Scudo Sports

Paha biçilmez bisikletler

Ahmet Miura

Forum Demirbaşı
Tepki
831
İsim
Ahmet Cemiloglu
Bisiklet
Diğer
Bu konuyu sırf ilan vermek bedava diye oltaya bisiklet takıp balığa çıkan süper uyanık yurdum insanlarına ithaf ediyorum.

Açılışı sahibinden €3000 fiyatla satışa çıkarılan, lastiği şişirilse €3500 edebilecek, eşi bulunmaz, Antika marka, Nostalji model bir şehir bisikletiyle açıyorum. Hemi de 3 videsli !!!

Temiz görünüyor, €40-50 eder.

http://image5.sahibinden.com/photos/31/56/04/big_203156044eg.jpg

Scudo
Arazide zorlu şartlarda ilerlerken çamura saplandığınızda dakikada 3000 devir pedal çevirdiğiniz için patinaj çekip çamura saplandığınız, çekici beklediğiniz günler geride kaldı !

Biraz fazla kalori yaksa da tüp taktırıp ekonomik hale getirebileceğiniz, 2x2 bir dağ bisikleti var.

Hortum içinden geçen bir kablonun 150 TL'lik süpermarket bisikletine katkısı büyük. Fiyatı $2000. Siz çamurda ilerlerken arkadaşlarınız kıskançlıktan çatlayacak!

http://image5.sahibinden.com/photos/37/49/68/17374968l2y.jpg

Konya, Türkiye'nin bisiklet konusunda Hollanda temsilciliğini yapıyor.

"Ayakcağı" sayesinde Hollanda'da 5-10 Euro eden bu bisiklet, Konya'da 2500TL'ye alıcısını bekliyor. Temiz görünüyor, kış vakti iyi bir pazarlıkla 2300TL'ye alınabilir. Kaçırmayın!

http://image5.sahibinden.com/photos/58/22/64/big_18582264m3z.jpg

FOCUS LTD

BİSİKLET BİNİCİLERİNİN VAZGEÇİLMEZİ FOCUS MODELİ BİSİKLETİMİ MALUM KRİİZDEN DOLAYI SATIYORUM.ALICISINA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DİYORUM...

Kriz kimisini vurdu, kimisini sıyırıp geçti, kimisinin de kafasını sıyırıp geçti... Zor tabi...

Günün özlü sözü: Alana şimdiden hayırlı olsun.

Günahı 4400 TL

http://image5.sahibinden.com/photos/40/35/18/big_194035182im.jpg

1950 MODEL ALMAN BAUER MARKA 26 CANT BİSİKLET DİNAMOSU FARI ARKA STOP HALA CALIŞIR DURUMDA TAKIM CANTASINA KADAR ORJİNAL DEĞİŞMİS HİÇ BİŞEYİ YOKTUR 50 Lİ YILLARDA BİSİKLETLER BELEDİYELERE KAYITLIYDI BİSİKLETİMİZDE İSTANBUL BELEDİYESİNE KAYITLI O GÜNKÜ VERİLEN PLAKASIDA HALA ÜSTÜNDE DURMAKTA ALANA HAYIRLI OLSUN

"Pazarlıkla 200TL iner, 2000TL'ye temiz kitlerim" hesabı inceden inceye yapılmış ilanımıza çok seçmeli bir soruyla başlıyoruz...

Bu ilanda satılan muhterem bisikleti almak için neyin meraklısı olmak lazımdır?

a) Böyle eski, yaşanmış şeyleri severim. Issız adam en sevdiğim film, kemikleşmiş toz, pas ve analog dediniz mi cüzdanın ağzı açılır.
b) Bisikletseverim, ciciii ciciii. Kaç kilo, kaç kilo? Kazasız belasız, kaç kilo? Kiloyla satılıyor, hafifi makbul.
c) İlan okuyup geyik yapmaya meraklıyım. Hollanda'da €5, burada €5000, ehi ehe...
d) Topum inşaata kaçtığından beri ... eee... ben bayağı bildiğin alıcıyım, en son kaça olur şeker?
e) Hiçbiri

Fiyat 2200 TL, sınav süreniz başladı.

http://image5.sahibinden.com/photos/64/18/62/big_17641862e9z.jpg

Merhaba

İlginç bir konu.
Açıklamaları buraya da attığınıza göre, link vermeden atarsanız sevineceğim.
Forum kurallarına göre bu linkler sakıncalı.

Kolay gelsin.

-YORUM YOK-

2000 TL

Daha Ne Yapayim Çok Acİl Bu Paraya Pedalini Satiyo Mİllet

Şu Haliyle Orjinel Olanı 5000 İle 8000 Bin Ytl Arasında Ben Bunu 1500 Ytl Ye Aldım 1500 Ytl Ye Yakında Masraf Yaptım Resimde Ufak Yada Çocuk Bisikleti Bu Be Demeyin Gördüğünüzde İnanamazsınız Herşeyi Özel Kendim Yaptım Cant Göbeklerine Kadar Tornacıda Özel Burclu Rulman Sistemi Yaptırdım Dikkat Bu Sistem Orjinelde Bile Yok Tur Amasörleri Kromdan Yaptım Kendim Burç Yapıp İç Yaylarınıda 3 Erli Amerikan Malı Sibob Yayları Koydum Ve Boyunu Uzattım İstediğiniz Herşeyi Yapın Bu Bisikleti Kıramazsınız Ben Moto Coors Cuyum Motorumuda Satıorum Zaten Askere Gidicem Gelincede Hepsini Yeniliceğim İçin Satıorum Sadece Gelip Bakın Bölesini Daha Önce Görmemişsinizdir. Alacak Kişiye Şimdiden Hayırlı Olsun.

Sakın Aklınızdan Bu Bisiklet Sıradan Bi Bisikletmiş Gibi Gelmesin Yani Almış 40 Liralık Bisikleti Bikaç Bişiy Yapmış Kaç Paraya Satıyo Diye Düşünmeyin Bile Orjinelde Zaten Profesyonel Bi Bisikletti Ben Sadece Üzerindeki Sistemleri Daha İyisini Yaptım Daha Kaliteli Üst Seri Ürünler Kullandım Ki Bana 3000 Tl Den Fazla Fiyata Mal Oldu Bense Şimdi Kç Liraya Satmaya Çalışıyorum Siz Düşünün Artık Yani Daha Ne Yapıcam Bilmiyorum

Lütfen Diğer İlanlarımada Bakınız Takas Olur Herşeyle Msj Atın Yeterli Saygılar İyi Alış Verişler Herkeze
http://image5.sahibinden.com/photos/64/43/35/big_11644335_ade.jpg

Bu fiyata scooter da var ama bu daha hafif. Bisiketseverlere duyrulur. Hem hafif, hem scooter gibi, TV de var. 38 litrelik bagaj hacmiyle sınıfının* lideri.

Doktor Miura der ki: İlanı veren arkadaşın yüzük parmağı seyiriyor, yazarken Shift tuşuna sık sık basılmış, harfler büyüklü küçüklü. Bu hastalık en iyi otomobil şoförlerinde tespit edilebilmekte. Parkederken gaz pedalına basan ayakları seğirir, ın ın ın ın ın ın diye park ederler. Tedavisi için gaz pedalına tuğla önerilir. Bisiklete binmek de iyi bir tedavi yöntemidir, vücudun koordineli çalışmasına yardımcı olur.

(*) Sınıf lideri verisi straforlu, televizyonlu, pembe olan ama aslında pembe olmayan bisikletler arasında ECE 97/AR normlarına göre yapılmış teste göre verilmiştir. Test ile ilgili kaynak bilgi için portakalı soyup baş ucunuza koyunuz.

modİfİyelİ Bİsİkletİm

1500 TL

Hepsİnİ Kendİm Yaptim... Bİsİkletİmde Tv Mp3 Radİo 10 Adet HoparlÖr Yanİ Ses Sİstemİ 3 Tane Korna Uzaktan Kumanda Alarm Kisacasi Daha Çok Şey Var. Motor Takmayi DÜŞÜnÜyorum... Zaten Bİsİkletİn Ne OlduĞu Resİmlerden AnlaŞiliyor.. Bİsİkletİ Rengİ Pembe DeĞİldİr. Çelİk Macun Çektİm Boyanacaktir... Bunlar Eskİ FotoĞraflaridir. Bİsİklet GÖrÜndÜĞÜ Gİbİ AĞir DeĞİldİr...

http://image5.sahibinden.com/photos/17/90/10/big_171790108hr.jpg

http://image5.sahibinden.com/photos/17/90/10/big_17179010gw0.jpg

Süpermiş ya tam arayıpta bulamadığım bisikletler fiyatlarıda sudan ucuz :D hepsini almak lazım kaçırmamalı bulunmaz fırsat :D
Paylaşım için teşekkürler çok eğlenceli bir konu olmuş.

Bu forumda da bunlar kadar olmasa da, buna yakin ilanlar yok degil..

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Strafor modifiyeli olan amfibik ayni zamanda. Yani yuzebilir. Daha ne isteriz ki?

@Tarık Kalkan

Bu konuda size hem katılıyorum, hem de katılmıyorum.

İlanları görüp kendi bisikletleri ile karşılaştırıp benzer fiyat biçtikleri doğrudur. Yandan bakınca andırıyor, tekerler de kalın, e ne fark var? İnternet uçsuz bucaksız bir alem, elbet bir enayi denk gelir diye misinayı çekip bırakıyorlar.

Katılmadığım kısmı ise hepsinin eziklikten yapmış olmaları. Pembe Panter'i yapan genç, belli ki scooter alamadığı için özenip yapmış, o tamam, belli ki yaşı küçük, hevesli, hepimizin hayatta bir noktada böyle yüz kızartıcı modifiye girişimleri olmuştur... Ama diğer ilan sahiplerinin bisikletleri çok kıymetli. Alman malı diyor adam, Mercedes fabrikasının müdürünün kayınçosu satmış bu bisikleti, daha ötesi yok, 4400 TL, o kadar! Diğerinde belediye plakası var, sadece plaka tenekesi 1500 TL, antika... bisiklet onun yanında eşantiyon.

Bir gün Dawes tur bisikletine 4500 TL isteyen birine sırf eğlence için telefon açıp "bir sıfır fazla koymuşsunuz" dedim -ki 450 de etmezdi- adam Amerika'da koleksiyoncunun 10000 TL değer biçtiğini söyledi. Sustum, ne diyeyim adama? Adam bitmiş okeye dönüyor, beraber dönmenin bir alemi yok, iyi satışlar dileyip kapadım telefonu. Sindim bir kenara...

Abi ellerine sağlık çok eğlendim. Özellikle dakikada 3000 devir kısmı beni ve ev arkadaşımı yıktı:D
Bu tip ilanları toparladığın için teşekkürler.

İlk ilanı okumuştum geçenlerde.
Merak ettiğim oltaya düşen var mı acaba.yazık olur gerçekten,uyandırmalı milleti...

• Beğen
buradakiler çok ucuzmuş sudan ucuz daha pahalısı yokmu :)
Şaka bir yana memlekette bunlara inanan ve satın almayı düşünen gerçekten varmı yada bu kadar enayi bir kişi varmıdır acaba:D

• Beğen
Bu tarz ilanlar ancak bizim gibi az gelişmiş toplumlarda görülebilir, bisiklet gibi aslında yaşadığımız yüzyılda oldukça ilkel sayılacak bir araç hakkında bile 70 milyonluk bir ülke içinde bir elin parmakları kadar insan tam anlamıyla bilgi sahibi , bir işyerinde 800 lira maaşla çalışan yurdum insanının herşeyinden kısıp eşe dosta fiyaka atmak için araba alması ki Başbakan bu konuda tam destek veriyor, krizde ilk yaptığı icraat sıfır arabadaki kdv yi düşürmekti , bizi yöneten yöneticilerin bisiklet yolu yapmak yerine millet çalışıyor görsün diye kaldırım taşlarını söküp söküp tekrar takması, yurdum polisinin bisiklete binenlere trafik cezası kesmesi ile yabancı bir ülkede devletin vatandaşlarını bisiklete binmeye teşvik etmek için km başına para ödemesi ,çoğu milletvekilerinin meclise bisikletle gitmesi, dünyanın en gelişmiş ülke başkanların bile bisiklete binmeye zaman ayırması ki aralarında sembolik olarak Fransa turuna katılan bile var, gelişmiş ülkelerin her sene bisiklet yoluna birkaç km daha eklemek için türlü çareler aramaları aramızdaki farkı gösteriyor.Cahilliğin bu kadarını görünce içimden gülmek bile gelmiyor, yinede güzel bir konu olmuş paylaşımlar devam ederse konu sabitlenebilir, yanlız site linki vermeyelim ;)

Bu yasimdan sonra daha neler görcem acaba ? hayir, her seyi yasadim, her seyi gördüm diyordum, ama yanilmisim :D

Geri