Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun tavsiyeleri

@E.E
Warthunder deneyebilirsin ben de oynuyorum dayanamayip joystick aldim acaip sariyo bi de klanin varsa
Edit bikac tavsiye daha verelim

Silent hunter5(Ic acicidir kuleye cikmak falan sariyo)
Bf serisi (kesinlikle online oynamalisin yoksa vakit kaybetme)
Counter
Far cry 3 (icini acar rahatlarsin)
Bu dediklerime kesin bak

• Beğen
Tepkiler: E.E
Scudo
@E.E

ETS2 önerebilirim. Şöfürlük yazdığın için :D
Avcılık oyunu olarak BF4 multi on numara, Recon olursun, uzak bir yerden kuşları avlar durursun :D

gta 5 i şiddetle tavsiye ederim hepsi bir arada :)

@Melih Çolak Ahaha bunun için birde bilgisayar tavsiye etmen gerekli :)

Car mechanic simulator 2015 tavsiye ederim. Araba tamir etme similasyonu

Ayrıca asphalt 8 airbone var. istersen online olarak da oynayabiliyorsun.

• Beğen
Süper mario - Bomberman - Snow Brothers - Punisher - Pang - Dizzy vs. Bunları da bi dene istersen...

• Beğen
car mechanic simulator güzelmiş.
sanırım eskiden red line syndicate racer diye bir oyun vardı bugtan geçilmiyordu.
onun yeni hali gibi olmuş.

artık online olmayan oyun yok gibi.

net problemini halledebilirsen tavsiyem : Dayz.
steamdan bakabilirsin ama hatrı sayılır ingilizce ister.

Simulator ise ilk önceliğin kesinlikle ets 2 olsun.(yanına bir de logitech direksiyon)O oyun çok sağlam. Farming simulator diye çiftçilik oyunu var.Hoş oyun da bir yerde sıkıyor.(2009--11-12-13-2015 i oynadım13 günceli ile oynamanı tavsiye ederim..)
Bir de assasin creed serisi var. Simulasyonla alakası yok ama öylesine oynayayım dedim 1 i yükledim.Daha sonra 2-3- derken kendimi unity oynarken buldum. 2 ayda 6 assasin oyunu bitirdim. öneririm zevklidir.
The godfather 2 oyunu var.Oyun hataları ile dolu olsa da çok zevkli bir oyundur.Ona da bir bak istersen.

• Beğen
İyi bir oyuncuyumdur.Çoğu oyunu en zor seviyede oynayıp herhangi bir şekilde ölür isem sinirlenip oyunu bir hafta oynamıyorum misal :) Gerçekçilik hissimi alıp götürüyor hiçbir zevk alamıyorum.Simülasyon pek çıkmıyor artık.ETS gibi tır simülasyonları var lakin ne yaparsan yap sıkılıyorsun belli zaman sonra.Şiddet ile indie oyunlara bak derim.Örneğin Don't starve yada Project Zomboid hayatta kalma simülasyonu gibi oyunları deneyebilirsin.İki oyun da zordur ve herhangi bir hatanda oyun biter =)Don't starve nin sonu var lakin project zomboidin sonu yok.Oyun başlarken bile uyarıyor oyun bu oyunda sonunda öleceksiniz önemli olan ne kadar hayatta kaldığınız diye :) Beğenmezsen bunları oyun öneririm tekrardan =)

• Beğen
@E.E

1 - OpenTTD
2 - Hearts Of Iron 2 doomsday armageddon

• Beğen
@Sadettin Z.
Hey gidi hey.şimdiki windowslar çalıştırmıyor ki abi sen nasıl oynuyorsun?çalışırabilsem ilk oynayacağım oyundur.fifa99 bir de:)

ETS 2 Mp veya LeftForDead 2 oynamak isteyenler olursa oynayabiliriz

@Matiz

Windows 8 değil 80 de çıksa bir yolunu bulup çalıştırırım ben bunu.

Buyrun nasıl yapılır videosu:

Geri