Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

ARKADAŞLAR BU İKİ OYUN KISA SÜRELİĞİNE ÜCRETSİZ, KÜTÜPHANENİZE EKLEYİNİZ :D :D

(link)

(link)

Scudo
Steam den geçenlerde black squad indirdim, bedava:) senelerdir pc de oyun oynamayan biri olarak beni sardı valla. Tavsiye ederim :)

Şimdi de kitabını okuduğum metro serisine başladım :D ilk oyunda iki tane bölüm vardı ilk bölümü iki günde bitirdim dayanamadım. Diğer bölüm ve oyun için önümüzdeki üç haftanın geçmesini bekliyorum malum finaller. Babamın bilgisarının bozulması ile pahalı bunlar sana, bana alalım benimkini sen al demem ile o yeni bilgisiyar ile 3 hafta nasıl sabredicem hiçbir fikrim yok :D
Umarım bununda başına bisiklet gibi yeni diye başına bin türlü müsibet gelmez. 6 aylık bisiklette 3-4 çizik var hepsi başkaları yüzünden. Kendim yapsam içim acımaz

@Kunget
Mükemmel bir seri kesinlikle, bir oturuşta bitirdim iki oyununu da :)

Metro serisi hikayesi falan cok guzeldi. yeni bir oyunu daha cikacak bende onu sabirsizlikla bekliyorum yine sahane olacagina eminim.

Yaw ben bu dotayı bırakacam.

Adam ortaya gidip eziliyor feedliyor sonra. Sonuç; yeniliyoruz
Sonraki oyun bu sefer main carry safe lanede eziliyor yine feedliyor shadow amulet alıp ormanda bekliyor. E sonuç; yine yeniliyoruz.
5v5 oynanmıyor artık afedersiniz bok olmuş dota2 :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Serkan Mıstınoğlu
Hocam bedava olan tüm oyunlar malesef öyle oluyor. Keşke şu tür oyunlar 100-200 tl bandında olsalar. Gerçekten daha kaliteli oyuncu kitlesine sahip olacağına inanıyorum.

@Ilter Elmas
Hocam bu humblebundle mükemmel bir site :D

Sağolun hocam haber verdiğiniz için :) Oyun da güzel duruyor

@Ilter Elmas aynen linkteki oyunu humble sayesinde aldım. Bir nevi Dont Starve tarzında olmuş aynı şekilde craft ve hayatta kalma sistemli bir oyun şöyle bir göz attım güzele benziyor. Humble Bundle sayesinde yaklaşık 10-15 tane ücretsiz oyun aldım steamde. Grid-Dirt3 F1 2015 Outlast gibi oyunlarda var içlerinde. Arada bu webtekno gibi sayfalarda paylaşımları oluyor oradan takip edince bir şeyler denk geliyor.

@Serkan Mıstınoğlu dotayı çok oynamış birisi değilim ama Lol'den dolayı alışıklık var bir tanesi dayanamayıp küfür ettim diye 20 maç chat banı attılar artık saldım gitti sadece 3 veya 4 kişi olduğumuzda giriyorum. Free to play oyunlarda maalesef bu olay hakim. Troll, afk feedleme tarzı olaylar çok oluyor. Gerçi troll her yerde troll BF4'te koşarken jipten atlıyor araba gidip koşanları eziyor bunlar falan çok var. Arada biz de yapmıyor değiliz :D Bazen bu kişileri kendi silahları ile vurmak gerekiyor.

Arkadaşlar Steam IDLE ile kart kasanınız var mı benim gibi?

Win10 un son güncellemesinden sonra açılmaz oldu program :(

@Ahmet Bilge Kaan AKIN windows10'un son güncellemesi ile Nvidia ekran kartının güncellemesini yaptım 2 gündür neye girersem gireyim 5 dakika sonra FPS 1 ile 5 arası bir değere düşüyordu. Daha sonra Nvidia forumlarına son win10 sürümü ile ekran kartının 9 mayısta yayınladığı sürüm bir biri ile çakışıyormuş bir kaç konuda bununla ilgili şikayet vardı. Dün tüm sürücüleri sildim bugün tekrardan yükledim birazdan bir deneyeceğim. Benim laptopta GT650M ekran kartı var. Forum sitesinde GTX1080Ti da bile bu sorunu yaşayanların olduğunu görünce eski sürümü geri yüklemeye karar verdim. Duruma göre buradan tekrar yazarım.

@MakRo
Hocam MAchine Debug Manager'den bir hata raporu alıyorum girdiğimde, sinir bozucu. Bu win10 sürümü pc deki çok fazla programı bozmuş durumda. Ekran kartının sürücüsünü de aynı şekilde güncelledim, yoksa sürücüyü silmiş mi bir şeyler yapmış. Bir de normal ekran kartı harici onboard ekran kartını da güncelledim, onu da silmiş gibime geldi normalde her şey son sürümündeydi çünkü.

@Ilter Elmas
Aynen hocam. Oturumu kapat derseniz, bir daha oturumu açmıyor sürekli hata vermeye başlıyor malesef. Çok saçma yapmışlar bu son win10 sürümünü. Güncellemez olaydım pişman etti.

Ben de yeni gtx1050ti lı bi kasa topladım oyun önerilerinizi bekliyorum :)

@Yigittmo
Hayırlı olsun :) Ne tür oyunları seviyorsun onu belirtirsen ona göre yardımcı olalım. Konunun başında yazdığım oyunlar çok kaliteli yapımlar, arkadaşların da önerileri var bu sayfaya kadar bir gözat istersen :)

Steam'da MAd Max'in oyunu şuan %75 indirimde , Çok olumlu yorumlar almış gördüğüm kadarıyla. Ancak bazı yorumların dediği gibi sıradan ve aynı görevlerle dolu boş bir açık dünya malesef. İzlemeyenler için filmi efsanedir :D

GTA 5 te indirimde 90 liraya düşmüş. Bu saatten sonra alınacak bir oyun olarak görmesem de oynamayanlar için güzel bir oyun. (Korsan oynayın :D )

ORCS Must Die 2 isimli oyun da indirimde 3 liraya düşmüş. Yanlış bilmiyorsam tuzaklar kurarak ve elimizdeki silahlarla orklara karşı savunma yapabiliyoruz. CO-OP mevcut, tower defance tarzı oyunların 3 boyutlu hali gibi de düşünebiliriz. Bi oyun daha vardı ismini unuttum mantığı bu şekilde olan. Onda da uzaylılara karşı savunuyorduk. Co-op oynarım seninle diyorsanız beraber oynayabiliriz :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Teşekkür ederim :) gta v oynadım ps4te :) rise of the tomb raider almayı düşünüyorum nasıldır bilginiz var mı? Hikaye tabanlı oyunları seviyorum

Geri