Scudo Sports

İnceleme panther bisiklet feneri

nuruasakir

Forum Bağımlısı
Tepki
311
İsim
recep
Bisiklet
Salcano
alınabilecek en ekonomik ışık seti ön arka

ön lamba 3 adet pille çalışıyor 20 saat kullanım vaad etmiş
led lambasının ömrü 100 saat
65 metre ekili yazıyor beklemezdim evet yazıldıgı kadar var gayet iyi aydınlatyor

ürünü alma amacım iyi bir şey bulana kadar idare etsindi araçlar beni yolda fark etsin yeter dedim ancak fener yoldaki bozulukları gayet iyi gösteriyo önceden fark edip kaçabiliyorum.karanlık yollarda korkmadan cıkılabılır
eksi yanları boyutu buyuk ve gıdon kalın oldugu ıcın montaj sıkıntılı lastik yardımı ile olayı hallettım
flaşör özelligi yok yani yanıp sönme ama olsun sevdım feneri
gidona bakınca insanın gözünü alıyor orta kısmını saydam yapmışlar bembeyaz görünüyorum ön taraftan

arka ısık
ön tarafa göre biraz daha iyi bence
5 modlu yanıp sonme modu var
iki pille çalısıyor
görunutusu gayet iyi montajda uyumsuzluk yok
eksi yönunu bulamadım ben

urunun en onemlı ozelligi koçtaş magazsında 12.99 tl :D
tavsiye ediyorum herkese

not: pakette iken kalitesiz dursa da bisiklette orjinal duruyor
P51205-204133.jpg

Scudo
super abi daha ne olsun ooooohhhh davşanların gözüne gözüne sıkalım :D

@nuruasakir Hocam internette baktım ama sitesinde bulamadım. Koçtaşın hangi şubesinden aldınız acaba?

@condition internette yok beylikdüzü koçtaş magazasından aldım oto aksesuar bölümunden ne alaka bende anlamadım ama :D

@nuruasakir Teşekkürler yarın bende bir bakayım buradaki koçtaşa. Varsa bi tanede ben alır incelemeye katkıda bulunurum :harika:

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
Ben de bunu 4 yıl önce Kipa'dan 9 liraya almıştım, ambalajı farklıydı ama aynı ürün; yanlız bendeki modelin ön lambasının da flaşör özelliği var. Hala kullanıyorum, gayet iyi iş görüyor.

Bende kullanıyorum ve bende memnunum

Geri