Scudo Sports

İnceleme Paracord ipi ve bileklik

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Bu bir satış konusu değil inceleme konusudur. İyi günler arkadaşlar. Öncelikle ufak bir bilgilendirme verip incelemeye geçeceğim. Hatırlayanlarınız vardır daha önceden bir konu açmıştım. İnternette 40 TL civarı satılan Paracord Bileklikleri bir tanıdığımız vasıtasıyla ucuza getirip satış yapacağımızı belirtmiştim. Bazı modelleri için de Türkiye' den 10' a yakın satıcıdan numune alıp denemeler yaptık. Başarılı da olduk. Yurt dışından ateş çıkaran dediğimiz modelleri getirip Türkiye' de ise düz modelleri üretip satışını başlatma çalışmalarına girdik. Bu gün size tamamen tarafsız bir şekilde bu ürünlerin incelemesini yapacağım. Satış konusu daha sonradan açılacaktır ( Fiyatları görünce inanın almak isteyeceksiniz ). Her türlü şikayet, eleştiri veya sorularınızı sorabilirsiniz. Aşağıda fotoğraflarla olan incelememize göz atabilirsiniz. Fotoğrafların altında ise inceleme yazımız bulunmaktadır.

İplerimizin görüntüsü

zYoN3Y.jpg

Daha yakından görüntüsü

bY7Pr8.jpg

Paraşüt iplerinin orijinalliğini kanıtlayan içerisindeki 7 adet naylon ip

d0g9P4.jpg

Ördüğümüz birkaç adet bilekliğin toplu görüntüleri

0LJ318.jpg

Bilekliklerde kullanılan 2 farklı klipsin görüntüsü

526jgR.jpg

Bilekleri ince bir kardeşimizin kolundaki duruşu

OB4j0Z.jpg

Evet arkadaşlar gelelim incelemeye:
Öncelikle ipin dayanıklılığını hakkında konuşmak istiyorum. Arkadaşlar ipi bir ağacın dalından geçirip ucuna yaklaşık 10 ar kilo olan 4 çanta astık toplamda 40 kilo. Hiçbir sıkıntı olmadan kaldırdı. 2 kişi ucuna asıldık koparamadık. İleride arabayla çekip incelemesini atacağız. İpin dışındaki kılıfı 100 kilo içindeki her bir naylon ip 20 kilo çekebilmekte. Toplamda 7 naylon ip 1 adet dış kılıf dersek 240 kilo etmekte. Ancak risk sınırı 200 kilodur. İpi tavana bağlayıp kendinizi kolaylıkla kaldırabilirsiniz. İpi biraz yakıp gücünü azalttıktan sonra ise gene 2 kişi koparabilmiş değiliz. Bilekliği açınca boyutuna göre 2.40-2.50 metre uzunluğunda ip elde edilmektedir.

Şimdi ise ipin dokusu ve bazı özelliklerine değinelim. Arkadaşlar açık söylemek gerekirse ip ilk geldiğinde sadece yakından fark edilir derece plastik kokuyordu. Bu koku 2 güne azaldı. Bir çözüm yolu ürettik. Suyun içine 1 gün boyunca koyup 2 saat kuruttuktan sonra koku neredeyse yok olmakta. Ancak öyle rahatsız eden bir koku değildir. İpin dokusu ise gerçekten güven vermekte bilenler bilir öyle bot ipi gibi değildir. Koluma 4 gün boyunca her gün farklı bir rengini taktım. Her gören soruyordu inanın sormayanların ise gözü ilişmekteydi. Yüklü miktarda da sipariş aldığımızı söylemeliyim.

Peki ipte kullanılan klipslerin özelliği nedir. Arkadaşlar normal klipsler çok büyük olduğu için tuhafiyecilerde bulabileceğiniz ince klipslerden aldık. Biri tamamen siyah biride parlak renkte aynı boyutta yarı siyah bir klips. Klipslerin dayanıklılığı hakkında net bir yorum yapamayacağım ancak bağlantı yerleri küçük olduğundan dolayı çatlama ihtimalı az gözükmekte. Takılıp çıkarılması ise gayet kolay.

Peki sağlık konusuna değinelim. Arkadaşlar ipi ilk taktığınızda 30 dakika kadar hafif kaşınma hissi yaratmakta en azından bende böyle oldu. Ancak alıştıktan sonra geçti. Bunun da ipi mühürlerken yaktığımız yerlerin batmasından dolayı olduğunu fark ettim. Bunuda çözdük mühür yerlerini zımparaladık. Klipsler ise internette bulabilirsiniz insan sağlığına zararlı olan maddeler kullanılmadan üretilmektedir yazmakta. Ekstra sorularınızı özelden veya konudan sorabilirsiniz. Sürç-i Lisan ettiysem affola moderatör arkadaşlarımızdanda konu dışı bir açıklama yaptıysam özür dilerim. Unutmayın her yorumunuz bizim için değerli.

Scudo
Çok güzel görünüyolar :) ne zaman satış başlıcak

Görüntülerdeki ip gayet orjinal duruyo fiyat için özelden iletişime geçelim :) Uzun bir süredir böyle bir ürün arıyodum ben de

@Ulaş Çavuşoğlu şimdi inceleme konusu olduğu için ve konunun kapanmaması için satış konusuna çok değinmek istemedim ancak diğer modellerde gelince etraflı bir şekilde satışlara başlayacağız. Gerek site moderatörlerine gerekse başka sitelere incelemeleri içinde numune göndermeyi düşünüyoruz. Satış konusunda ekstra merak ettiklerinizi özelden sorabilirsiniz.

@Emre Tekinarslan çok teşekkür ediyorum satış konusuna geçince goreceksiniz ki hayal kırıklığına uğramayacaksınız :) Tekrardan soyluyorum aklınıza takılan en ufak bir konuyu bile sorabilirsiniz

Bir süredir bu konu hakkında arastirma yaptim ve urunleriniz orjinaline çok benziyo :harika: satışta herhangi bir sorun çıkacağını düşünmüyorum ve en kısa sürede almak istiyorum :)

@navigraph55 kullanıyorsanız gerçekten çok faydalı ve güzel olduğunu görüyorsunuzdur, ayıptır sorması ne kadara almıştınız ?

@Semih9 çok teşekkür ederim inanın ürünlerin orjinalliği için bir çok yerden numune alıp denedik ve orjinal olmayan hiçbir ipi üretime sokmadık zaten bir sıkıntı çıkarsa 1 hafta içerisinde bedavaya yenisini göndermek gibi bir garanti düşüncem var

Bu arada ürünün ebatları nelerdir? Fazla uzun gelme ihtimali var mı yoksa sipariş edene göre uzunlupu ayarlıyabiliyor musunuz?

"İpi tavana bağlayıp kendinizi kolaylıkla kaldırabilirsiniz." cümlesini 'İpi tavana bağlayıp kendinizi rahatlıkla asabilirsiniz.' diye algılayan bi ben değilimdir galiba :D Bu arada herşeyiyle şahane ellerinize sağlık :)

@İhsnn_zyvl ürün 20-23 cm uzunluğunda değişebiliyo sizin bileğinize göre değişecektir

@M.Bedir üstat inanın bi an öylemi yazdım diye dönüp baktım korkuttunuz beni :) lütfen evde denemeyiniz ibaresi ekliyeceğim :D çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Turuncusu çok hoş duruyor.:harika:

@Anonim umarım sizin gibi destek veren insanlar bolca olur

@serdarkoc tüm renkleri güzel aslında :) renk çeşitliliğini arttırmaya çalışacağım bu ay.

bu benim kendime ördüğüm bileklik kobra tekniğinden farklı bir teknikle ördüm

CYMERA_20151115_194345.jpg

Geri