Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Özenle yükseltilmiş bir tur bisikleti - focus crater lake 3.0

Scudo
Modifiye lerlerle beraber güzel bir toplama olmuş tur bisikleti olmasa sanki xc sınıfına yakın Parçalar var kadroda karbon olsa. Ağırlık bilgisi paylaşmışmıydınız görmedim 10.5. 11. Kg civarı bir izlenimi var

@sezai arabacıoğlu
Km saati dahil 11 kg civarıydı, tam hatırlamıyorum. Tur bisikleti olduğu için çok fazla ağırlık konusunu takmıyorum. En azından kendi vücut ağırlığımı düşürene kadar :D

@sezai arabacıoğlu
Çok hassas bir tartı olmasa da; km saati, zil, ön far, arka flaşör ve boş suluk dahil 11.9 kg ;)

@Anonim jantlardan bağla bisikleti, kendiliğinden gidecek gibi duruyor:) Çok güzel gözüküyor,Kazasız Belasız inşallah :)

Güle güle kullanın, özenle hazırlandığı belli her halinden.

kazasız belasız sürüşler dilerim. Fotorafları görünce güzelyalıyı özlemişim bi iç çektim :)

Offffffff..... Canımız yandı , karnımız acıktı Focus u görünce :)
Şimdi bu Deniz Gökhan Tezcan denen şahsiyet , Mersin' de yaşadığı yıllarda 29er bisikleti kimse bilmez duymazken bak abi ben Merida 29er aldım birazda modifiye ettım şunu bir test et dedi ve verdi altıma:(
Ertesi gün ne oldu ben özenle topladıgım kendı 26 tekerime müşteri ararken buldum kendimi ve hooppp aynı
hafta içerisinde benimde bir 29er Scott ım oluverdi o gun bugun zevkle binmekteydim ta ki dedim ya bu zatı muhterem bu başlık ve fotoları paylaşana kadar! Tam, 29er bisikletimin ağırlıgından ve değişiklik ihtiyacı gibi ıvır zıvır fikirler beynimi kemirmeye başlamışken FOCUS u görmek ama sahip olamamak (çünkü m beden toplamış zat benim boy biraz daha uzun, Focus large olaydı kesin satmaya kandırırdım tehdit vb. her türlü yolu deneyerek:) ) işte bütün mesele bu...
Bu adam hepimize gıcık veriyor gibi geldi bana ; toplu mu sövsek napsak:))))
KAZASIZ BELASIZ AĞIZ TADIYLA GEÇEN KİLOMETRELER DİLERİM DENİZ BEY.
Uzmanlığınızdan faydalanamıyoruz koptunuz gittiniz İzmir lere :)
Esenkalın...

• Beğen
Tepkiler: Serhan E.
@oguzcigsar
Abi çok teşekkür ediyorum yorumun için :) Çok güldüm okurken :) Mersin'de beraber güzel şeyler yaptık, hiç unutmayacağım anılarım var. Milkshake günlerimiz ve o gece gece bisiklet toplamalarımız hep aklımda :) Fırsat olsa da beraber pedallasak yine, özledim :)

@Anonim muhteşem bir bisiklet çıkarmışsınız, görsellik ve kalite harika. Elinize ve emeğinize sağlık. Kazasız belasız, keyifli pedallamalar.

@anilimaca
Teşekkürler yorumunuz için. Keyifle pedallıyorum zaten :)

Bisikletiniz cok güzel kazasiz belasiz turlar dilerim , demeden duramicam bi brooks sele koyarsanız bisikletinize cok daha yakisikli olucak kanaatindeyim. Selamlar.

@irfanyazicitunc
Sağolun yorumunuz için. Ben modern görünümlü bisikletlere pek yakıştıramıyorum Brooks seleyi. Denedim ama hem görünüm olarak hem de rahatlık olarak alışamadım. Gerçi bir süre kullanmak gerekiyor o seleleri ama tahammül edemedim nedense. Fuji Touring veya Surly kadrolu bisikletlere daha çok yakışıyor bence ;)

@U. Aydogan:D :D Teşekkürler.

@Tolga Uşaklı
@Deadevill
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar :)

Bendede 2015 model lapierre urban shaper 400 var uzerine brooks sele koydum bisiklet soyle bir eda takindi sanki neyse gule gule kullanin

@irfanyazicitunc
Forumda paylaşın da görelim Lapierre'yi :) Çok güzel bisiklet :)

http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/04/a03a304726cb7d3dc84833289ba8ce4d.jpg[http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/04/a069d1391ad30b984ff7ccfac89de4b1.jpg

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin çok güzel olmuş:)

@irfanyazicitunc
Konu açarak paylaşın da o şekilde beğenelim demek istemiştim. Bisikletiniz ayrı bir yeri ayrı bir konuyu hakediyor bence :) ;)

@tur canavarı
Teşekkür ediyorum, sağolun :)

Geri