nuruasakir
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 311
- İsim
- recep
- Bisiklet
- Salcano
alınabilecek en ekonomik ışık seti ön arka
ön lamba 3 adet pille çalışıyor 20 saat kullanım vaad etmiş
led lambasının ömrü 100 saat
65 metre ekili yazıyor beklemezdim evet yazıldıgı kadar var gayet iyi aydınlatyor
ürünü alma amacım iyi bir şey bulana kadar idare etsindi araçlar beni yolda fark etsin yeter dedim ancak fener yoldaki bozulukları gayet iyi gösteriyo önceden fark edip kaçabiliyorum.karanlık yollarda korkmadan cıkılabılır
eksi yanları boyutu buyuk ve gıdon kalın oldugu ıcın montaj sıkıntılı lastik yardımı ile olayı hallettım
flaşör özelligi yok yani yanıp sönme ama olsun sevdım feneri
gidona bakınca insanın gözünü alıyor orta kısmını saydam yapmışlar bembeyaz görünüyorum ön taraftan
arka ısık
ön tarafa göre biraz daha iyi bence
5 modlu yanıp sonme modu var
iki pille çalısıyor
görunutusu gayet iyi montajda uyumsuzluk yok
eksi yönunu bulamadım ben
urunun en onemlı ozelligi koçtaş magazsında 12.99 tl
tavsiye ediyorum herkese
not: pakette iken kalitesiz dursa da bisiklette orjinal duruyor
![P51205-204133.jpg P51205-204133.jpg](https://www.bisikletforum.com/data/attachments/45/45788-19362b3a973c7a015aceb33496bcd83f.jpg)
ön lamba 3 adet pille çalışıyor 20 saat kullanım vaad etmiş
led lambasının ömrü 100 saat
65 metre ekili yazıyor beklemezdim evet yazıldıgı kadar var gayet iyi aydınlatyor
ürünü alma amacım iyi bir şey bulana kadar idare etsindi araçlar beni yolda fark etsin yeter dedim ancak fener yoldaki bozulukları gayet iyi gösteriyo önceden fark edip kaçabiliyorum.karanlık yollarda korkmadan cıkılabılır
eksi yanları boyutu buyuk ve gıdon kalın oldugu ıcın montaj sıkıntılı lastik yardımı ile olayı hallettım
flaşör özelligi yok yani yanıp sönme ama olsun sevdım feneri
gidona bakınca insanın gözünü alıyor orta kısmını saydam yapmışlar bembeyaz görünüyorum ön taraftan
arka ısık
ön tarafa göre biraz daha iyi bence
5 modlu yanıp sonme modu var
iki pille çalısıyor
görunutusu gayet iyi montajda uyumsuzluk yok
eksi yönunu bulamadım ben
urunun en onemlı ozelligi koçtaş magazsında 12.99 tl
tavsiye ediyorum herkese
not: pakette iken kalitesiz dursa da bisiklette orjinal duruyor
![P51205-204133.jpg P51205-204133.jpg](https://www.bisikletforum.com/data/attachments/45/45788-19362b3a973c7a015aceb33496bcd83f.jpg)