Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Özel Bir Fener İçin Yardım

T

TeknoBus

Silinmiş hesap
Arkadaşlar elimde özel bir fener var, yurtdışından yüksek fiyatlara almıştım. Ürünü bugün bisikletin üstünde elimle sabitleyerek akşam vakti kullandım ve yanımdan geçen istisnasız her araç yavaşladı 4-5 araç camını açıp yakından bakmak istedi:) Gel görki bu kadar güzel bir feneri bisiklete monte edemiyorum, firma bu model için herhangi bir askı aparatı üretmemiş. Acaba bu tarzda bir feneri bisiklete monte etmek için önerebileceğiniz çözümler nelerdir? Teşekkür ederim şimdiden20170423_145636.jpg20170423_145645.jpg
20170423_145651.jpg

Scudo
(link)

İşinizi belki görebilir başka yardımcı bir aparatla kullanarak.

teşekkür ederim hocam, şunuda ekleyeyim fener bayağı ağır:) o yüzden bu tutmayabilir ama teşekkürler göz onunde bulundurcam

Şöyle birşey alın diyeceğim ama maksimum genişliği sizin cihaza yetmeyebilir, satıcılar ile irtib3ata geçim iç kısmın uzunluğunu öğrenmek gerek;

s-l300.jpg

Yukarıdaki arkadaşın önerdiği şeyden 2-3 tane alırsanz sağlam tutar ancak bozuk yolda lastik çok esniyor ve far ışığı da çok yalpalanıyor.

@Veysel A. En kötü enine değil de boyuna kullanabilir.

@darkdream

flashlightholder_1_large.jpg

Hocam çok baba bir fener bu, dikey kullanılırsa ışık açısı çok daralır, randıman düşer, yazık olur. Belki şehirlerarası yolda yolu uzunca görmek için kullanılabilir.

Şu aletin ayarlanabilir kemeri var. Ancak tabanında oval plastik bir aksam var, klasik el fenerleri için tasarlandığı için. O oval kısmı bir şekilde iptal edip kemeri üstünden sıkıca sabitleyebilirsiniz diye umuyorum;

(link)

@Veysel A. Hocam benim cihaza yetmez gibi geliyor:)

@Veysel A. Üstat bu üründe mantıklı gerçekten ancak fiyatı biraz tuzlu değil mi sizcede? aslında getirtebilsem ve kesin işe yarayacağını bilsem 50TL'ye kadar verebilirim.

Sorduğunuz soruya bir cevabım yok ama size benim bir sorum var :)
Nasıl oluyor ki sizin ışığı gören araçlar merak ediyor, yavaşlıyor? Üzerimize üzerimize gelen arabalardan dolayı bu beni hayrete ve meraka sevk etti. Ürünün özelliği nedir?

Tuzlu, ürünün diğer fotoğrafına da bakın diye gönderdim linki. Aynı ürünü ücretsiz kargolayan başka bir siteden bulmak lâzım.

Ucuzunu buldum, yorumlardaki fotoğraflarda kemerin uzunluğu size yeter diye bir izlenim oluştu bende;

(link)

UT82vcfX1RbXXagOFbX3.jpg

@Kamış Tornavida Açıkcası hocam ürünü satmaya çalıştım forumda ancak çok bilinmediği için rağbet görmedi, şöyleki ürün 2400 lümen güç veriyor, teninize 10 saniyeden fazla tutamıyorsunuz, üzerindeki 2 duğmeden birine hızlıca basarsanız savunma moduna geçip flaşör olarak çalışıyor ve oğlen saatinde bulutsuz bir havada bile bakamıyorsunuz gözleriniz ağrıyor, fener böyle bir fener:) açıkcası karşıdan gelen araba gördümmü kapatıyorum veya gücü azaltıyorum çünkü sellektör yakıyorlar

135176410-1-gopro-baglanti-parcasi-yapiskanli-egik-duz-aacft001.jpg
Bir gopro bağlantı parçasını fenere yapıştırın (Kendi 3m yapıştırıcısı ile)

GoPro-Sele-Borusu-ve-Gidon-Bagla_23_1.jpg
Bu tip bir gidon aparatı ile feneri tak çıkar halde kullanabilirsiniz.
Orjinal olmayan bağlantı parçaları ile 20-30 liraya kapanır konu.
Birde şöyle seçenekler var;
Go-Pro-Smaller-Bike-Aluminum-font-b-Handlebar-b-font-font-b-Mount-b-font-Short.jpg gopro-gidon-aparati-330-800x800.jpg

• Beğen
Tepkiler: fly-high
@Veysel A. feneri yatay olarak kullanacağım zaman buraya sığmayabilir:/ dikey olarak bugün bi deneyeyim işe yararsa alırım muhtemelen, teşekkür ederim

@Expireme

Ricâ ederim. Alttaki oval plastik aparatı bir şekilde kırıp iptal ederseniz yatay kullanma imkânınız olur. Yukarıda da yazmıştım. Kolay gelsin...

@BerkEvren hocam çok mantıklı gerçekten çözüm, ancak şöyle bir handikap var:) ürünü çıkardığım zaman kılıfına o halde sığmayacaktır veya zarar görebilir. dediğiniz mantıklı bir çözüm ancak. Bi sipariş edeyim o aparatlardanda. Umarım tam bu fenere uyacak bir çözüm bilen veya bulan birileri çıkar çünkü boşa gitmesini istemiyorum güzelim fenerin

@Veysel A. attığınız linkten diğer ürünler sayfalarına bakınca işime yarayabilecek bikaç parça buldum, fener ağır olmasa hepsi işe yarar ama sağlam bir şey bulmak istiyorum şuan, teşekkürler

@Expireme Çok ilginç bir ürünmüş. Aynı zamanda bu trafiğin ortasında gerekli de...

Plastik kelepce ile sabitleyebilirsiniz

@bsklt07 üstat ışığı sadece bisiklette kullanmıyorum sokmem gerekiyor. Pahalı bir urunu bisikletin üstünde bırakmakta pek güven vermiyor açıkçası:/ teşekkür ederim yorumunuz için ancak.

@Kamış Tornavida Bir ara inceleme videosu paylaşmak isterim görmeniz için

A101'de 7,90 TL'ye universal telefon tutucu satılıyor. Vantuzlu. Ancak vantuzlu bölümü çıkabiliyor. Telefonu tutan kısmını ben plastik kelepçe ile dropbar'a sabitledim. Telefonumu mükemmel bir şekilde tutuyor, ayrıca bisiklet üstünde de bırakmıyorum. Telefon kullandığım için açısını kendime göre ayarladım. Siz dropbar'a yere paralel şekilde 2 plastik kelepçe ile monte edebilirsiniz. Feneri telefon gibi sıkıştırır, park halinde kolayca çıkarıp alırsınız.

@blackice_serkan Hocam urunu o kelepçelerden kurtarmam gerekcek çunku kılıfında taşıyorum çoğunlukla, bakınız urunun şunada sığması lazım

WP_20170423_17_08_44_Pro.jpg

WP_20170423_17_08_55_Pro.jpg

(link)

(link)

bu tarz şeyler işini görür gibi

(link)

telefon için ama :D uydur gitsin hehe

Geri