geliştirdiği tüylerini almamız etik açıdan doğru değil. Kaz tüyünden çok daha sıcak tutan sentetik maddeler olduğunu okumuştum. Umarım bulabilirsiniz. Ben kat kat giyinerek çözüm üretiyorum :)

• Beğen
@Fat1h Naylonlara tasarım ekleyip satmıyorlar, naylonlara mühendislik ekleyip satıyorlar. Yani bu tip polimer ürünler sizin düşündüğünüz tipte branda tipi naylonlardan değil. O naylon öyle bir teknolojiyle üretiliyor ki dana derisinden daha pahalı oluyor. Bu arada naylon sentezi ilk yapıldığında dünyada olay olmuştu. Kimya ve malzeme biliminde çok önemli bir adımdır.

• Beğen
The North Face taş gibi mont, ama kaz tüyü montu çok fazla tüy çıkartıyodu, 3 gün giyip iade etmiştim. Şimdi giydiğim içi çıkarılabilir polarlı olan model,3 sene oldu, nazar değmesin hiç bi sorunu yok (fermuar bozulması, sökülme vs)

• Beğen
@firestone biraz saçma olacak ama, kaç paraya aldığınızı hatırlıyor musunuz? O ürün şu an 695 kira. Ne kadar artmış onu merak ediyorum. Bu arada çoğu sitede fiyatlar hep aynı. Yurtdışından alınsa vergi muhabbeti ile yine aynı noktaya gelecek belki. Sizde nerden almalı? Ayrıca bedeni Nasıl? Normalde s giyen biri yine s mi almalı atıyorum?

@omur_ms Aslında 3 sene dedim ama 2013 veya 2014 tam emin olamadım. Fiyat olarak muallak bi durum çünki kaz tüyü olan sorun çıkarınca incelenmesi için aldığım yere verdim belge karşılığı (izmire gönderiyolar inceleme için). 15 gün sonra nihayet ithalatçı firma cevap vermiş aldığım yere, hata bulunamadı diye. İthalatçı firmayla 3 gün mail ve telefon ile süren mücadelem sonucu üründen yana sıkıntım olduğunu kabul ettiler, belki de tüketici kanunu maddelerini hatırlatmam etkili oldu bilmiyorum :) Velhasıl bana para iadesi veya başka modelde indirim teklif edildi, kısaca kaça aldığım meselesi karıştı baya :) Pek kısa olmadı ama idare edin :)

Beden olarak M aldım, 174 boy hafif göbekli 70 kiloyum. Genelde M giyiyorum.

Geri